Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iyzcbs.jpg

Klasik sci-fi uz komichnog Shvarcija i prelepu mladu Sheron Stone.
7/10

deadset_eye.jpg

Dead Set
http://www.imdb.com/title/tt1285482/

e ovo je super
zombi veliki brat
ukratko da ne otkrivam previše
petodelna engleska serija (1x45 min + 4x25 minuta), mož se naći i sve spakovano u cca 140 minuta
dakle u toku je regularni VB, ali napolju se dešava nešto čudno, a ukućani nemaju pojma šta...
super koncept, jes da volim zombi filmove, al ovo je stvarno odlično
pogledajte
užasno je zabavno

Poslednja izmena:
The Wrestler - 9/10. Ostao sam bez reci. Malo je nedostajalo da bude filmcina, ali neki delovi su neverovatno dobri. Pocetak je malo spor i bio sam cak u iskusenju da prekinem sa gledanjem posto ne volim drame. Ali ispao je mnogo bolje nego sto sam mislio. Mickey je dao svoj maksimum. Marisa Tomei je cudo. :worth: Ako ne dobije Oskara za ovo to ce biti stvarno bruka.

Rope 8/10
добар филм, радња оригинална, мало уврнута, глумци одлични, занимљиви дијалози, присутан хумор,
све снимљено на посебан начин , утисак ко да гледате позоришну представу,
кратко траји,
очекивао сам више од краја
препорука

deadset_eye.jpg

Dead Set
http://www.imdb.com/title/tt1285482/

e ovo je super
zombi veliki brat
ukratko da ne otkrivam previše
petodelna engleska serija (1x45 min + 4x25 minuta), mož se naći i sve spakovano u cca 140 minuta
dakle u toku je regularni VB, ali napolju se dešava nešto čudno, a ukućani nemaju pojma šta...
super koncept, jes da volim zombi filmove, al ovo je stvarno odlično
pogledajte
užasno je zabavno
sada sam stavila na skidanje
malo me iznenadilo da su osim prve epizode, sve ostale velicine 174 mb
pa sam onda videla da si ti napisao i zbog cega...:)

@cheersy
ima više varijanti, ja sam skinuo verziju gde su spojene sve epizode, total oko 1.2 giga
da hvalim još malo
producenti ove serije su stvarni prikazivači velikog brata u britaniju (nešto kao emotion i b92 ovde), a ova serija je prikazivana posle regularne dnevne epizode velikog brata oko noći veštica
čak je i originalna voditeljka izbacivanja Davina McCall učestvovala u ovom projektu i naravno bila pretvorena u zombija
ne bih da komentarišem dok više vas ne pogleda, ali ova serija stvarno funkcioniše na više nivoa, ne toliko u vezi same priče, ostajemo uskraćeni za informacije tipa kako, zašto, otkud zombiji.... već daje jasnu sliku savremenog potrošačkog društva na početku 21. veka
I svaka čast ovim Englezima za ovo sprdanje sa samim sobom (što u suštini i jeste)...zamislite Anu Mihajlovski kao zombija....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back