Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mystery Train
200px-Mystery_Train.jpg

odlichan

Die Hard 4
Scenario...pa ne postoji.Samo jurnjava 2 sata.Neka bljuvotina totalno glupa i nepovezana smarach-pricha.
Gluma ochajnja,Brus je odradio tezgu samo..kao da se smarao kroz ceo film.
Glavni negativac je truba totalna...ko da je izashao iz Dosonovog sveta....missim,tuga.
Glupi dijalozi.
Bolje ona losha riba da je bila glavna.
Meklejnova tjerkica je simpa..podsetja me na jednu 4umashicu po karakteru:P
Da ne spominjem shto nema onog debelog crnca,Holi i naravno kraja sa "Let it snow".
Ocena: 4/10

@tab.....Slažem se.....Još jedan od ''ringolikih'' filmova koji je, za razliku od većine, ispričao dobru jezovitu priču:)....Inače, tema duhova na taj način je duboko ukorenjena u zonu Nju Orleansa gde se priča dešava i zaista ne vidim potrebu da se ubacujem u neki, makar meni, dosta stran japanski trip, kada to imao što se kaže ispred kuće:cool:
Trading-Places.article.jpg

Doobra komedija.....Old school......
Možda bi današnji stvaraoci mogli da iskoriste nešto što je provereno dobro, a ne da stalno ''izmišljaju toplu vodu'', pokušavajući da baš svaki segment filma načine originalnim, a često postignu samo to da gledaoci zapadnu u dosadu:)

Meni je njegova uloga sjajna, covek koji vodi racuna o svom ugedu, predstavljajuci sebe kao nekoga ko je toliko okrutan da je u stanju da goste izbaci sa palube, a sve to da bi zadovoljio sujetu svoje posade. A opet bavi se necim sto je odmalena voleo a nije mogao da se posveti tome jer je nastavo porodican biznis, kao i porodicnu tradiciju i igra okorelog kapetana koji lovi munje. Momenat kada dobije batine i ugled mu se sroza, a njegova posada ga tesi je momenat koga nema u knjizi i svaka cast tvorcima filma na ideji. I svaka cast Nilu Gejmenu sto je stvorio takav lik.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back