- Poruka
- 22.360
Ja ne znam sto se ljudi loze na Jennifer Lawrence. I Bred Pit sece vene zbog nje. U cemu je tu fora. Gledao sam je u dva filma nista specijalno nisam video.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam sto se ljudi loze na Jennifer Lawrence. I Bred Pit sece vene zbog nje. U cemu je tu fora. Gledao sam je u dva filma nista specijalno nisam video.
Ne bi bio tu gde jeste da je toopanBred Pit je simpatičan,ali ne baš i bistar čovek.
Ne bi bio tu gde jeste da je toopan![]()
bred pit ne moz' bit glup nikako,ne bi bio tu dje jes' da je glup.i podcijenjen je KAO glumac,dosta .
Ne bi bio tu gde jeste da je toopan![]()
.....
bred pit ne moz' bit glup nikako,ne bi bio tu dje jes' da je glup.i podcijenjen je KAO glumac,dosta .
Samo da potpišem.
U svetu glume ostaju oni koji imaju sreću,a ne pamet.
Ne dovodim u pitanje njegov glumački talenat,mada mi je neko nedavno skrenuo pažnju na jednu zanimljivu stvar,koju ranije nisam zapažao,da on u suštini može da glumi samo neurotične,hiperaktivne ili manijakalne likove ,kao u filmovima Sedam,12 majmuna,Fajt Klub itd.Takav je čak i u u Sedam godina na Tibetu.Potreban je uticaj Dalaj lame i mirni ambijent hladnih Tibetanaca da ga malo primiri.
Što se tiče njegove bistrine,ne sporim da je inteligentan ,ali više u smislu visprenosti i dovitljivosti(dovitljivost ga je i dovela tu gde jeste uz dobru sreću)..Ali sumnjam u neke njegove šire racionalne sposobnosti,jer samo čovek koji ima izvesno odsustvo istih može oženiti osobu kao Anđelina Žoli i raditi sve one sulude stvari koje je taj bračni par radio.
Anđelina je dobar argumentAli je svejedno zanimljivija od prve žene, koja je smor živi. Možda ga žene ni ne interesuju, ko zna. A inače nemam pojma šta su radili, ali to verovatno nije ništa u poređenju sa tim šta bih ja radila da sam prebogata, talentovana i seks simbol. Verujem da bi on mogao da odglumi bilo šta, mislim da ga podcenjuješ... ja ne mogu da se setim filma u kome Bred nije bio odličan... eto, u Babelu glumi običnog, nespektakularnog lika... i super je : )
Anđelina je dobar argumentAli je svejedno zanimljivija od prve žene, koja je smor živi. Možda ga žene ni ne interesuju, ko zna. A inače nemam pojma šta su radili, ali to verovatno nije ništa u poređenju sa tim šta bih ja radila da sam prebogata, talentovana i seks simbol. Verujem da bi on mogao da odglumi bilo šta, mislim da ga podcenjuješ... ja ne mogu da se setim filma u kome Bred nije bio odličan... eto, u Babelu glumi običnog, nespektakularnog lika... i super je : )
Jen Aniston smor.
![]()
Nego ,vidim da si odgledala švedsku verziju Let the Right One In.Baš me zanima kako je ispala američka obrada.Taj film mi je malo uvrnut.Tehnički u pitanju je dvoje klinaca,s tom razlikom što klinac ima 12 godina a nejgova drugarica 150
Je si li videla kako izgleda švedska školska tuča,zbog kojeg su suspendovali klinca iz škole?
Lik drži motku ,dok mu ovi prete nekim pospanim glasom ,onda udari jednog od njih kao da ga mazi karanfilom dok ovaj stoji u mestu kao mrtav konj,i ne razmišljajući da bi eventualno mogao da se pomeri. Neverovatno.Ceo film je u tom usporenom duhu.Po sporosti i tuposti karaktera u filmu vrlo je sličan filmu Rekjavik 101,koji se dešava u drugoj severnjačkoj zemlji Islandu.
Vidim ja da si ti zadojen američkom kinematografijomRealno, bar 50 % ljudi bi u takvoj situaciji bilo mirno (strah, razmišljanje šta da radiš, spremanje za prvi udarac koji zadaješ u životu, neverica da će klinac koga godinama maltretiš da uzvrati i slično, a bogami udarac je meni bio jeziv, kakav karanfil?). Većina ljudi i dece nisu Rambo...
pa sta je inteligencija nego visprenost i dovitljivost? da nije mozda memorisanje raznih stavka iz visokointelektualnih knjiga... jeste i to, ali ja se recimo divim onim seljacima koji uspiju u zivotu i imaju " kliker " mnogo vise nego nekim intelektualcima koji povazdan sjede u koznim foteljama i bistre o smislu zivota, nesto sto su uhvatili kod Pantelica Juga ili procitali na vikipediJiU svetu glume ostaju oni koji imaju sreću,a ne pamet.
Ne dovodim u pitanje njegov glumački talenat,mada mi je neko nedavno skrenuo pažnju na jednu zanimljivu stvar,koju ranije nisam zapažao,da on u suštini može da glumi samo neurotične,hiperaktivne ili manijakalne likove ,kao u filmovima Sedam,12 majmuna,Fajt Klub itd.Takav je čak i u u Sedam godina na Tibetu.Potreban je uticaj Dalaj lame i mirni ambijent hladnih Tibetanaca da ga malo primiri.
Što se tiče njegove bistrine,ne sporim da je inteligentan ,ali više u smislu visprenosti i dovitljivosti(dovitljivost ga je i dovela tu gde jeste uz dobru sreću)..Ali sumnjam u neke njegove šire racionalne sposobnosti,jer samo čovek koji ima izvesno odsustvo istih može oženiti osobu kao Anđelina Žoli i raditi sve one sulude stvari koje je taj bračni par radio.
Nije u pitanju zadojenost američkom kinematografijom,mada jeste,odratsao sam ns američkim filmovima,jesam li ja kriv što ulažu najviše love u filmove?
Ali kad pogledaš onu jezivu dečurliju iz brazilskog filma Božji grad,koji u istom tom životnom dobu ,kao i ovaj usporeni klinac sa severa, vitlaju automatskim puškama i okretni su kao veverice,složićeš se da sam u pravu.Mirne zemlje stvaraju tupost kad je u pitanju borba za opstanak.Neki klinac iz iz Tajlanda sa Filipina ili iz Kolumbije i sličnih zemalja, bi onu trojicu (ili beše četvoricu? ) siledžija razbucao kao prase mastan džak,a da se ne bi ni zadihao pri tom.
- nista drugo nego balkanska seljancica ,koja je sva takva joj-malo-sam-fufa-ali-sam-isto-tako-girl-next-door-kako-sam-smijesna.
ajde,ima dobro tijelo.
Ovde su ljudi strašno ljubomorni i žrtve pokidanih živaca i neostvarenih *snova* pa ne znaju gde biju sećam se pre par godina bila priča kako *nije nikakav frajer* mali nizak.Čovek sasvim ok izgleda ako meni to nije problem da kažem ko muškarcu i ima ok visinu.Malograđnština ovde je čudo a brod nam potonuo odavno nismo ni za ***** mislim ko narod.