Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mene ovaj niklsonov lik iz the pledge podseca pomalo na nik nolta iz ovog
slichan pristup liku

http://www.imdb.com/title/tt0118564/

Uf,gotivim i taj film ...

Ne znam,nisu mi isti,tad je Nolti bio u fazi igranja totalnih neurotika(tu cupa sam sebi zube) ali bas ono Nolti fazon,ovo zvuci malo glupo ali ja od tad sve takve performanse poredim sa njim - a slicno je odglumeo i lik onog majora u Tankoj Crvenoj Liniji ...

Dzek mi nije odlumeo Nolti fazon,to hocu da kazem :)

237528.1010.A.jpg

Dobra ideja.
Iako se chini naivno uradjen...ima necheg iskrenog.
7.5/10

Meni se Big Lebowski svidja, ali da vas ne lazem, ni jedne jedine scene ili fore ili bilo cega iz tog filma ne mogu da se setim... Samo znam da Flea iz peppersa ima malu ulogu kao neki neonacista, valjda... Nemojte me mrzeti, zaboravila sam. Ali secam se da sam se smejala i da mi je bio odlican film.

4 Sobe... Na to ne treba trositi reci. Sve se zna. Samo mi je jako sto svaki put kada gledam, otkrijem po neki novi detalj o Tedu, koji mi je do tada promakao. I danas se secam da me je telo bolelo od smeha kada sam gledala trecu pricu
kada on vidi mrtvu prostitutku u krevetu... I psuje i povraca istovbremeno. Jedan od najjacih trenutaka u istoriji kinematografije :P

Meni se Big Lebowski svidja, ali da vas ne lazem, ni jedne jedine scene ili fore ili bilo cega iz tog filma ne mogu da se setim... Samo znam da Flea iz peppersa ima malu ulogu kao neki neonacista, valjda... Nemojte me mrzeti, zaboravila sam. Ali secam se da sam se smejala i da mi je bio odlican film.

4 Sobe... Na to ne treba trositi reci. Sve se zna. Samo mi je jako sto svaki put kada gledam, otkrijem po neki novi detalj o Tedu, koji mi je do tada promakao. I danas se secam da me je telo bolelo od smeha kada sam gledala trecu pricu
kada on vidi mrtvu prostitutku u krevetu... I psuje i povraca istovbremeno. Jedan od najjacih trenutaka u istoriji kinematografije :P

Jedna ispravka - Flee nije neonacista vec nihilista -

Nihilism (from the Latin nihil, nothing) is the philosophical position that values do not exist. Most commonly, nihilism is presented in the form of existential nihilism which argues that life[1] is without meaning, purpose or intrinsic value. Moral nihilists assert that morality does not exist, and subsequently there are no moral values with which to uphold a rule or to logically prefer one action over another. Nihilism can also take the form of epistemological, metaphysical or mereological nihilism.

;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back