goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ja se satirem od bajkinga i vežbi retko na 4um dolazim da se svađam i nešto *dokazujem* uglavnom pozitivno zezanje...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znas li da sam isla na " izmijeni poruku " da dodam smajlice jer mi se ucinilo da sam pregrubaGde se i ja usudih da hulim na Bred Pita? Sve si u pravu,i apsolutno se slažem samo nemoj da me biješ.
... pa to je ok... mislim da malo na forumu iskalis neke svoje frustracije... bolje ovde nego u RL, gde ce te to skuplje kostati... ali za narod se ne slazem... mis'im da bas to sto su nam zivci pokidani, snovi neostvareni, sto radimo puno a za malu kintu... da nas je ocelicilo... da smo jak, celicni narod... a humor, bez koga bi nam zivot bio unberbl... smo doveli do vrhunca...
i jao, balkanofilstvo
izbor izmedju kevina faking kostnera i mucavca i suskavca marka rufala...kakve li dileme...
svi muskarci hoce balkanke![]()
zato se i kaze da su srpkinje najljepse, mada kad posmatras crte lica,to nije tacno
al ovako in da hed...da. to je valjda perfekt kombinacija
vatrena,a domestik, skuvace ti rucak,pa ce ti jebat majku. brine se o sebi,al nije nesto lijepa pa da se osjecas ruzno pored nje,al se mos' pofalit drustvu...izazovna ,ali topla.
mada i dalje mi nije jasno sto bi neko izabrao anistonku pored zive andjeline dzoli,ali to je vjerovatno sto sam zensko![]()
Dzenifer za te godine ima telo avion...svaka joj cast...biti mlad i izledati lepo nije nista...biti u tim godinama i izgledati lepo je magija...
...nju jedino sto hebe...je ovaj greek heritage...bio sam tri puta u grckoj...jednom na ekskurziji i dva puta na letovanju,i jos uvek nisam naleteo na lepu grkinju...ima previse siroko lice,ono sto nazivam fat face...mogao bih da je fotografisem 2 puta & vise ne bih znao sta da radim sa njom.
Dok Andjelina ima facu fantazija...pogled koji kida...oci kao da skrivaju neke tajne...maltene joj vidis emotivne scar-ove na psihi...ma mog'o bi da je fotografisem 1000 puta na dan, i ne bi mi nikada dosadila...
...i odma da kazem,ja licno u zivotu...preferiram Dzeniferkin look...naspram Andelijinog nadrkanog pogleda...takvim devojkama priznajem nikada nisam imao muda da pridjem...ali da budemo iskreni,u pogledu estetike lica...Dzenifer ne moz' ni da prismrdi Adjelini...
![]()
Kejt Mos recimo nije lepotica u konvencionalnom smislu...ali je naplacenija i najbolja jer je na svakoj slici nova,drugacija...sa Andjelinom se dobije full package...
...ovo je slika neke nase devojke...nema pojma ni ko je ni sta je...nasao sam je stock workshop-u Dizajn zone -
![]()
![]()
![]()
...devojka izgleda ...srce da ti stane...kad je pogledas,znas da gledas nesto extraordinary...stavi nju pored Dzenifer...ain't much of campatation...stavi je pored Andjeline...u got a game on,ne znas za koju da se odlucis...
Prema tome,dosta vise sa tim izandjalim - Lepota je u oku posmatraca!...nije,postoje neki zakoni estetike,mora da se ispostuju proporcije,simetrija itd...
Jules: [Vincent and Jules are cleaning the inside of the car which is covered in blood] Oh, man, I will never forgive your ass for this shit. This is some fucked-up repugnant shit.
Vincent: Jules, did you ever hear the philosophy that once a man admits that he's wrong that he is immediately forgiven for all wrongdoings? Have you ever heard that?
Jules: Get the fuc*k out my face with that shit! The motherfuc*ker that said that shit never had to pick up itty-bitty pieces of skull on account of your dumb ass.
Vincent: I got a threshold, Jules. I got a threshold for the abuse that I will take. Now, right now, I'm a fuckin' race car, right, and you got me the red. And I'm just sayin', I'm just sayin' that it's fuckin' dangerous to have a race car in the fuckin' red. That's all. I could blow.
Jules: Oh! Oh! You ready to blow?
Vincent: Yeah, I'm ready to blow.
Jules: Well, I'm a mushroom-cloud-layin' motherfucker, motherfucker! Every time my fingers touch brain, I'm Superfly T.N.T., I'm the Guns of the Navarone! IN FACT, WHAT THE **** AM I DOIN' IN THE BACK? YOU'RE THE MOTHERFUCKER WHO SHOULD BE ON BRAIN DETAIL! We're fuckin' switchin'! I'm washin' the windows, and you're pickin' up this nigger's skull!
mi smo ljepse,al smo ubijene u pojam da je zenstvenost losa stvar i onda dobijamo tetkaste i gestikulacije i manirizme (u najboljem slucaju) ...i bivamo zapustene i nikakve...teske smo ko crna zemlja + brkovi + anti-stav o brazilskojcak se i crnogorke lepo asimiliraju... mis'im nemaju brkove and chit ...
ali gledaj,andjelina nije imala takav luk u mladosti ranoj...ona sad izgleda kao skelet i starije,ali pogledaj joj ranije slike i pogledaj joj ranije filmove... kad se nasmije, neko ludilo,al i vrcavost...i pazi, andjelina i zene neke lozi...i odma da kazem,ja licno u zivotu...preferiram Dzeniferkin look...naspram Andelijinog nadrkanog pogleda...takvim devojkama priznajem nikada nisam imao muda da pridjem...ali da budemo iskreni,u pogledu estetike lica...Dzenifer ne moz' ni da prismrdi Adjelini...
Ovde su ljudi strašno ljubomorni i žrtve pokidanih živaca i neostvarenih *snova* pa ne znaju gde biju sećam se pre par godina bila priča kako *nije nikakav frajer* mali nizak.Čovek sasvim ok izgleda ako meni to nije problem da kažem ko muškarcu i ima ok visinu.Malograđnština ovde je čudo a brod nam potonuo odavno nismo ni za ***** mislim ko narod.
naivno smatram da je zaljubljenost, ali ona istinska, jedino osjecanje koje se ne moze odglumiti...ni Marlon Brando ne bi uspio to...samo sto rijedak broj ljudi moze to da uvidi i to samo onaj koji je i sam sposoban za istu.Ali svi ovi ljudi su glumci, ja tim fotkama uopšte ne verujem (zato ih ni ne pratim) .
.aj nou diz is krejzi...bat hirz maj namber...kol mi mejbi)
ali gledaj,andjelina nije imala takav luk u mladosti ranoj...ona sad izgleda kao skelet i starije
to je vjecita ona diskusija i lomlijvost izmedju Beti i Veronika ,sto rekoshe na tv trop...imte s jedne strane vi muzjaci grl next dor i ovu ,veroniku, ne zna dje bije...
naravno da hocudrz' se ti Niksicana
PS. cisto da se zna, citam gloriu samo zbog one price o muzicarima, glumcima, slikarima... njihov life story... ona sranja o domacoj estradi i kraljevskim porodicama preskacem
U svetu glume ostaju oni koji imaju sreću,a ne pamet.
Ne dovodim u pitanje njegov glumački talenat,mada mi je neko nedavno skrenuo pažnju na jednu zanimljivu stvar,koju ranije nisam zapažao,da on u suštini može da glumi samo neurotične,hiperaktivne ili manijakalne likove ,kao u filmovima Sedam,12 majmuna,Fajt Klub itd.Takav je čak i u u Sedam godina na Tibetu.Potreban je uticaj Dalaj lame i mirni ambijent hladnih Tibetanaca da ga malo primiri.
Što se tiče njegove bistrine,ne sporim da je inteligentan ,ali više u smislu visprenosti i dovitljivosti(dovitljivost ga je i dovela tu gde jeste uz dobru sreću)..Ali sumnjam u neke njegove šire racionalne sposobnosti,jer samo čovek koji ima izvesno odsustvo istih može oženiti osobu kao Anđelina Žoli i raditi sve one sulude stvari koje je taj bračni par radio.
http://www.imdb.com/title/tt1063669/
Ako neko zna gde mogu da nadjem ovaj film, neka me obavesti. Videla sam preporuku ovde na forumu i bas me je zainteresovala prica, ali ne mogu da nadjem.
e jbga,pretera ga sad...niti mi poznajemo andjelinu licno,niti smo upuceni u njihov odnos,da bi bilo ko njega zbog toga proglasio glupim ili sta god.....jedno je umisliti da poznajes nekog,a drugo je zapravo stvarno i znati....bred je odlican glumac i ja ga ni u jednom filmu koji sam ja gledala nisam smatrala losim,stavise svuda je super bio....a to sto kazes da uvek glumi neuroticare,hiperaktivne,itd,pa isto tako i dzek nikolson najvise glumi neke psihopate,izopacene likove,pa ga opet smatraju za jednog od najboljih glumaca ikada...a i u svakom slucaju ne bih se ni slozila da bred nije imao drugacije uloge od neuroticara i manijaka,ali ajde...
Može i devetka, što da ne. Hvala na preoruci, ali ja knjigu neću čitati - ne volim horore i jezu, ovaj film mi je zbog vaših preporuka 'uleteo' na repertoar. Na svu sreću. Verujem da je knjiga dobro napisana, ali meni se baš sviđa ovo što su reditelj i pisac izabrali da stave u film, i drago mi je što su prekočili tu dodatnu jezu : )Svi koji su gledali Let the right one in i dopao im se treba da procitaju i knjigu. Mnogo je jezivija, gomila scena nije prisutna u filmu. Ja bogme tom filmu dajem 9/10.
Body sob 19 | Baan phii sing |
8/10 | 5.5/10 |