Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Индијана Џонс I део, баш ми је јуче некако лепо "легао".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sal:Zasto mislite da je Fast & Furious los serijal ? Bas me zanima vase obrazlozenje.....
Ne smatram ga vrhunskim delom sedme umetnosti, ali oceniti ga " losim " je sasvim bez veze...
Naravno da su ti filmovi pravljeni da uzmu pare, kao i svi ostali, naravno.
Produkcija i scenografija su udarni atributi serijala ( nije se stedelo ), gluma je osrednja....
Sve u svemu, dobar akciono-tematski film koji pruza sat-dva dobre zabave, i naravno praznik za oci svih onih makinja.
House of wax je rimejk-onako :| ....A the descent, ne mogu das verujem da je još neko poSizzlym:House Of Wax - umrla sam od smeha koliko je glup horor
The Descent - meni se bash extra swideo, zaplet je dobar, a kraj mi nije bash jasan ali dobro, ostawlja prostor nastawkujedino shto mi zwuk nije bio bash najbolji :?
zoranpetrovic84:Nemoguce bekstvolimunadica za opustanje...kao pobesneli maks...5.5/10
odgledala sam i ja juche, na RTS1 jel dazoranpetrovic84:Strah...mislim...1/10 ... stvarno ne znam zasto se zove strah!?Najlepse u filmu su risa viterspun i alisija milano
![]()
Sizzlym:odgledala sam i ja juche, na RTS1 jel da
gledala sam ranije pa mi nekako bio smor![]()
Šta bi na kraju zaspao sam, gledao sam do onog dijela kad j sredio komandatorea...._honeybunny_:Hanibal