Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nastavi u tom stilu
konzumacija skorsezea ne moze da skodi

Joe Pesci u filmu je samo smirenija verzija Tomija
pa ti vidi kakav je ludak bio sve dok ga nisu smakli
inace henri je jos uvjek ziv
k.ara neke ribe na racun stare slave
e sto ti je gangster

Mislim da je Joe u Dobrim Momcima zajebo ostalu glumacku ekipu na celu sa De Nirom!
On je taj koji je ovaj film ucinio mnooogo sjajnijim!
Mnogo je jaka scena kad zvekne onog lika sto u Sopranovima glumi Krisa Moltisantija.
Mnogo je lud.Jednostavno kao da sam gledao pravu facu a ne glumca u Dobrim Momcima!

Mislim da je Joe u Dobrim Momcima zajebo ostalu glumacku ekipu na celu sa De Nirom!
Mnogo je jaka scena kad zvekne onog lika sto u Sopranovima glumi Krisa Moltisantija.
Mnogo je lud.Jednostavno kao da sam gledao pravu facu a ne glumca u Dobrim Momcima!

Pesci je do pre par godina u stvarnom zivotu imao rock bend :) Ali klupski, svirali su valjda iskljucivo po nekim klubovima u NY, tacnije u Sohou.
Ne znam da li jos uvek postoje, sigurna sam da je sto se muzike tice bio aktivan do sredine '90. Covek je i rock muzicar :)

7162918.2.jpg

main.jpg

Оба филма су добра.

joe pesci je legenda
i inace on je omiljeni De Nirov glumac
Skoro sve uloge mu je Bobi sredio
a ovaj ih veoma dobro iskoristio
i jeste Joe je najbolji u filmu ali i Rej Liota je odradio sjajan posao
Najveci zlocin je to sto je te 90 oskara za najbolji film dobio ples sa vukovima
to nikada necu prezaliti

joe pesci je legenda
i inace on je omiljeni De Nirov glumac
Skoro sve uloge mu je Bobi sredio

Nije mu omiljeni glumac, nego su najbolji ortaci. A to da mu je sve uloge sredio... Pa sredio mu je ulogu u Razjarenom Biku. Joe je tad radio u nekoj kafani kao konobar i cekao da dobije neku ulogu. De Niro ga je zvao na kasting za Razjarenog Bika i Scorsese-u se Joe svideo. Od tad je cesto u Scorsese-ovim filmovima kao De Nirov partner.

Pesci i De Niro su bas najbolji prijatelji, tako se izjasnjavaju jedan o drugome.
Imao je na youtube klip koji su na zalost skinuli jer je sa neke televizije, pa ne mogu da vam ga postujem. Fora je da neki likovi, profi imitatori, u svojoj emisiji imitiraju Dzoa i De Nira i pred kraj emisije upadaju pravi De Niro i Pesci, kao fol ljuti na njih :)
Super je klip, zao mi je sto su ga skinuli. Mozda ga je neko od vas i pogledao....

Nije mu omiljeni glumac, nego su najbolji ortaci. A to da mu je sve uloge sredio... Pa sredio mu je ulogu u Razjarenom Biku. Joe je tad radio u nekoj kafani kao konobar i cekao da dobije neku ulogu. De Niro ga je zvao na kasting za Razjarenog Bika i Scorsese-u se Joe svideo. Od tad je cesto u Scorsese-ovim filmovima kao De Nirov partner.

Pesci i De Niro su bas najbolji prijatelji, tako se izjasnjavaju jedan o drugome.
Imao je na youtube klip koji su na zalost skinuli jer je sa neke televizije, pa ne mogu da vam ga postujem. Fora je da neki likovi, profi imitatori, u svojoj emisiji imitiraju Dzoa i De Nira i pred kraj emisije upadaju pravi De Niro i Pesci, kao fol ljuti na njih :)
Super je klip, zao mi je sto su ga skinuli. Mozda ga je neko od vas i pogledao....

za saradnju,nisam mislio heroj iz detinjstva
Pescijeva karijera je krenula od De Nira i to ti je to

ma ok
Vidim da ti je De Niro neka vrsta licne religije
pa cu pazit kako ubuduce formulisem cinjenice o njemu,ipak ti najbolje znas.

al da bi bilo u vezi teme
juce sam gledao Taksistu
ukupno 14 put u zivotu

Slobodno formulisi kako hoces, nemam nista protiv, samo sam napisala ono sto znam :) Rekoh da stavim neku informaciju kad je vec znam.
A da mi je licna religija .... :) Pa definitivno ga obozavam kad je oblast filma u pitanju, a ovo je filmski podforum. Gotivim mnoge ljude iz razlicitih oblasti, a sto se moje religije tice smrtnici nemaju veze s njom :)

Slobodno formulisi kako hoces, nemam nista protiv, samo sam napisala ono sto znam :) Rekoh da stavim neku informaciju kad je vec znam.
A da mi je licna religija .... :) Pa definitivno ga obozavam kad je oblast filma u pitanju, a ovo je filmski podforum. Gotivim mnoge ljude iz razlicitih oblasti, a sto se moje religije tice smrtnici nemaju veze s njom :)

de dobro
shvatam
odobravam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back