Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Troy - 2
Pink Panthr - 2
8mm - 5
39 steps - 5
Man on the moon - 5
Island - 4
Casablanca - 5
Sahara (sa Hemfri Bogartom) - 5
Bridge too far - 5
Family Man - 5
City of angels - 5
Open range - 5
War of the worlds (Spilbergov) - 2
War of the worlds (original) - 4
Walk the line - 4
Sinovci - 5
Crash - 3
Rise of evil - 3
F.I.S.T (najbolji Staloneov film) - 4
Taps (najbolji Kruzov film) - 5
Sherlock Holmes and the voice of terror (1943) - 5
i tako dalje, i tako dalje.....

Hmmm, poslednje chega se secam da sam gledala je film ´London´, i svidja mi se puuunnoooo!!! Igra Jessica Biel, Chris Evans, onaj lik iz Transportera (samo shto ovde ima kosicu :) ) i josh gomilu zgodnih riba. Vode ga pod akciju, shto nije ni priblizno tachno. To je drama, ali extra. Ljubavna pricha na cool nachin. Puno koke se provlachi kroz film... Ko voli, nek izvoli.
:)

"Никола Каваја ловац на Тита", дугометражни играни филм редитеља Милана Кнежевића.

Веома занимљива прича о нашој антикомунистичкој емиграцији у Америци, са пуно занимљивих саговорника и наравно Николом Кавајом, који је у време снимања филма био у америчком федералном затвору. Препоручујем!

kole&kole:
stradanje isusovo dobar film malo previse mucenja za moj ukus svideli su mi se glumci koji su sjajno pricali tri mrtva jezika

nebesko kraljevstvo dobar film malo sam vise ocekivao,previse krvi,troja mi je za nijansu bolji film

Meni je posle Isusovog stradanja tako bilo muka i film me je bas pogodio...
A Nebesko kraveljstvo je takva glupost, plus je istorijski potpuno netacan, plus Orlando Blum:) ... fegetcic mali

U, brdo filmova....Svi su mnogo dobri...
Eye of the beholder- ešli džud i juan mekgregor-extra
Flightplan-Sa mojom (jednom od ) omiljenih glumica Džudi Foster ; kako glumi čoveče, stvarno bira svoje uloge:-D
Kafka( po ko zna koji put)-Sa good ol' Jeremy Ironsom,Iz 91. ali i dalje primer ''kako se pravi film'':wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back