Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogao je uz svu tu pricu da bude slikar npr. ili pesnik. Al' to je out.
I ono namigivanje Virdzijinom decku na kraju...providno, bas kao sto Ameri rade...
Mislim, meni je lik kapetana skroz simpa, al' opet, ne mogu da ne primetim sta se s namerom protura u svakom, ali skoro svakom filmu.
Gde si ti citala stare bajke u kojima ima homoseksualaca? Bajke su za decu i sve se radi vrlo promisljeno.
I to je ono sto je iritantno.

Zadnji film koji sam gledala je death proof od Tarantina. Film je opicen nacisto. U pocetku malo dosadan ali kraj mi je bio super. Neki ludak(Kurt Russell) prvo prati neke tri devojke pa ih ubije i sa njima jos dve devojke a par meseci kasnije prati neke cetiri devojke pa pokusa da ih ubije ali posto ne uspeva one njega ubijaju. Znam da ovako deluje dosadno ali za Tarantinove fanove je preporucljivo(cak se svideo i mojoj mami a ona takve filmove uopste ne voli). Od meni poznatih glume Kurt Russell, Rose McGowan, Quentin Tarantino i Vanessa Ferlito.
POZZ SVIMA :-D;-)

BLOODRAYNE II: DELIVERANCE (2007)

http://www.imdb.com/title/tt0896036/

"A heart-stopping adventure" djavola!

NE PREPORUCUJEM NIKOME!
NE PAMTIM DA SAM NESTO DOSADNIJE GLEDAO U POSLEDNJE VREME!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CRIMEN FERPECTO (2004)

http://www.imdb.com/title/tt0395125/

:) dobar spanski crnjak :)

41QH95RB2XL._AA280_.jpg

Uzas, izdrzao sam nekih 40 min.

Mogao je uz svu tu pricu da bude slikar npr. ili pesnik. Al' to je out.
I ono namigivanje Virdzijinom decku na kraju...providno, bas kao sto Ameri rade...
Mislim, meni je lik kapetana skroz simpa, al' opet, ne mogu da ne primetim sta se s namerom protura u svakom, ali skoro svakom filmu.
Gde si ti citala stare bajke u kojima ima homoseksualaca? Bajke su za decu i sve se radi vrlo promisljeno.
I to je ono sto je iritantno.
Imas okrutnih kapetana, koji vole poeziju i slikarstvo, znaci vec vidjeno. Nije poenta sto je on gej nego sto ima premekano srce za posao kojim se bavi, zato i stvara privid okrutnika i mnogo daje na takvu reputaciju zbog ega svoje posade.
Vidi se da nisi procitao knjigu. Ova prica jeste bajka ali namenjena odraslima. U romanu, negde na pocetku, je opisana vrela scena sex-a izmedju one robinje i Danstana, toga u filmu nema. Tako da slobodno mozemo reci da se stvorio novi zarn (bajka za odrasle).:D

Ups,Divlja je devojcica!:oops:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back