Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

http://www.imdb.com/title/tt0425112/

Simon Pegg glumi pandura koji previse dobro obavlja svoj posao,pa pored njega kolege izgledaju lose.
Nadredjeni odlucuju da ga sutnu iz Londona u neko mirno selo.

Film je komedija,paradojia,satira...sta vec...ali svideo mi se najvise zbog glavnog glumca,njegovih ludih ispada,dopao mi se u jos jednoj komediji ( http://www.imdb.com/title/tt0455538/) i engleskog humora.

The Wrestler
the-wrestler.jpg

moja ocena 3/10
1.glupi americki rvaci koji truju decu sa foxa
2.vec vidjeno, nista novo nema sve po starom ide
3.ocajan kraj bez poente ako je tvorac hteo da primeni
psiholoski pricnip open lup (da nas ostavi da hocemo jos)
grdno se zajebao
ako je hteo da mu ovo bude film
sa poentom prati svoje snove,radi ono sto volis
opet se zajebao
4.izgubljenih bezveze dva sata vaseg zivota
koje ste mogli iskoristiti za nesto korisnije

cekamo pajin odgovor

I meni je bilo zao sto sam zaspala :)
Ako je prvi put bilo tako silovito, ohoho :mrgreen:

Zezam se :)

Moram priznati da me je tvoja recenzija zaintrigirala u pogledu filma... Mada, kao sto sam i rekla na drugoj temi, i ne volim nesto "gay" filmove. previse politicke korektnosti na jednom mestu unistava umetnost kao i bilo sta drugo.

I (kao sto sam takodje vec rekla) jedini "gay" film koji mi se dopada je "Prick Up Your Ears". Ja i inace volim Oldmana, a i Molinu, a ovde su obojica bili fenomenalni u svim pogledima, pa i u ljubavno/seksualnom (da se ne lazemo, nije uvek lako igrati "toplog burazera"). Oldman igra Ortona tako da te i zainteresuje i da ti se zgadi... Ma, sjajan film (bar je meni dobro "leg'o sto se kaze).

Ocena 9/10

51JWWBGYMNL._SL500_AA280_.jpg

PS-I nema agresivnog seksa, mada ima dosta poseta javnim wc-ima i tako toga...

Moram priznati da me je tvoja recenzija zaintrigirala u pogledu filma... Mada, kao sto sam i rekla na drugoj temi, i ne volim nesto "gay" filmove. previse politicke korektnosti na jednom mestu unistava umetnost kao i bilo sta drugo.

I (kao sto sam takodje vec rekla) jedini "gay" film koji mi se dopada je "Prick Up Your Ears". Ja i inace volim Oldmana, a i Molinu, a ovde su obojica bili fenomenalni u svim pogledima, pa i u ljubavno/seksualnom (da se ne lazemo, nije uvek lako igrati "toplog butrazera"). Oldman igra Ortona tako da te i zainteresuje i da ti se zgadi... Ma, sjajan film (bar je meni dobro "leg'o sto se kaze).

Ocena 9/10

51JWWBGYMNL._SL500_AA280_.jpg

PS-I nema agresivnog seksa, mada ima dosta poseta javnim wc-ima i tako toga...

Ma ja sam se salila, nemoj da ti moj opis bude smernica u pogledu tog filma.
Jeste ta scena takva, ali nisam odgledala film do kraja.

Nece biti dovoljno... Ajd' bre ljudi napisite svoje obrazlozenje, a ne samo da se slazete sa tudjim. Jest' da se uglavnom svi slazemo sa Pajinim, al' dajte vi prvo vas pregled. :cool:

Ma briga mene.Ima na stotine filmova koje ja obozavam a paja pljuje nego znam da on obozava ovaj film pa sam u sali rekao da ja necu da ga branim kad je paja tu...
The wrestler je odlican film i samo ne znam sto je onaj lik spomenuo fox jer to nema veze sa mozgom.A to da je sve vec vidjeno pa:dontunderstand:
Ako ste odgledali ovaj film poslije toliko prethodnih sr.anja i smatrate da ste izgubili 2 sata zivota mozda je najbolje da ne dolazite na ovaj forum jer to nikog ne zanima.Ako ce neko da blati dobar film bolje da ima dobre razloge.

The Wrestler
the-wrestler.jpg

moja ocena 3/10
1.glupi americki rvaci koji truju decu sa foxa
2.vec vidjeno, nista novo nema sve po starom ide
3.ocajan kraj bez poente ako je tvorac hteo da primeni
psiholoski pricnip open lup (da nas ostavi da hocemo jos)
grdno se zajebao
ako je hteo da mu ovo bude film
sa poentom prati svoje snove,radi ono sto volis
opet se zajebao
4.izgubljenih bezveze dva sata vaseg zivota
koje ste mogli iskoristiti za nesto korisnije
:)
...

Planina Broukbek je odlican film, dajem 9/10.
Mada ne znam sto svi hvale muziku kad i nije neka...
Film zaista obiluje emocijama i prelepim pejzazom...
Moram samo priznati da me nervira kako je Ang Li naglo prekidao scene, nekako je svaka bila kratka, taman ocekujes nesto ce se desiti kad ono sledeca scena vec pocela...
Preporucujem film onima koji nisu pogledali, ja isto sinoc nisam do kraja gledao pa evo sad gledam preko YouTube-a...

Planina Broukbek je odlican film, dajem 9/10.
Mada ne znam sto svi hvale muziku kad i nije neka...
Film zaista obiluje emocijama i prelepim pejzazom...
Moram samo priznati da me nervira kako je Ang Li naglo prekidao scene, nekako je svaka bila kratka, taman ocekujes nesto ce se desiti kad ono sledeca scena vec pocela...
Preporucujem film onima koji nisu pogledali, ja isto sinoc nisam do kraja gledao pa evo sad gledam preko YouTube-a...

kako to mislis prekratka?
Nisam to primetila.
Meni je scenografija previse sirova. Ali n ataj nacin je uspeo da istakne poentu.
Da prelepi pejzazi...a muzika..nisam ni primetila...
:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back