Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://4.***************/_R4kHvzHdMTk/R1Jg_wqMMnI/AAAAAAAAD1Y/Hu1kpqd97Bs/s1600-R/The%2BFountain%2B2006%2BDVDRip%2BaXXo.jpg

zeshtje me smorio
vizuelno i zvuchno impresivan al pricha kao i sve''filozofske"poruke je ipak suvishe pitka plitka jednostavna milion puta prezvakana i ukratko neuverljiva
hju dzekman je na trenutke smeshan kako loshe kukumavchi i neuverljiv je veci deo filma ko napaceni doktor koji trazi lek za zenu
kad holivud oce da se igra art simbolizma na nju ejdz nachin
mogao je biti stvarno interesantan film uz bolju reziju i malo izdubljeniju prichu...ovako...

6/10

196372.1010.A.jpg

Dobra crna komedija/drama.
7/10

gej LOVE is in the air :lol:

Meni se svidja ona planina i priroda u filmu.
Nije los,mada je mozda malo previse patetican za moj ukus.

Sinoc sam pocela da gledam Planinu Broukbek.
Oni cuvaju ovce na planini, a spavaju u satoru.
I tako dok su spavali u satoru zaskocise se.
Nije tu bilo ni ljubavi, da ja vidim da se izmedju njih rodilo nesto, nisu posteno ni razmenili 20 recenica ni da se bolje upoznaju, sve neki sturi dijalozi... kad od jednom rucica na slicu i dogy style :)
Natrti Ledzer, Bog da mu dusu prosti, Dzejka. Al' ni tu nije bilo neznosti, nego se ko stoka podovatase i odradise to nekako surovo, ko sklekove u vojsci.

Ja se tu razocarah... zar bez prethodnih scena koje bujaju emocijama, u kojima cemo mi videti da su se iskreno zaljubili, zar bez poljupca, neznosti, lepih reci, nego u satoru kod ovaca... AVAJ!
Ja se tu razocarah u ovaj Oskarom ovencani film i otidjoh da spavam.... :(

Poslednja izmena:
Nije tu bilo ni ljubavi, da ja vidim da se izmedju njih rodilo nesto, nisu posteno ni razmenili 20 recenica ni da se bolje upoznaju, sve neki sturi dijalozi... kad od jednom rucica na slicu i dogy style :)
Natrti Ledzer, Bog da mu dusu prosti, Dzejka. Al' ni tu nije bilo neznosti, nego se ko stoka podovatase i odradise to nekako surovo, ko sklekove u vojsci.
hah :D
To je i neki moj utisak,nije da je tu sad probudila neka ljubav ne znam kakva,nego eto,bilo im dosadno,pijani,pa se dohvatili.
Kao zivotinje.
U drugoj polovini filma tek krecu neke emocije,ali sve to objasnjavam nekom navikom,kao da ih povezuje tajna pre nego iskrena ljubav.

Planina je odlican film.Rebelko ako budes u prilici pogledaj film do kraja i obrati paznju kad se njih dvojica opet sretnu 4 godine poslije...To na pocetak i jeste bila fora,barem po mom misljenju.

Skinuo sam On the Waterfront sa Brandom i ako budem imao vremena nocas gledam prvi put:rumenko:

Ja sam se zezala, naravno da ne mogu da komentarisem film kad ga nisam odgledala ni do pola :)

Različiti filmovi o različitim stvarima. Romper Stomper je film o australijskim neo-naci skinheadima... This Is England je film o odrastanju u Engleskoj Margaret Thatcher i o engleskim skinhedima koji nisu po definiciji nacisti... niti su to originalni skinhedi (koji su,inače, da, bili Englezi) bili... to su postali neki od njih. Logično je da u RS ima više "krljanja"...pa ako je to merilo kvaliteta filma, OK.

Oba filma su dobra, a sad koji je više "zakon".. meni se više dopao This Is England. Zašto? Ne znam. Možda mi je glavni "negativac" realističniji nego psihopata iz Romper Stompera. Možda mi je cela priča zanimljivija i složenija zbog gore pomenutog.

Pa "krljanje" je uvek bilo merilo kvaliteta,nego sta :cool:

The Wrestler
the-wrestler.jpg

moja ocena 3/10
1.glupi americki rvaci koji truju decu sa foxa
2.vec vidjeno, nista novo nema sve po starom ide
3.ocajan kraj bez poente ako je tvorac hteo da primeni
psiholoski pricnip open lup (da nas ostavi da hocemo jos)
grdno se zajebao
ako je hteo da mu ovo bude film
sa poentom prati svoje snove,radi ono sto volis
opet se zajebao
4.izgubljenih bezveze dva sata vaseg zivota
koje ste mogli iskoristiti za nesto korisnije

Ja se tu razocarah... zar bez prethodnih scena koje bujaju emocijama, u kojima cemo mi videti da su se iskreno zaljubili, zar bez poljupca, neznosti, lepih reci, nego u satoru kod ovaca... AVAJ!
Ja se tu razocarah u ovaj Oskarom ovencani film i otidjoh da spavam.... :(

:rotf::rotf::rotf:
ovo je...100 % tacno sto si napisala...
jedina emocija koja ima u tom filmu je izmedju heatha i one njegove tadasnje zene u pravom zivotu i u filmu...kad ona shvati da joj je muz gej...i odnos izmedju heatha i kcerki...to je jedina emocija ostalo je...prazno....onog lika sto glumi gylenhall,tu uopste nema emocije, ni po njegovoj glumi ni ovako...

Poslednja izmena:
The Wrestler
the-wrestler.jpg

moja ocena 3/10
1.glupi americki rvaci koji truju decu sa foxa
2.vec vidjeno, nista novo nema sve po starom ide
3.ocajan kraj bez poente ako je tvorac hteo da primeni
psiholoski pricnip open lup (da nas ostavi da hocemo jos)
grdno se zajebao
ako je hteo da mu ovo bude film
sa poentom prati svoje snove,radi ono sto volis
opet se zajebao
4.izgubljenih bezveze dva sata vaseg zivota
koje ste mogli iskoristiti za nesto korisnije
:dash: ti nisi normalan majke mi:eek:
@ Bowfinger (1999) onako 6.5/10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back