Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto mislite da je Fast & Furious los serijal ? Bas me zanima vase obrazlozenje.....

Ne smatram ga vrhunskim delom sedme umetnosti, ali oceniti ga " losim " je sasvim bez veze...

Naravno da su ti filmovi pravljeni da uzmu pare, kao i svi ostali, naravno.

Produkcija i scenografija su udarni atributi serijala ( nije se stedelo ), gluma je osrednja....

Sve u svemu, dobar akciono-tematski film koji pruza sat-dva dobre zabave, i naravno praznik za oci svih onih makinja.

Амадеус, Милоша Формана, одличан филм о генијалном уметнику и медиокритету. Тај однос између Моцарта, музичког генија и Салијерија, дворског композитора је и дан данас актуелан.
Једноставно неки велики уметници немају ту срећу да буду препознати и награђени за живота.

ja lolim F&F

imam jedno bijesno dijete i on ih non stop gleda i ja sam dijaloge vec naucila napamet i bas ih gotivim...3ku nisam pogledala...moram i to nabaviti

Sal:
Zasto mislite da je Fast & Furious los serijal ? Bas me zanima vase obrazlozenje.....

Ne smatram ga vrhunskim delom sedme umetnosti, ali oceniti ga " losim " je sasvim bez veze...

Naravno da su ti filmovi pravljeni da uzmu pare, kao i svi ostali, naravno.

Produkcija i scenografija su udarni atributi serijala ( nije se stedelo ), gluma je osrednja....

Sve u svemu, dobar akciono-tematski film koji pruza sat-dva dobre zabave, i naravno praznik za oci svih onih makinja.

Superman returns 6/10

Tehnicki izveden perfektno, uocava se i doza matrix skole....akcenat bacen na love story, koja je anulirala onu draz & atmosferu ranijih supermen filmova.Zato osrednja ocena. Izbor glumaca korektan, mada sam lik L.Lutorove pratilje malo iskrivljen, unesena blaga doza humanosti koja narusava bas tu draz i atmosferu iz ranijih delova....( paradox...glupaca je s njim jer se divi njegovom genijalnom zlocinackom umu, a na kraju ga izdaje, a naj zlocinac oprasta ???? )...tipicno americki...

:):)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back