AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
- 4.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nastavi u tom stilu
konzumacija skorsezea ne moze da skodi
Joe Pesci u filmu je samo smirenija verzija Tomija
pa ti vidi kakav je ludak bio sve dok ga nisu smakli
inace henri je jos uvjek ziv
k.ara neke ribe na racun stare slave
e sto ti je gangster
Mislim da je Joe u Dobrim Momcima zajebo ostalu glumacku ekipu na celu sa De Nirom!
On je taj koji je ovaj film ucinio mnooogo sjajnijim!
Mnogo je jaka scena kad zvekne onog lika sto u Sopranovima glumi Krisa Moltisantija.
Mnogo je lud.Jednostavno kao da sam gledao pravu facu a ne glumca u Dobrim Momcima!
Ali klupski, svirali su valjda iskljucivo po nekim klubovima u NY, tacnije u Sohou.
Pesci je do pre par godina u stvarnom zivotu imao rock bendAli klupski, svirali su valjda iskljucivo po nekim klubovima u NY, tacnije u Sohou.
Ne znam da li jos uvek postoje, sigurna sam da je sto se muzike tice bio aktivan do sredine '90. Covek je i rock muzicar![]()
To je jedna mala azdaja kazem ti ja.
Gledala sam neke intervjue sa njim, deluje mi prilicno stalozeno i fino, kao neki dobrica. Verovatno je samo extra lik 
Mislim da je Joe u Dobrim Momcima zajebo ostalu glumacku ekipu na celu sa De Nirom!
On je taj koji je ovaj film ucinio mnooogo sjajnijim!
Mnogo je jaka scena kad zvekne onog lika sto u Sopranovima glumi Krisa Moltisantija.
Mnogo je lud.Jednostavno kao da sam gledao pravu facu a ne glumca u Dobrim Momcima!
joe pesci je legenda
i inace on je omiljeni De Nirov glumac
Skoro sve uloge mu je Bobi sredio

Nije mu omiljeni glumac, nego su najbolji ortaci. A to da mu je sve uloge sredio... Pa sredio mu je ulogu u Razjarenom Biku. Joe je tad radio u nekoj kafani kao konobar i cekao da dobije neku ulogu. De Niro ga je zvao na kasting za Razjarenog Bika i Scorsese-u se Joe svideo. Od tad je cesto u Scorsese-ovim filmovima kao De Nirov partner.
Pesci i De Niro su bas najbolji prijatelji, tako se izjasnjavaju jedan o drugome.
Imao je na youtube klip koji su na zalost skinuli jer je sa neke televizije, pa ne mogu da vam ga postujem. Fora je da neki likovi, profi imitatori, u svojoj emisiji imitiraju Dzoa i De Nira i pred kraj emisije upadaju pravi De Niro i Pesci, kao fol ljuti na njih
Super je klip, zao mi je sto su ga skinuli. Mozda ga je neko od vas i pogledao....
za saradnju,nisam mislio heroj iz detinjstva
Pescijeva karijera je krenula od De Nira i to ti je to

Sve u svemu, dodje mu na isto Da, kapiram
Nego mi bilo lepse da se kaze da su ortaciSve u svemu, dodje mu na isto
![]()
ma ok
Vidim da ti je De Niro neka vrsta licne religije
pa cu pazit kako ubuduce formulisem cinjenice o njemu,ipak ti najbolje znas.
al da bi bilo u vezi teme
juce sam gledao Taksistu
ukupno 14 put u zivotu
Rekoh da stavim neku informaciju kad je vec znam.
Pa definitivno ga obozavam kad je oblast filma u pitanju, a ovo je filmski podforum. Gotivim mnoge ljude iz razlicitih oblasti, a sto se moje religije tice smrtnici nemaju veze s njom 
Slobodno formulisi kako hoces, nemam nista protiv, samo sam napisala ono sto znamRekoh da stavim neku informaciju kad je vec znam.
A da mi je licna religija ....Pa definitivno ga obozavam kad je oblast filma u pitanju, a ovo je filmski podforum. Gotivim mnoge ljude iz razlicitih oblasti, a sto se moje religije tice smrtnici nemaju veze s njom
![]()

meni je takodje de niro omiljeni... nijesam gledao stardust i nekoliko starijih njegovih filmova sto ne mogu da nadjem![]()
UZEOOO SAM GA!!!Napokon.Veceras premijera.Pogledaj film Rise of Foot Soldiers
istinita prica o zivotu nekadasnjeg vodje navijaca Vest Hema
UZEOOO SAM GA!!!Napokon.Veceras premijera.