Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde se i ja usudih da hulim na Bred Pita? Sve si u pravu,i apsolutno se slažem samo nemoj da me biješ.
znas li da sam isla na " izmijeni poruku " da dodam smajlice jer mi se ucinilo da sam pregruba :lol:
ja cesto tako zvucim,ali to je samo zar za diskusijom povremenom , koje vrlo malo ljudi dijeli ( 'cept Exay koji ima konjske zivce sa mnom :lol: ) :D
i jos govorim sebi " da li to upravo raspravljas o Breniston i Brandzelini" i i dalje kuckam :lol:
Paja koji je otisao u anonimuse jer misli da je kul :lol: ili je dobio ekstra zivotnih sadrzaja (mora da je neko zensko u pitanju) , govorio je da " kad sara dodje,krene rasprava biblijskih razmjera"
aj dzant kent help it :lol:
zato sam u ril lajfu zesci protivnik iste :D ,sem kad me neko izpizdi dobro, sto se desi nakon pet hiljadu i sedmog puta...jako rijetko :D

... pa to je ok... mislim da malo na forumu iskalis neke svoje frustracije... bolje ovde nego u RL, gde ce te to skuplje kostati... ali za narod se ne slazem... mis'im da bas to sto su nam zivci pokidani, snovi neostvareni, sto radimo puno a za malu kintu... da nas je ocelicilo... da smo jak, celicni narod... a humor, bez koga bi nam zivot bio unberbl... smo doveli do vrhunca...

i jao, balkanofilstvo
nikad ga necu razumijeti :D
ali se slazem za to da sto ti je zivot gori, to si celiceniji :D
zato sam ja u RL dusha svilena ,a odje se nesto k...pravim vazna :lol:

ti si ono...branko radicevic, ducic, bojic,andric (nalupah se ljudi iz razlicitih epoha srpske knjizevnosti,oprostite mi molim te)...ja kad mi neko kaze " volim balkan" ...pomislim na acu lukasa ili dada polumentu :)

mada, njegos on di ader hend...

al toga vise nema ...i to su izuzeci...zato je Marko Miljanov pisao o primjerima cojstva i junastva...nije nazvao svoju knjigu " Cojstvo i Junastvo" , no primjeri fino...

to je van in a milion, sve dobre strane mentaliteta kombinovane u jednoj personi, sa nekoliko simptaicno losih....

izbor izmedju kevina faking kostnera i mucavca i suskavca marka rufala...kakve li dileme...:lol:
svi muskarci hoce balkanke :D
zato se i kaze da su srpkinje najljepse, mada kad posmatras crte lica,to nije tacno
al ovako in da hed...da. to je valjda perfekt kombinacija
vatrena,a domestik, skuvace ti rucak,pa ce ti jebat majku. brine se o sebi,al nije nesto lijepa pa da se osjecas ruzno pored nje,al se mos' pofalit drustvu...izazovna ,ali topla.

mada i dalje mi nije jasno sto bi neko izabrao anistonku pored zive andjeline dzoli,ali to je vjerovatno sto sam zensko :lol:

The Straight Story - Linč, ali bez svojih tripova. Jedan od njegovih ,,običnih'' filmova. Pošto je danas sparina bila nesnosna, a i zbog činjenice da je ritam filma sporiji od Kešeljevog levog dvokoraka, uspavao sam se, pa sam morao popiti kafu, kako bi ga nastavio gledati. Inače, radi se o solidnom filmu koji ima neke pouke i poukice, ali je doza patetike malo preterana za moje rigidne stavove. Uglavnom, trebalo bi ga gledati kad nije ovako vruće i kad se dobro naspavaš

izbor izmedju kevina faking kostnera i mucavca i suskavca marka rufala...kakve li dileme...:lol:
svi muskarci hoce balkanke :D
zato se i kaze da su srpkinje najljepse, mada kad posmatras crte lica,to nije tacno
al ovako in da hed...da. to je valjda perfekt kombinacija
vatrena,a domestik, skuvace ti rucak,pa ce ti jebat majku. brine se o sebi,al nije nesto lijepa pa da se osjecas ruzno pored nje,al se mos' pofalit drustvu...izazovna ,ali topla.

Srpkinje nemaju lepe crte lica ?... da si ti meni ziva i zdrava... lepe devojke su jedino sto nas odrzava da potpuno ne poludimo u ovoj vukojebini ... cak se i crnogorke lepo asimiliraju... mis'im nemaju brkove and chit :lol:...
mada i dalje mi nije jasno sto bi neko izabrao anistonku pored zive andjeline dzoli,ali to je vjerovatno sto sam zensko :lol:

evo iskopao sam ti moj stari post o njih dve sa glumice koje smatrate ataksivnim bla bla, mozda bude jasnije -

Dzenifer za te godine ima telo avion...svaka joj cast...biti mlad i izledati lepo nije nista...biti u tim godinama i izgledati lepo je magija...

...nju jedino sto hebe...je ovaj greek heritage...bio sam tri puta u grckoj...jednom na ekskurziji i dva puta na letovanju,i jos uvek nisam naleteo na lepu grkinju...ima previse siroko lice,ono sto nazivam fat face...mogao bih da je fotografisem 2 puta & vise ne bih znao sta da radim sa njom.

Dok Andjelina ima facu fantazija...pogled koji kida...oci kao da skrivaju neke tajne...maltene joj vidis emotivne scar-ove na psihi...ma mog'o bi da je fotografisem 1000 puta na dan, i ne bi mi nikada dosadila...

...i odma da kazem,ja licno u zivotu...preferiram Dzeniferkin look...naspram Andelijinog nadrkanog pogleda...takvim devojkama priznajem nikada nisam imao muda da pridjem...ali da budemo iskreni,u pogledu estetike lica...Dzenifer ne moz' ni da prismrdi Adjelini...

Angelina%20Jolie.jpg

Kejt Mos recimo nije lepotica u konvencionalnom smislu...ali je naplacenija i najbolja jer je na svakoj slici nova,drugacija...sa Andjelinom se dobije full package...

...ovo je slika neke nase devojke...nema pojma ni ko je ni sta je...nasao sam je stock workshop-u Dizajn zone -

istockphoto_7762881-sweet-sensual.jpg

istockphoto_7788637-stripes.jpg

istockphoto_7897344-beauty-portrait.jpg

...devojka izgleda ...srce da ti stane...kad je pogledas,znas da gledas nesto extraordinary...stavi nju pored Dzenifer...ain't much of campatation...stavi je pored Andjeline...u got a game on,ne znas za koju da se odlucis...

Prema tome,dosta vise sa tim izandjalim - Lepota je u oku posmatraca!...nije,postoje neki zakoni estetike,mora da se ispostuju proporcije,simetrija itd...

Jules: [Vincent and Jules are cleaning the inside of the car which is covered in blood] Oh, man, I will never forgive your ass for this shit. This is some fucked-up repugnant shit.
Vincent: Jules, did you ever hear the philosophy that once a man admits that he's wrong that he is immediately forgiven for all wrongdoings? Have you ever heard that?
Jules: Get the fuc*k out my face with that shit! The motherfuc*ker that said that shit never had to pick up itty-bitty pieces of skull on account of your dumb ass.
Vincent: I got a threshold, Jules. I got a threshold for the abuse that I will take. Now, right now, I'm a fuckin' race car, right, and you got me the red. And I'm just sayin', I'm just sayin' that it's fuckin' dangerous to have a race car in the fuckin' red. That's all. I could blow.
Jules: Oh! Oh! You ready to blow?
Vincent: Yeah, I'm ready to blow.
Jules: Well, I'm a mushroom-cloud-layin' motherfucker, motherfucker! Every time my fingers touch brain, I'm Superfly T.N.T., I'm the Guns of the Navarone! IN FACT, WHAT THE **** AM I DOIN' IN THE BACK? YOU'RE THE MOTHERFUCKER WHO SHOULD BE ON BRAIN DETAIL! We're fuckin' switchin'! I'm washin' the windows, and you're pickin' up this nigger's skull!
nemam pojma sto sam onomad utrpao i ovaj dijalog iz Pulp Fictiona... ali poznajuci sebe.... sigurno sam da nije bilo ikakve potrebe za istim :lol:

cak se i crnogorke lepo asimiliraju... mis'im nemaju brkove and chit ...
mi smo ljepse,al smo ubijene u pojam da je zenstvenost losa stvar i onda dobijamo tetkaste i gestikulacije i manirizme (u najboljem slucaju) ...i bivamo zapustene i nikakve...teske smo ko crna zemlja + brkovi + anti-stav o brazilskoj :lol: na kraju se ugojimo ko stoke,a ionako imamo da kazem, jacu konstituciju (mada ja,hvala na pitanju,nemam ,khm so...aj nou diz is krejzi...bat hirz maj namber...kol mi mejbi)

sa'cu da ti dam reputaciju za ovo jer si sve vrhunski rekao u vezi toga + muska perspekiva...al ne mogu ti davat' vishe pa odoh na Dom i Porodicu da podavam tamo reputaciju :D mrtva sam ozbiljna...

taj fet fejs...da...to i sama primjetih...

...i odma da kazem,ja licno u zivotu...preferiram Dzeniferkin look...naspram Andelijinog nadrkanog pogleda...takvim devojkama priznajem nikada nisam imao muda da pridjem...ali da budemo iskreni,u pogledu estetike lica...Dzenifer ne moz' ni da prismrdi Adjelini...
ali gledaj,andjelina nije imala takav luk u mladosti ranoj...ona sad izgleda kao skelet i starije,ali pogledaj joj ranije slike i pogledaj joj ranije filmove... kad se nasmije, neko ludilo,al i vrcavost...i pazi, andjelina i zene neke lozi :lol: recimo, u djiji...pa,popricale bi :lol:

to je vjecita ona diskusija i lomlijvost izmedju Beti i Veronika ,sto rekoshe na tv trop...imte s jedne strane vi muzjaci grl next dor i ovu ,veroniku, ne zna dje bije...
http://4.***************/-2MDN_vPw1BI/TfDqBltvi4I/AAAAAAAABEA/_JeBZuh9PoY/s640/Brad+Pitt+And+Jennifer+Aniston+5.jpg
ovo je valjda na pocetku veze...gledaj ih samo, kako zaljubljeno bred zuri u dzenifer...a da se ne lazemo,on je mnogo ljepsi od nje...a ona je srecna pored njega,kao da je i sama svijesna da je bolji frajer od nje...neosporavam njenu zaljubljenost ili sta god

lg1a.jpg

a pogledaj ih ovdje...tipicna dinamika cirlidersica i dzok koji su bili haj skul svithartsi pa su se uzeli kasnije i posle desetak godina zivot im je sranje... njihovo grljenje i lazni osmijehu ne zavaravaju nikoga,a ona bi nejga da zadrzi jer zna da joj otkucava bioloski sat i godine idu...

brad-pitt-angelina-jolie.jpg

odje je andja kao bred ,a bred kao eniston...ona je odusevljena njime, totalno je inlav sto ga je otela,a egzaltacija na njegovoj faci se ne moze zanemariti iako je ne gleda u ochi...

http://2.***************/-0LpqyygNo-s/T4jpbVH8N5I/AAAAAAAAEk0/z3CD_yV5Cak/s400/TM.jpg
i ovdje...

ovo je valjda skorija slika...sve vise i vise mediji pisu o njihovom razvodu i kaku je bredu pukao film...

angelina-jolie-brad-pitt1.jpg

ona je sva " jao kako sam savrsena" , a on je smoren.

obje doimaju posesivno. ova enistonka na balkanoidni nacin "ovojemojemuskoviditekojafrajerchinakakosamgasmirilajujujuzatosadnemalicnosti" ,a andjelina na onaj anglosaksonski " sjebana sam, on je veseo,makse,ubicu se"

ok ne mogu da vjerujem da izucavam bodi lengvdz brandjeline i breniston...:lol: svi smo mi u dubini dushe citateljke glorije i storija...

Poslednja izmena:
Ali svi ovi ljudi su glumci, ja tim fotkama uopšte ne verujem (zato ih ni ne pratim) .

Ovde su ljudi strašno ljubomorni i žrtve pokidanih živaca i neostvarenih *snova* pa ne znaju gde biju sećam se pre par godina bila priča kako *nije nikakav frajer* mali nizak.Čovek sasvim ok izgleda ako meni to nije problem da kažem ko muškarcu i ima ok visinu.Malograđnština ovde je čudo a brod nam potonuo odavno nismo ni za ***** mislim ko narod.

A postoji i lični ukus. Sad ispade da ne mogu da kažem da mi se ne sviđa Dženifer Aniston, jer je ona uspešna a ja nisam, a meni se ona ne bi sviđala ni da mi je bebisiterka.

Ali svi ovi ljudi su glumci, ja tim fotkama uopšte ne verujem (zato ih ni ne pratim) .
naivno smatram da je zaljubljenost, ali ona istinska, jedino osjecanje koje se ne moze odglumiti...ni Marlon Brando ne bi uspio to...samo sto rijedak broj ljudi moze to da uvidi i to samo onaj koji je i sam sposoban za istu. :).. e sad,ja licno,mozda (vjerovatno)grijesim.... :D
svaka cast so ne pratis...

robert-pattinson-empire-outtake-1.jpg

pogledaj ovo dvoje antitalentovanih idiota... jos ona... iako joj faca ovdje nije najsrecnija ( i tipicno crnogorsko -drobnjacka ako smijem primjetit') evidentno je da je u njega zaljubljena

http://2.***************/_XcLJqZsrnJA/TNArqipb0MI/AAAAAAAAC9w/djS5d90T3PE/s1600/kristen-stewart-robert-pattinson-mtv.jpg
i ...ovaj kez...ni u ulozi nadrogiranog hiperaktivnog teletabisa ne bi mogla da napravi...a ovdje, bez problema...

samo sebe ne razumih,al nema veze...i nesto ne mislim da sam u pravu :mrgreen:

danas se izforumasih za citav zivot :lol:

.aj nou diz is krejzi...bat hirz maj namber...kol mi mejbi)

kakav nambr... evo bas je danas na parkingu ispred moje zgrade bio parkiran neki dziponja bembara sa NK tablama... verovatno dosao kod mog ortaka koji drzi teretanu... parkiran bas pored moje toyote korole 90 'diste... koju ne mogu ni da vozim... svaki drugi dan riknjava nesto... bombina, kaish... idem na posao bg vozom zasto sto je dzaba jer su klinci izvandaisali busplus aparate,slava im... drz' se ti Niksicana :lol:.... bas cu da ga uslikam ako se pojavi ovih dana opet... mislim dziponju...

ali gledaj,andjelina nije imala takav luk u mladosti ranoj...ona sad izgleda kao skelet i starije

pa da... sada ima Nikolina Pishek nadrndan look....

to je vjecita ona diskusija i lomlijvost izmedju Beti i Veronika ,sto rekoshe na tv trop...imte s jedne strane vi muzjaci grl next dor i ovu ,veroniku, ne zna dje bije...

Ju lost mi hir .... iskreno nemam pojma o cemu pricas ovde Saro :lol:

http://1.***************/-oztQKHzpLx4/Tm-VhhrP39I/AAAAAAAAACM/PvltrOeCUXQ/s640/jennifer+aniston+brad+pitt+wedding+00.jpg
jos jednom cu da ponovim... ovo je najbolja wedding photo koju sam video u zivotu... a video sam ih na hiljade...

evo ovde ti je uhvacena zaljubljenost... ono kada nam ljubav orbitira iznad glava... kada se pogledi susretnu... a ceo univerzum nestane... sve se suzi... ne postoji vise ni nebo ni zemlja... drugi ljudi, poslovi, misli... sve nestane... postojite samo vas dvoje u nekoj metafizicnoj ravni... nekom etru...

Ok... dis is emberesing... pretvorili smo temu u stranice glorie :lol;.... najbolje da ovo sutra modovi prebace u Glumci/glumice koje smatrate atrkativnim ili u triviu... rasteracemo i ovu shaku ljudi koji su elokvetni i koji pisu dobre recenzije

PS. cisto da se zna, citam gloriu :rumenko: samo zbog one price o muzicarima, glumcima, slikarima... njihov life story... ona sranja o domacoj estradi i kraljevskim porodicama preskacem :whistling:

drz' se ti Niksicana
naravno da hocu :)
uprkos nekim iskustvima do dana danasnjeg tvrdim da nema boljih momaka od niksicana :D

PS. cisto da se zna, citam gloriu samo zbog one price o muzicarima, glumcima, slikarima... njihov life story... ona sranja o domacoj estradi i kraljevskim porodicama preskacem

to svi kazu :lol:

laku noc narode, ubih se danas od foruma :lol: vrijeme je za odmor,vakejshn,sta ne

U svetu glume ostaju oni koji imaju sreću,a ne pamet.
Ne dovodim u pitanje njegov glumački talenat,mada mi je neko nedavno skrenuo pažnju na jednu zanimljivu stvar,koju ranije nisam zapažao,da on u suštini može da glumi samo neurotične,hiperaktivne ili manijakalne likove ,kao u filmovima Sedam,12 majmuna,Fajt Klub itd.Takav je čak i u u Sedam godina na Tibetu.Potreban je uticaj Dalaj lame i mirni ambijent hladnih Tibetanaca da ga malo primiri.
Što se tiče njegove bistrine,ne sporim da je inteligentan ,ali više u smislu visprenosti i dovitljivosti(dovitljivost ga je i dovela tu gde jeste uz dobru sreću)..Ali sumnjam u neke njegove šire racionalne sposobnosti,jer samo čovek koji ima izvesno odsustvo istih može oženiti osobu kao Anđelina Žoli i raditi sve one sulude stvari koje je taj bračni par radio.

e jbga,pretera ga sad...niti mi poznajemo andjelinu licno,niti smo upuceni u njihov odnos,da bi bilo ko njega zbog toga proglasio glupim ili sta god.....jedno je umisliti da poznajes nekog,a drugo je zapravo stvarno i znati....bred je odlican glumac i ja ga ni u jednom filmu koji sam ja gledala nisam smatrala losim,stavise svuda je super bio....a to sto kazes da uvek glumi neuroticare,hiperaktivne,itd,pa isto tako i dzek nikolson najvise glumi neke psihopate,izopacene likove,pa ga opet smatraju za jednog od najboljih glumaca ikada...a i u svakom slucaju ne bih se ni slozila da bred nije imao drugacije uloge od neuroticara i manijaka,ali ajde...

Gormenghast (2000)

http://www.imdb.com/title/tt0197154/

U pitanju je mini-serija od 4 epizode. To je ekranizacija prve knjige trilogije Mervina Pika. Meni je Gormengast jedno od boljih dela epske fantastike bas zato sto nije do kraja epska fantastika i mnogo iskoracuje iz zanra. Sama atmosfera u knjizi je dosta sumorna, likovi su vrlo groteskni, radnja deluje dosta usporeno. I serija je usporena, mada celokupna atmosfera iz knjige je zanemarljiva u ekranizaciji. Takodje je lik Stirpajka (Dzonatan Ri Majers) nekako nametnut kao glavni lik oko kog se vrti prica i mislim da su to uradili da bi dobili na dinamici. Iako je Dzonatan dobro izneo ovu ulogu, ipak mislim da on nije pravi izbor, jer je prosto previse lep. Scenografija je jako dobra, mada ja mislim da je trebalo to da bude malo mracnije, teskobnije. Da ne davim vise, ljubiteljima knjige preporucujem da pogledaju, ali da ne ocekuju previse. Ostali bolje neka preskoce.
Ocena 7/10

e jbga,pretera ga sad...niti mi poznajemo andjelinu licno,niti smo upuceni u njihov odnos,da bi bilo ko njega zbog toga proglasio glupim ili sta god.....jedno je umisliti da poznajes nekog,a drugo je zapravo stvarno i znati....bred je odlican glumac i ja ga ni u jednom filmu koji sam ja gledala nisam smatrala losim,stavise svuda je super bio....a to sto kazes da uvek glumi neuroticare,hiperaktivne,itd,pa isto tako i dzek nikolson najvise glumi neke psihopate,izopacene likove,pa ga opet smatraju za jednog od najboljih glumaca ikada...a i u svakom slucaju ne bih se ni slozila da bred nije imao drugacije uloge od neuroticara i manijaka,ali ajde...

To stoji,ali Džek Nikolson,nije baš najbolji primer.Čovek kome su su ugradili veštačku nosnu membranu,jer je toliko šmrkao kokain da je došlo do njene razgradnje.Tako da i u slučaju Džeka Nikolsona možemo reći da je u pitanju pametan čovek,kao i Bred Pit,ali suštinski lud.Niko normalan ne dopušta sebi da ima veštački nos.
A realno govoreći ,Nikolson se zapravo i ne razlikuje previše od karaktera koje glumi.Jednom je razlupao celokupni nameštaj u svojoj kući,tj. prizemlju.Na pitanje,zašto je to učinio,odgovorio je da je malo doterivao prostor.

Poslednja izmena:
Svi koji su gledali Let the right one in i dopao im se treba da procitaju i knjigu. Mnogo je jezivija, gomila scena nije prisutna u filmu. Ja bogme tom filmu dajem 9/10.
Može i devetka, što da ne. Hvala na preoruci, ali ja knjigu neću čitati - ne volim horore i jezu, ovaj film mi je zbog vaših preporuka 'uleteo' na repertoar. Na svu sreću. Verujem da je knjiga dobro napisana, ali meni se baš sviđa ovo što su reditelj i pisac izabrali da stave u film, i drago mi je što su prekočili tu dodatnu jezu : )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back