Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sinoc sam u domacinskoj reziji pogledao film LONDON (to je uz.b.receno ime junakinje) i odusevio sam se upotrebljenom kolicinom imbecilnosti u konstrukciji dijaloga pa sam morao da koristim dugme FF kako bih dozvolio vlastitm mozdanskim-celijama da opstanu pred zracenjima gluposti sa Tv ekrana. Dajem ocenu 0.
Jedino sto ovaj film mozda moze da vrati medju neimbecilno osoblje nase planete je MUTE i muzika po izboru posto su "glumice" potencijalne ***** zvezde a isto vazi i za tzv "glumce" pa ono na ekranu more da funkcionira kao video spot

alex_cool:
Hmm..a ti bi samo o pesnicenju pricu... bez filozofije dobijes samo batinanje, ali, ako te to pali...

Hari Poter IV - Mrzim harija.... :)
Ne palim se na pesničenje, dobro možda malo( npr. rocky) ali je filozofiya BZVZ šta kao neko kvazilevičarstvo( sad ćemo da ubijamo zle kapitaliste itd....) mislim to može da prodje kod nijh koyi nisu imali crvene na vlasti....

Gegen die Wand. Iliti: Head on> Iiliti: Glavom kroz zid.

Od reditelja filma "Prelazeci most - zvuci Istanbula". U pitanju je ljubavna prica, naravno, ali KAKVA!!! Njih dvoje su Turci koji zive u Nemackoj. On ima 40 godina, zena mu je umrla, pije, drogira se, ruina od coveka bezmalo. Ona je mlada devojka koja hoce da zizvi zivot ludo i brzo, ali zivi u tradicionalnoj i konzervativnoj porodici. Srecu se na klinici gde su oboje dosli zbog pokusaja samoubistva. Ona uspeva da ga nagovori da stupe u formalni brak: zivece kao cimeri, svako za sebe. Medjutim...

Mozda najbolji i svakako najpotresniji film koji sam pogledala. Nemojte ga propustiti ni za sta na svetu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back