- Poruka
- 60.291
Da li postoji predstava u filmu?
da...na to sam i mislio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li postoji predstava u filmu?
Nisam gledao taj ali ova verzija je isto dobra,sad baš završih sa gledanjem...![]()
http://www.imdb.com/title/tt0496634/
Sasvim slucajno naletim na ovaj film juce na RTS 2 i odusevim se. Vrhunska gluma, dobro koncipirana prica koja drzi paznju, mracne sume, zamkovi i intrige 17. veka... Atmosfera koja je okruzivala celu pricu je dobro preneta i jezila sam se do kraja filma, a da pri tom nema preterivanja u krvavim scenama. Film ostavlja otvoreno pitanje, da li je zaista bila veststica, serijski ubica ili je ipak cela prica fabrikovana zato sto je neko zeleo njene teritorije i bogatstvo...
DILAN DOG ..... nemam reci ,koliko nisko moze neko da sidje u bunar govana ,taj film je DNO DNA
Zaslužuješ medalju ako si izdržao do kraja - ja sam ga isključila posle necele minute.
Plaćenici, završiće u paklu. To je verovatno pravio neko ko nikada nije otkidao na taj strip. A recimo Dellamorte Dellamoree ,grickao sam suncokret i nisam mogao da stanem znas kako je,i skoro do kraja sam pogledao film ,to smetje od filma , a volim stripove dilana doga vise nego lebac da jedem i bukvalno sam se u zivot razocarao ,mislio sam da se obesim nakon filma, pa kako jeote neko moze da pravi takva srranja ?? KAKO ????
e ,grickao sam suncokret i nisam mogao da stanem znas kako je,i skoro do kraja sam pogledao film ,to smetje od filma , a volim stripove dilana doga vise nego lebac da jedem i bukvalno sam se u zivot razocarao ,mislio sam da se obesim nakon filma, pa kako jeote neko moze da pravi takva srranja ?? KAKO ????
Posto volim drame,horore,pshiho price koje se desavaju u malim zabitim gradovima,uzeh da odledam ovaj australijiski,moderni,poluvesteren,ovde preporucen par puta,..iako pocetak pomalo obecava,razvoj price je blago njesra,naivan i jednolican..ne kazem da sam imao prevelika ocekavanja,al ovo je razocaralo i to malo polozenih nada..5.5 | 10
Wir sind die Nacht dobar film o vampirkama inace ne volim da gledam nemacki filmovi ali ovaj je dobar "spojler" jedino mi se nije svidelo kad je ona crna resila da izgori na sunce pa glavna vampirka nije mogla da razvali vrata
a na pocetku filma razvaljuju ulazna vrata od aviona "spojler"
![]()