Verbal_Kint
Iskusan
- Poruka
- 5.339
Za ovaj nisam ni čuo. Al' je snimljen pre Mementa, pa moj post nije pogrešan.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa batice ni ja ne volim Paradu Penisa al razvedri se malo...i to je zavrsna izjava? kruna optuznice? forumsko poentiranje nadmocnom inteligencijom i bogatim recnikom?
to je druga srbija? mutava i nepismena. sitnicarska i malogradjanska. prowstaka i provokatorska (spustis na svoj nivo pa dobijes na iskustvo)?
ali neka. ok. zbogom. vreme je da ides na listu
pruzio sam ti priliku da mi sve saspes, da istreses kantu, da popu pop. a bobi bob. i ti...nista! samo podhebavanje
na lice biće lakše i tebi i nama

Tuga me uvati kad pomislim da Nolan nikad više neće napraviti remek-delo kakvo je Memento. Mislim, može on napraviti remek-delo drugačije vrste, sa preobiljem sredstava i finansija, ali nikad više malo, diskretno, nenametljivo remek-delo kao Memento. A i zasad, koliko god bio dobar i pravio odličan spoj komercijalnog i kvalitetnog on a large scale, još uvek nije prevazišao Memento.
...Memento.
memento je od mene dobio 6-icu i to samo za originalnost.
Znas li da Memento nikad nijesam odgledala ?Potpuno je moj tip filma i toliko su ga hvalili citavog mog zivota da sam ja ozbiljno htijela da ga gledam i nevidjeno se nalozila na tu pricu, ali valjda od silne zelje,pregorehTuga me uvati kad pomislim da Nolan nikad više neće napraviti remek-delo kakvo je Memento. Mislim, može on napraviti remek-delo drugačije vrste, sa preobiljem sredstava i finansija, ali nikad više malo, diskretno, nenametljivo remek-delo kao Memento. A i zasad, koliko god bio dobar i pravio odličan spoj komercijalnog i kvalitetnog on a large scale, još uvek nije prevazišao Memento.
...Memento.
.Kasnije mi je neko i rekao glavnu foru filma i sad stvarno nemam zhelju.
. to se zove s moje strane pametno utrosheno slobodno vrijeme
. nekom joga,nekom internet 
memento je od mene dobio 6-icu i to samo za originalnost.
Lepo je u priču o devojci lakog morala koja se uspinje na društvenoj lestvici utkana Ničeova filozofija!
Barbara Stenvik nije neka ''super lepotica'' ali je jako sexy što mnogim 'superlepoticama'' danas i pored svih efekata jako fali,prosto je taj sexipil opipljiv bez mnogo njenog truda to je vidljivo...Cela ekipa je super kostimi enterijeri eksterijeri sve nosi šarm tridestih.Sve u svemu u 1:15 minuta je rečeno više o ljudskoj i pre svega ženskoj psihologiji nego što neki kažu u 2:30 h..10/10Znas li da Memento nikad nijesam odgledala ?Potpuno je moj tip filma i toliko su ga hvalili citavog mog zivota da sam ja ozbiljno htijela da ga gledam i nevidjeno se nalozila na tu pricu, ali valjda od silne zelje,pregoreh.Kasnije mi je neko i rekao glavnu foru filma i sad stvarno nemam zhelju.
Primjecujem da je Nolanov "najmanji" film otkad se proslavio Prestiz.Takodje ima i najmanju ocijenu na sajtovima,sto govori o danasnjem stanju filmske industrije i publike...
btv...ljudi, hvala na divnim reputacijama. to se zove s moje strane pametno utrosheno slobodno vrijeme
. nekom joga,nekom internet
![]()
ali valjda od silne zelje,pregoreh

Barbara Stenvik nije neka ''super lepotica'' ali je jako sexy što mnogim 'superlepoticama'' danas i pored svih efekata jako fali,prosto je taj sexipil opipljiv bez mnogo njenog truda to je vidljivo...

Uh, prava femme fatale...
Otmena zeMska...
U "Double Indemnity" mi je bila strasno sexy...

Deluje mi pomalo retro taj Dark Shadows
![]()
Ne retro ...vise nekako zastarelo ,otrcano ...prevazidjeno ...klasicna apatija jednog coveka iz koje Barton ne moze da se izdigne pa uvlaci i nevine zrtve !
Deluje mi pomalo retro taj Dark Shadows
![]()