ArnoldLayne
Iskusan
- Poruka
- 5.103
Kovačević je Šutanovac dramskih pisaca.
Ljigetina.
Ljigetina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajmo ljudi čak iako ga mrzite zbog uspeha ili karaktera ipak razdvojite njegovu ličnost od dela...To što je i Hemingvej mogao sebi da dozvoli luxuz podrške komunizmu ili Paund nacizmu ne umanjuje njihov značaj čak im daje veći prostor da *landaraju* nego *malim* piscima...Kovačević je Šutanovac dramskih pisaca.
Ljigetina.
kad mi se rezim ogadio, skinuo sam ruzicaste bioskopske naocare, tj demokratsko nekriticko predubedjenje i pravo da velim nijedan od ovih filmova mi nista ne znaci. naprotiv, verujem da mi izazivaju mucninu i nesto psihosomatsko, kao i kod svakog obicnog sveta
zali boze ulozenih srpskih para
Ajmo ljudi čak iako ga mrzite zbog uspeha ili karaktera ipak razdvojite njegovu ličnost od dela...
Već sam ti napisala u privatnoj poruci: ja ne razumem retroaktivno blaćenje svega što je neko - bilo ko - uradio.
Meni filmovi Georgije i Profesionalac ništa ne znače jer ih nisam videla, a Underground (1995) je Srbiji čini mi se doneo Zlatnu palmu i svetsku slavu, tako da ta para nije bila uludo bačena.
Evo spiska nagrada: http://www.imdb.com/title/tt0114787/awards
A što se tiče 'demokratskog nekritickog predubedjenja' - ko ti je kriv što si bio nekritičan. Kad naučiš da razmišljaš svojom glavom nećeš imati psihosomatske simptome.
Izvini što ne saosećam, ali ja ne znam kako se osećaš - meni se režim oduvek gadio, a za svoj kratki život sam ih proživela nekoliko.
Ne diraj mi Kustu!Evo i Kustu neki ovde uzdižu suviše jer je *revolucionar.*..Salonski ko i svi...
samo to pitanje je i odgovor. nema svetih i nepromenjivih stvari. sve se menja, brojni su umetnici koji su bili popularni i partijski znacajni. pa ih posle nigde nema. ali to sam vec napisao
andergraund je pre svega kustin uspeh. kusta se sagnuo i podigao nesto iz demokratskog blata, a to se ispostavilo da je od zlata. mada mislim da je fim upravo kustinim doprinosom nabijen znacenjem koje ce se tek otkrivati
dusan je bio i ostao rezimski eksponent u svojoj oblasti. gomila takvih su stvorili rezimsku kakofoniju, i eto nama tu smo gde nismo nikad ocekivali da budemo, a nismo ni sanjali da se ovo moze ostvariti. nema tu nista retroaktivno, lagali su nas, lazu i danas voljena zemljo
Batice Ako izađeš prljav u grad i neko ti to ukaže jel treba da ga izlomiš od batina ili da odeš da promeniš odeću odnosno da tražiš najblži wc da to obrišeš ako je moguće...Tako ja to vidim..Svojevremeno je na Politici otvorena tema sa predlogom za zabranu filmova po Kovacevicevim romanima, pazi sad - zbog vredjanja i omalovazavanja srpskog naroda. Tako da stavovi ova dva padobranca ne trebaju da cude. Ima nas raznih![]()
Batice Ako izađeš prljav u grad i neko ti to ukaže jel treba da ga izlomiš od batina ili da odeš da promeniš odeću odnosno da tražiš najblži wc da to obrišeš ako je moguće...Tako ja to vidim..
Inače...
![]()
They did bath salts b4 it was cool...
*Ako ne možeš da veruješ svom dileru droge Kome možeš?*Urnabesna komedija verovatno najslabiji od svih delova ali pun smehotresnih situacija i dijaloga...Obožavam ceo serijal...All we need is BRAINS BRAINSSSS što i nije baš tako lako iskopati
Snimljen jee kao da četvrtog dela nije ni bilo
8\10
Svojevremeno je na Politici otvorena tema sa predlogom za zabranu filmova po Kovacevicevim romanima, pazi sad - zbog vredjanja i omalovazavanja srpskog naroda. Tako da stavovi ova dva padobranca ne trebaju da cude. Ima nas raznih![]()
Dobro je da su mu javili. Sad možemo da nastavimo da pričamo o filmovima.
Men in Black III (2012)
![]()
....Skroz sam razocarana. Humor je glup, nije smesan uopste, ni jednom se nisam cak ni nasmesila.
Dijalog je napisan tako da bi bio interesantan mozda samo da imam 10-12 god. Cini mi se da sam i zaspala na 30 min pa posle nastavila da gledam. Uopste nisam bila "izgubljena" nista nisam propustila.
Nije mi jasno zasto su mu dali ocenu 7.2 na imdb. Jel ovo stvarno to sto treba ljudima? Jel smo postali bas ovoliko glupi i jednostavni da nam je dosta i ovo s....e od filma?
4/10
A prvi deo (iz 1997) je bio odlican, originalan, smesan - nesto sto cemo uvek pamtiti! Steta.....