goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ali najjače je što ti koji tvrde da su SRBI n emaju nijedan dokaz za svoju umišljenu veličinu sem njihove reči i busanja u ''junačke'' grudi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nego o umetnosti i neumetnosti.
O antisrpskoj i srpskoj umetnosti![]()
Svi koji su glumili u Andjinom smecu su gola govn*..tu naravno mislim na glumce sa ovih prostora. Nije mi jasno jedno - kako to da, ako si odrasla osoba, koja je bila dovoljno odrasla i za vreme rata, mozes ucestvovati u necemu sto je izrezirana laz?
Koje crne pare. Pa ima i siromasnijih u ovoj zemlji od tih, nazovi glumaca.
Najveće zlo koje se kroz istoriju dešavalo ljudima koji se bave umetnošću bilo je to što se čaršija uža i šira uvek bavila stvarima koje su vanumetničke.... To tumačenje nečije ličnosti, političkih stavova i ostalog ni na koji način ne pripada podforumu Umetnost.... Legitimno je komentarisati neki film i nečiju glumu, sve drugo prelazi granicu dobrog ukusa.
Isto tako, primećujem ovde jezive stavove da je film mašinerija koja ima zadatak da prenosi realnost...To je vrlo glupo. Svako ima pravo na svoju viziju, a kad napravi užasan film kao što je to uradila Andželina, onda taj film može da bude i istina i najnotornija laž, nema mu spasa...Ali se grozim i pomisli da neko treba da bira ulogu u odnosu na to da li njegov komšija smatra da je film istinit ili lažan,jer glumac u Srbiji ne može baš da bira gde će da glumi i od čega će da živi.... A setite se samo Žanke Stokić, kako su je urnisali ti lokalpatrioti i korenoljupci... Jednu od najvećih srpskih glumica jer, jelte, glumica se drznula da glumi.....
Ovde se opet krenulo sa podelama na srbe i SRBE dokle bre više???![]()
ne mozes suditi o necijoj glumi na osnovu filma u kojem je glumio,ako je dobar glumac bice dobar i u najvecem smecu,ja o tome pricam,a ne o tome da li su oni sad za tebe govna ili ne kao licnosti,zato sto su igrali u tom filmu
Ja opet ponavljam, neće neka veličina od glumca da se pojavi u tom smeću. I dalje smatram da su tu ili prosečni ili ispodprosečni glumci, kojima se digla kita da se pojave u projektu koji potpisuje jedna holivudska diva, kakva je velika Dzoli. Verovatno i u želji da zgrnu neku lovicu, pošto se takve glumatare traže tamo preko bare.
Nekad je vrlo teško odvojiti profesiju i ličnost van nje. I tu znam da povučem crtu, ali ovde su u pitanju kvazi glumci, a još manji ljudi.
I ja ne razumem zašto ovde nekom smeta nečiji stav.
Ja opet ponavljam, neće neka veličina od glumca da se pojavi u tom smeću. I dalje smatram da su tu ili prosečni ili ispodprosečni glumci, kojima se digla kita da se pojave u projektu koji potpisuje jedna holivudska diva, kakva je velika Dzoli. Verovatno i u želji da zgrnu neku lovicu, pošto se takve glumatare traže tamo preko bare.
Nekad je vrlo teško odvojiti profesiju i ličnost van nje. I tu znam da povučem crtu, ali ovde su u pitanju kvazi glumci, a još manji ljudi.
I ja ne razumem zašto ovde nekom smeta nečiji stav.
Taj Jeftić mi je malo previše feminiziran ali ne znam čoveka dovoljno ne mogu da sudim o njemu...
E, moj Matijaševiću. Nisi ti dovoljno glup da bi shvatio neke stvari. Prestani biti SRBIN i budi NEsrbin.Ovako nećeš daleko...
Goran Jevtić je odličan glumac, koji glumi u odličnom filmu inspirisanom istinitim događajima. Taj film je za mene pojam savremene umetnosti. Što se tiče njegove ličnosti, nisam siguran, ali deluje mi kao mnogo gotivan lik.
Ptetpostasvljam da je ovaj stav ok.
Moja drugarica, Srećna devojka, retko kad piše, ali kad napiše, to je anegdota.![]()
Najveće zlo koje se kroz istoriju dešavalo ljudima koji se bave umetnošću bilo je to što se čaršija uža i šira uvek bavila stvarima koje su vanumetničke.... To tumačenje nečije ličnosti, političkih stavova i ostalog ni na koji način ne pripada podforumu Umetnost.... Legitimno je komentarisati neki film i nečiju glumu, sve drugo prelazi granicu dobrog ukusa.