Бели Зека
Primećen član
- Poruka
- 687
Филм се зове Men of honor, Дениро и Куба Гудинг Јр, фантастичан филм слажем се!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Филм се зове Men of honor, Дениро и Куба Гудинг Јр, фантастичан филм слажем се!!!
Bacio sam se na Indijanu ponovo.Treci deo,Last Crusade.Ludilo.
a odje ne mogu da uvate coeka koji pokasapi 1000 ljudi, , ;SSaw 4 3/10
Film je tesko sranje.Prica je nebulozna i totalno neuverljiva.Scenario je prepun rupa.
BIlo koji kasapski horor sa grupom tinejdzera je za ovaj film remek delo.
O glumi se ne moze puno pricati posto imamo milion sporednih likova koji se nicim ne isticu
vec su ubaceni da bi kasnije moglo da se snimi jos 20 nastavaka ove ocajne sage koja je trebala
da se zavrsi kod 3.dela mozda cak i ranije.
Kraj je neocekivan ali posle 90 minuta ove besmislene price bilo kakav kraj bi bio neocekivan.
Control...i josh brishem suze... : (
Da.Dobar je.
Mislim cak da je inspirisan istinitim dogadjajem.
Na to se moramo navici.Takve stvari su niezbezne.ali rupe u prici su popunjene propagiranjem Americke propagande
Brate svaki Indijana je dobar,nadam se da ce i ovaj cetvrti.
Na to se moramo navici.Takve stvari su niezbezne.
Ne mogu jos uvek da nadjem onaj film za koji si mi rekao.Istinita prica o vodji navijaca West Ham-a rise of foot soldiers.
Sam naslov me ubija!Joj!
Da,naravno da je dobar svaki Indijana.Ne pravim razliku u ovoj trilogiji.
Monti Pajton i Sveti Gral!
Hehe...Cuvar mosta smrti i kralj Artur...
Kako se zoves?
Artur,kralj britanaca!
Koji je tvoj zadatak?
Trazim sveti gral!
Kojom brzinom leti nenatovarena lastavica?
Africka ili evropska?
Pa...Ne znam...Fiiijuuuuu...Odlete cuvar mosta smrti u jamu...

zadnje gled`o goodfellas![]()
Petparacke price 9Bas me zanima sta kazu seljaci i indijanci kad odgledaju taj film. Verovatno prvo kazu, eto, ni ona mu nije dala 10 nego 9, kakav moze da bude? Takvi su vam seljaci, ako niste znali.