Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
204327.1020.A.jpg

Fin je baš me je nasmejao...Naravno treba da prođeš neek stvari u životu da bi mogao da skontaš njegov često čudan i iščašen humor al...Mira Sorvino je super odigrala roflmao njen glasić i ponašanje,a i prelepa je...:lol:10/10

"12" cesto gledam televiziske premijere sa proslogodisnjih festova na RTS-u tako sam pogledao i pomenuti film i nisam se razocarao cak sta vise mogu da kazem da sam blago odusevljen.
Dok sam gledao film tata mi je rekao da je to Ruski rimejk na po njemu odlicni Americki "12 Angry Men" koji nisam gledao ali cu ga verovatno pogledati za koji mesec kad malo zaboravim radnju Ruskog rimejka.
Prica mi se mnogo svidela, gluma je na nivou a dijalozi u par scena perfektni. Takodje su mi se svidele zivotne price nekih clanova porote pogotovo onog naucnika i ona scena u kojoj prica kako niko u Rusiji nije bio zainteresovan za njegove naucne radove dok su mu Ameri nudili velike pare za iste. Sve u svemu velika preporuka za ovaj film... ocena 9/10

christiane_f.jpg

mi djeca sa stanice zoo (1981)
Kultni film "o drogi' i tadasnjim narkomanima , po istinitoj prichi.
Znam da se svaka generacija u svojoj adolesceniciji na neki nacin lozila na ovaj film,ja ga gledam tek sad. Dobar i realan film cini mi se, samo je gluma doticne Natje Brunckhorst nesto slabija. Druga zamjerka bi bila prolaznost vremena u filmu i nedostatak kontinuiteta.
7.5/10

Dobar je...Kao i knjiga...''Panika u parku droge'' je isto must see..
gledam, znam da je tu Kopola uocio Pacina i uzeo ga za ulogu u Kumu iako su producenti htijeli Vorena BItija ili tako nesto.

http://4.***************/-usOr5JglvDA/TxmENCuvDHI/AAAAAAAAA9U/SxFpiQUuq4Q/s1600/star+wars+1.jpg

davno ga skinuh,al ga sad pogledah.cujem da se daje u 3Du. gledala sam ga kad je izasao i mrtva se smorila, iako volim Star Wars. Sad sam se manje smorila, ali prva polovina filma , kad su na onoj Anakinovoj planeti, je stvarno ubi boze. Ni omaz Ben Huru je nije spasio. Lukas je sagu priblizio mladjoj publici dodavanjem crtanolikih likova i...jar jar binksa. o boze. ne smijete dati toliko iritantnom stvorenju vecu rolu u filmu.lukasa su optuzili za rasizam jer ova trejd korporejsn ima izgled i ponasanje kineza, a oni guganci ili kako vec, crnaca,a ona muva odvratna sto je skrta i sto trguje, jevreja. ocigledno je da se islo na tu foru :mrgreen: sto bi bilo ok da oni nisu iritantni. Dalje,Juan MekGregor je hot , Lajam Nison hot i u sjajnoj ulozi master-a Obi Van Kenobija (on vadi film prakticno), Dart Maul je dovoljno upecatljiv...Natali Portman u ulozi koja je priblizila mejnstrimu, varira. Gora je u nastavcima u svakom slucaju, ovdje jos i moze da prodje. sve u svemu,interesantno.

trivia: kira najtli se pojavljuje kao dubl kraljice Amidale :D. 2001 kad sam ga ja gledala i sad, drugacije se dozivljava :D.

ja volim naucnu fantastiku i ratove zvijezda.
tako da.
6.9/10

The-Gunfighter-Poster.jpg

Gregori Pek primarijus glume, persona kakva se retko viđa na daskama koje život znače...
Ovaj put u ulozi Džimija Ringa, verovatno najbržeg revolveraša s' kraja 19 veka...
Fino predstavljen život opasnog momka sa svim mukama koje takav život nosi a kojih
sami nosioci postanu svesni tek mnogo godina nakon čega je kasno da se povuku jer su
postali bitan plen u očima mladih lavova koji se žele dokazati... Tako se i završava priča
čiji je kraj dosta čudno odrađen... Ima Pek mnogo boljih filmova ali ovaj western ulazi u mojih top 10...
Ocena 9/10

Grofica.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0496634/

Sasvim slucajno naletim na ovaj film juce na RTS 2 i odusevim se. Vrhunska gluma, dobro koncipirana prica koja drzi paznju, mracne sume, zamkovi i intrige 17. veka... Atmosfera koja je okruzivala celu pricu je dobro preneta i jezila sam se do kraja filma, a da pri tom nema preterivanja u krvavim scenama. Film ostavlja otvoreno pitanje, da li je zaista bila veststica, serijski ubica ili je ipak cela prica fabrikovana zato sto je neko zeleo njene teritorije i bogatstvo...

Dakle, evo samo za ljubitelje lagane boleštine u obliku danske komedije. Danas sam završio prevod, pa sam tom prilikom i odgledao i rekao bih da je vrlo zabavan film, po glumi je za klasu iznad američkih nebuloza. Kraj je vrhunski:hahaha:
Pogledajte prilog 227695
Clown: The Movie (2010)

Bravo za izbor,već duže sam pikirao taj film i imam ga na kompu vidio sam da nema prevod a pošto sam gotovan zaboravio sam na njega!Ima odlične kritike i mislim da se već radi serija!

the-rum-diary-drinks-up-on-home-video-20111220005535967-000.jpg

Ne znam zasto su mnogi prestrogi prema ovom filmu,ja se duze vremena nisam ovako smejao. Inace sam fan Huntera Thompsona,Dep ga je glumio u Paranoji u Las Vegasu,doduse sa vise entuzijazma nego ovde ali opet vise mi se svidja Dep u ovakvim ulogama nego u u ulozi nekog Bartonovog frika. Zivopisni likovi,urnebesne situacije koje malo podsecaju i na neke Kusturicine scene,zamerka mozda sto predugo traje. Dobra zabava uz pivo 8|10

Ma nije on takav
http://www.imdb.com/title/tt1114710/

ma-nije-on-takav_poster.jpeg

Ovaj film treba gledati sa društvom jer je nešto kao filmski kviz: svaku scenu ste već videli u nekom drugom filmu, pa možete da se takmičite sa drugarima ko će prvi da kaže iz kog filma je scena drpljena. Samo što su u tim filmovima te scene funkcionisale, a ovde to nije slučaj. Jako mnogo se priča (a naracija i dijalozi nemaju ni duh, ni iskru, ni šmek, ni melodiju), a malo se glumi - kao da su očekivali da će publika da im veruje na reč, da ne mora da se glumi, da je dosta da se ispriča, umesto da se pokaže... 5/10

gledam, znam da je tu Kopola uocio Pacina i uzeo ga za ulogu u Kumu iako su producenti htijeli Vorena BItija ili tako nesto.

http://4.***************/-usOr5JglvDA/TxmENCuvDHI/AAAAAAAAA9U/SxFpiQUuq4Q/s1600/star+wars+1.jpg

davno ga skinuh,al ga sad pogledah.cujem da se daje u 3Du. gledala sam ga kad je izasao i mrtva se smorila, iako volim Star Wars. Sad sam se manje smorila, ali prva polovina filma , kad su na onoj Anakinovoj planeti, je stvarno ubi boze. Ni omaz Ben Huru je nije spasio. Lukas je sagu priblizio mladjoj publici dodavanjem crtanolikih likova i...jar jar binksa. o boze. ne smijete dati toliko iritantnom stvorenju vecu rolu u filmu.lukasa su optuzili za rasizam jer ova trejd korporejsn ima izgled i ponasanje kineza, a oni guganci ili kako vec, crnaca,a ona muva odvratna sto je skrta i sto trguje, jevreja. ocigledno je da se islo na tu foru :mrgreen: sto bi bilo ok da oni nisu iritantni. Dalje,Juan MekGregor je hot , Lajam Nison hot i u sjajnoj ulozi master-a Obi Van Kenobija (on vadi film prakticno), Dart Maul je dovoljno upecatljiv...Natali Portman u ulozi koja je priblizila mejnstrimu, varira. Gora je u nastavcima u svakom slucaju, ovdje jos i moze da prodje. sve u svemu,interesantno.

trivia: kira najtli se pojavljuje kao dubl kraljice Amidale :D. 2001 kad sam ga ja gledala i sad, drugacije se dozivljava :D.

ja volim naucnu fantastiku i ratove zvijezda.
tako da.
6.9/10
Ovo je film za decu..Secam se kako sam bio odusevljen kad sam ga gledao kao klinac...Tek je treci nastavak-Revenge of the Sith bio malo ozibljniji..Da nije bilo ocajnog Hajdena Kristiansena,film bi bio odlican..
I Liam Nison je glumi Qui-Gona...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back