Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Shutter Island:
Uh, po meni - odličan! 10/10
Tedi Denijels dolazi sa kolegom Čakom na udaljeno ostrvo na kojem su smešteni najveći svetski prestupnici za koje nije bio dovoljan ni zatvor - oni su mentalno oboleli pacijenti, opasni kriminalni umovi.
Doktor koji je među rukovodiocima ustanove veruje da im treba pružiti mir, pokušati izlečiti bića koja žive kao duhovi. S druge strane, Tedi veruje da odbegla zatvorenica za kojom traga nije sve što se tamo krije, već da se na pacijentima vrše nehumane eksperimentalne operacije.
Očekujte neočekivano.
Uh, po meni - odličan! 10/10
Tedi Denijels dolazi sa kolegom Čakom na udaljeno ostrvo na kojem su smešteni najveći svetski prestupnici za koje nije bio dovoljan ni zatvor - oni su mentalno oboleli pacijenti, opasni kriminalni umovi.
Doktor koji je među rukovodiocima ustanove veruje da im treba pružiti mir, pokušati izlečiti bića koja žive kao duhovi. S druge strane, Tedi veruje da odbegla zatvorenica za kojom traga nije sve što se tamo krije, već da se na pacijentima vrše nehumane eksperimentalne operacije.
Očekujte neočekivano.

Bejl me baš podseća posebno ovde na mog bivšeg ortaka koji je fizički i po frizuri bio isti on suvonjav, prgav, tvrdoglav i dosta opasan u tuči iako nije delovao na prvi pogled, ni po masi...Valberg je isto ok mada stalno čekam da počen da repuje kao u ''Marky Mark and Funky Bunch''
Svejedno dobar ''retro'' film koji vredi pogledati ako ništa drugo da popravi raspoloženje...10/10