Ja sam gledala proslog vikenda Stardust u bioskopu.
Pa ne znam sta da vam kazem.....
Ja sam inace veliki mandzija i umem da preteram kad je procena kvaliteta filmova u pitanju, cesto nesvesno trazim iglu u plastu sena
Film me nije razocarao, znaci nije trash nikako. Medjutim, to nije zanr filma koji ja da favorizujem, ja volim drugacije filmove.
Ali, film mi je lepo drzao paznju. Svidja mi se sto nisu radili kopiju Lord of the Rings ili Harry Poter, vec je poenta filma sasvim drugacija.
Film je u sustini moderna bajka za odrasle, ima dobrog humora s vremena na vreme i vrlo je topao film.
Negde sam procitala da je neka devojka napisala da film nosi toplinu koja nam je bas potrebna u danasnjem svetu. I slazem se.
Zakljucak bi bio da mi se dopala originalnost film u smislu da nisu kopirali popularne filmove tog zanra, i da mi se svidja pozitivna energija koju film nosi i ostavlja na gledaoca.
Sve u svemu, fin filmcic, koji mozete pogledati bez mozganja u opustenoj atmosveri i posle se osecati bas ok.
Krivo mi je bilo sto se Peter O'Toole pojavio onako kratko. Njega bas mnogo cenim kao glumca, mislim da je neverovatan i sposoban da odigra najraznovrsnije uloge.
Dopala mi se gluma Septimusa. Ne znam kako se zove glumac
Clare Danes me nesto nije impresionirala. Momak koji je glumio Tristana je vrlo drag i simpatican- pohvala za ljude koji su radili kasting i ubacili ga u film, jer mislim da je jako dobar izbor.
De Niro je imao vrlo zahvalnu ulogu. Uloga je bas extra fazon i on je to lepo odradio, nekako skroz opusteno, kao da se zeza i dobro provodi na snimanju

Lici mi na uloge kakve najcesce ima Robin Vilijams.
Michelle Pfeiffer su svi toliko hvalili da sam mozda ja ocekivala previse, ali moj utisak je da ona nije bila nista posebno. Daleko od toga da je bila losa, ali nije bas ni zasijala. Mozda gresim, mozda me prvi utisak vara.
I to je to.... S obzirom da ne volim tu vrstu filma, ovaj je uspeo da mi odzi paznju i ostavi koliko- toliko pozitivan utisak na mene.