Ordinary Player
Iskusan
- Poruka
- 6.040
jel sad bio na tv-u ? ma daj,onaj macak,maca il kako vec ni ne glumi,to je on 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brate ...the walking dead serija.. skinem dva serijala pogledam i kad se zakuvalo najstrasnije ..nemam izvor za treci serijal !!!!!!!!
brate ...the walking dead serija.. skinem dva serijala pogledam i kad se zakuvalo najstrasnije ..nemam izvor za treci serijal !!!!!!!!
Film iz vremena kada su John Hurt i ... još bili - relativno - mladi
gledam, znam da je tu Kopola uocio Pacina i uzeo ga za ulogu u Kumu iako su producenti htijeli Vorena BItija ili tako nesto.Dobar je...Kao i knjiga...''Panika u parku droge'' je isto must see..
Dakle, evo samo za ljubitelje lagane boleštine u obliku danske komedije. Danas sam završio prevod, pa sam tom prilikom i odgledao i rekao bih da je vrlo zabavan film, po glumi je za klasu iznad američkih nebuloza. Kraj je vrhunski
Pogledajte prilog 227695
Clown: The Movie (2010)
Ovo je film za decu..Secam se kako sam bio odusevljen kad sam ga gledao kao klinac...Tek je treci nastavak-Revenge of the Sith bio malo ozibljniji..Da nije bilo ocajnog Hajdena Kristiansena,film bi bio odlican..gledam, znam da je tu Kopola uocio Pacina i uzeo ga za ulogu u Kumu iako su producenti htijeli Vorena BItija ili tako nesto.
http://4.***************/-usOr5JglvDA/TxmENCuvDHI/AAAAAAAAA9U/SxFpiQUuq4Q/s1600/star+wars+1.jpg
davno ga skinuh,al ga sad pogledah.cujem da se daje u 3Du. gledala sam ga kad je izasao i mrtva se smorila, iako volim Star Wars. Sad sam se manje smorila, ali prva polovina filma , kad su na onoj Anakinovoj planeti, je stvarno ubi boze. Ni omaz Ben Huru je nije spasio. Lukas je sagu priblizio mladjoj publici dodavanjem crtanolikih likova i...jar jar binksa. o boze. ne smijete dati toliko iritantnom stvorenju vecu rolu u filmu.lukasa su optuzili za rasizam jer ova trejd korporejsn ima izgled i ponasanje kineza, a oni guganci ili kako vec, crnaca,a ona muva odvratna sto je skrta i sto trguje, jevreja. ocigledno je da se islo na tu forusto bi bilo ok da oni nisu iritantni. Dalje,Juan MekGregor je hot , Lajam Nison hot i u sjajnoj ulozi master-a Obi Van Kenobija (on vadi film prakticno), Dart Maul je dovoljno upecatljiv...Natali Portman u ulozi koja je priblizila mejnstrimu, varira. Gora je u nastavcima u svakom slucaju, ovdje jos i moze da prodje. sve u svemu,interesantno.
trivia: kira najtli se pojavljuje kao dubl kraljice Amidale. 2001 kad sam ga ja gledala i sad, drugacije se dozivljava
.
ja volim naucnu fantastiku i ratove zvijezda.
tako da.
6.9/10