Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sal:
Zasto mislite da je Fast & Furious los serijal ? Bas me zanima vase obrazlozenje.....

Ne smatram ga vrhunskim delom sedme umetnosti, ali oceniti ga " losim " je sasvim bez veze...

Naravno da su ti filmovi pravljeni da uzmu pare, kao i svi ostali, naravno.

Produkcija i scenografija su udarni atributi serijala ( nije se stedelo ), gluma je osrednja....

Sve u svemu, dobar akciono-tematski film koji pruza sat-dva dobre zabave, i naravno praznik za oci svih onih makinja.

kako se zove treci dio?
3fast 3furious? :)

ozbiljno me zanima, ocu da ga downloadujem

Sizzlym:
House Of Wax - umrla sam od smeha koliko je glup horor :P
The Descent - meni se bash extra swideo, zaplet je dobar, a kraj mi nije bash jasan ali dobro, ostawlja prostor nastawku :neutral: jedino shto mi zwuk nije bio bash najbolji :?
House of wax je rimejk-onako :| ....A the descent, ne mogu das verujem da je još neko po
gledao taj film :) .......Meni se više svideo zbog extremnog sporta kojim se devojke bave - pećinsko planinarstvo nego zbog screaming scena :wink: ........Da, na kraju ona ostaje sama u pećini ....Baš mi je žao što se nije spasila..... :-( ....Zvuk mi je bio onako nije ni smetao ni ti je bio perfect....Tačno onako kakaav treba da bude..... :-D

zoranpetrovic84:
Nemoguce bekstvo :) limunadica za opustanje...kao pobesneli maks...5.5/10

Zar Mad Max- poredis sa nekim tamo filmom....????
:):)

Niskobudzetni Mad Max, zacetnik tematske Sf postkataklizme, merljiv sa Loganovim Begom ( ista sustinska ideja ) je zaista istinski predstavnik antiutopije sa pokusajem prodora u Sf zanr iste tematike....moje licno misljenje...nikad ne bih svrstao u limunadice...:) , ni zanrovski, ni tematski....

Ako ec dajes svoje misljenje o necemu, pokusaj da postujes i obrazlozenje istog, tako da bi svojim kritikama dao odredjenu " tezinu "
Poz....:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back