goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ja gotivim radivojevića i bekvalca ali srpski film je bolesno degenerisano đubre...A ja podržavam iluminate još...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ijao.
Sve necu da ulazim u diskusiju ,ali ...
Srpski film je nepotrebno medijski reklamiran, iz ciste dosade i zbog idiotskog attention whore naslova i attention whore glumaca.
Snuffovi se po svijetu snimaju decenijama,a to sto je zemlja Tadzikistan (pod ovim mislim i sve u regionu), to je vec druga stvar.Slicno je i sa Paradom, koja je svima bila ''wow'' ,''smesna'', ''pomera granice'' bla bla bla , a film je nejkd shit , sto ovako, sto po humoru, sto po isforsiranom tuznom kraju koji ne znaci bas nista i kasni za svijetom jedno 30 godina.
Dakle-nista novo.Previse medijski izreklamirano, o da. Momci i dEvojke koji su se napalili na taj film i gledali ga da bi dokazlai neku svoju hrabrost il nemam opjma sta, pa poceli da pricaju o nekoj preslikanoj stvarnosti-bulkrep. Ali govorimo o zemlji u kojoj svaki 'ebeni film mora da bude alegorija ili preslikana stvarnost.
Rijec je o filmu koji ide na taj sok efekat ,a ljudi da bi bili ''urbani'' posto niko nece da bude neudata tetka , pricauj kako je film genijalstina, otvara nove horizonte,predstavlja stanje u zemlji sta ne.Prvo,u zemlji se ne zivi bas toliko lose , pogotovu ne sloj koji je pravio film i sloj koji je predstavljen u filmu.Ti koji zive lose, nemaju kad da se bave diskusijama o srpskom filmu ,a osjecam da mogu da se identifikuju 0 posto.
Tuga i sramota nije sto taj film postoji, niti sto se tako zove, nego sto su postovani glumci kakvi su Trifunovic i Todorovic pristali da glume u tom filmu. Al' dobro, glumac vidi pare pa mu je svejedno sta radi.
Snimaju se ali za uzak krug ljudi i privatnu upotrebu, a ne stavljaju se u film za masovno tržište. Zato i jeste poseban.Snuffovi se po svijetu snimaju decenijama
Svima, u prevodu tvojim jednako neobaveštenim i filmski nepismenim prijateljima kojima je i Kengur smešan. Ne trpaj sve tadžikistanske filmove u isti koš.Slicno je i sa Paradom, koja je svima bila ''wow'' ,''smesna''
Momci i dEvojke koji su se napalili na taj film i gledali ga da bi dokazlai neku svoju hrabrost il nemam opjma sta, pa poceli da pricaju o nekoj preslikanoj stvarnosti-bulkrep. Ali govorimo o zemlji u kojoj svaki 'ebeni film mora da bude alegorija ili preslikana stvarnost
Prvo,u zemlji se ne zivi bas toliko lose
Kad bi imali da plate struju uveli bi i internet da ga skinu.Ti koji zive lose, nemaju kad da se bave diskusijama o srpskom filmu ,a osjecam da mogu da se identifikuju 0 posto
Ne, treba da budu Killing Season... Umetnos'!Ali govorimo o zemlji u kojoj svaki 'ebeni film mora da bude alegorija
Ijao.
Sve necu da ulazim u diskusiju ,ali ...![]()
To je i njihova namjena,da budu za uzak krug ljudi.Snimaju se ali za uzak krug ljudi i privatnu upotrebu, a ne stavljaju se u film za masovno tržište. Zato i jeste poseban
Ijao.Svima, u prevodu tvojim jednako neobaveštenim i filmski nepismenim prijateljima kojima je i Kengur smešan. Ne trpaj sve tadžikistanske filmove u isti koš.
To je sigurno prvo sto bi uradili kad bi skupili neke pare.Kad bi imali da plate struju uveli bi i internet da ga skinu.
u pogresnu se crkvu molis ,prijatelju .Ne, treba da budu Killing Season... Umetnos'!
U vrijedjanju definitivno jesam.Što ulaziš u frku kad si slabija?
Па зашто би било која друштвена група, рачунајући и вернике, имала да каже било шта позитивно или пак негативно о филму. Можда ни навијачка група Торцида Сплит не мисли ништа позитивно о њему, или можда ни удружење радника-касира Универекспорта нема шта позитивно да каже о филму. Не видим какве везе имају верници с негативним критикама Српског филма и на који начин они угрожавају ауру овог филма .Zato što se obično iza loše kritike SF-a krije upravo to. Ne isključivo, ali recimo da od vernika nikada ništa pozitivno nisam čuo o Srpskom filmu.od
A osim toga uvek je prijatno pljuvanje po tome.![]()
Мени се чини да си ти, под утицајем текстова Дејана Огњановића, оплео по Цркви, само из фазона, с тим што то пљување по СПЦ ниси уклопио на право место, тј. ниси му направио адекватну подлогу, па твоја констатација само виси, онако, без икаквог ослонца и упоришта.
Nije isto gledati film na vreme i posle 20 godina. Pre 20 godina Fargo je vredeo vise nego sada.
A može li film od pre 20 godina da vredi više sada nego tada?Nije isto gledati film na vreme i posle 20 godina. Pre 20 godina Fargo je vredeo vise nego sada.
Ili me nisi shvatio ili nećeš da shvatiš. Ja nisam gledao srpski film, i nemam nikakav vrednosni stav prema njemu. Možda je najbolji srpski film u istoriji kinematografije, a možda je golo *****, ne znam, zaista.Dovoljan oslonac ili uporište je da su moji prijatelji koji su uglavnom vernici odbijali čak i da gledaju film iz ko zna kakvih predubeđenja, pritom odbijajući da navedu razlog. Istim ti ljudima nije smetalo 236 leševa u "Ekvilibrijumu", kako već rekoh. Ali meni nisu trebali Ognjanovićevi tekstovi da bih shvatio SF u potpunosti. Ako čitam njegove tekstove ne znači da me je ON indoktrinirao, znaš ja sam gledao filmove i 20 godina pre pokretanja njegovog bloga. Isto tako nismo ja i on jedina dva čoveka u univerzumu koji imaju dobro mišljenje o njemu. Zar alegorija SF-a nije toliko očigledna da svako sa makar prosečnim intelektom ne bi mogao da ukapira u čemu je poenta filma?
Zanimljivo je s druge strane i tvoje stanovište, kao i svačije na ovom forumu kome se ne dopada film. Već dve strane prepucavanja a još nisam čuo niti jedan dobar argument zbog čega je SF loš film. Jedino što sam dobio kao odgovor su negativni komentari o filmu bez ikakvog uporišta ili oslonca, kako ti kažeš. Ali valjda je napad najbolja odbrana.
Koje je tvoje uporište ili oslonac da mi je znati?![]()
Može biti, al' i ne mora. Po tome je Dostojevski više vredeo u 19. veku nego danas. Valjda je film umetnost, a samim tim se stvara za sva vremena.
Svako vreme ima svoje. Besmisleno je pricati o Dostojevskom u vreme kad je Hari Poter najcitanija knjiga na planetiu. Da sad izumremo i da dodju neki vanzemaljci mislili bi da smo se mi ovde sibali carobnim stapicima i da smo leteli na metli.
Jedino ako nosi neku snaznu ideju ili poruku,ovako vreme gazi vecinu stvariMože biti, al' i ne mora. Po tome je Dostojevski više vredeo u 19. veku nego danas. Valjda je film umetnost, a samim tim se stvara za sva vremena.
Jedino ako nosi neku snaznu ideju ili poruku,ovako vreme gazi vecinu stvari![]()
Na to sam i mislio, ako nešto vredi to traje...![]()
bez ikakvog osnova, na neki način optužuješ SPC i vernike što Srpski film nije opšteprihvaćen u Srbiji. Vernici imaju svoja osećanja i ubeđenja i ne vidim zašto bi oni morali prihvatiti neki film, koji, sudeći po komentarima o filmu, vređa njihova osećanja.
Ako imate dokaze podnesite ih najbližem tužilaštvuRecimo....lopov sa pozamašnim stažom![]()