- Poruka
- 387
kakvim komentarima štovana roksanda?pročitah nekako između redova u vašim komentarima štovani alimpije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakvim komentarima štovana roksanda?pročitah nekako između redova u vašim komentarima štovani alimpije
pa tvoim juntuznimkakvim komentarima štovana roksanda?
GDE jbtpa tvoim juntuznim

u tvojoj prethodnoj inkarnaciji kao Sosuke AizetGDE jbt![]()
nemam pojma o čemu pričaš..poKojan sousuke je bio moj pastorak,srami se! RIP LEGENDO!u tvojoj prethodnoj inkarnaciji kao Sosuke Aizet

haha de se tog seti,da,skroz sam zaboravijo na to,bio je meme neko vreme ali dosta nepopularat čim sam olako zaboravijo na tu ''foru'' foričevićsvako malo kade si pito "a di je tu linč?"

e sade je vreme da ga opet dorasteš jeri je vreme flat circle što reče onaj derpe Rust Cohlehaha de se tog seti,da,skroz sam zaboravijo na to,bio je meme neko vreme ali dosta nepopularat čim sam olako zaboravijo na tu ''foru'' foričević![]()
ali jesam volio ga kad sam bio mali jer je snimo filmove za decu ali sam ga prerasto dawno,čim sam napunijo 14 godina,pre 3 ipo meseca
nije,vremo nepostoie sade je vreme da ga opet dorasteš jeri je vreme flat circle što reče onaj derpe Rust Cohle

da slozismo se tiija odavno po tom pitaljunije,vremo nepostoi![]()
haha da,jeste homoseksualno iritantan,vrlo overrated (to značim precenjet) lik i serija uopšte
oh mon dieu..ja filozofiram i patetišem i mračim o Životu..oh kak sam dubokouman i orginalan i mraćan i misterijozan..ja lelujam kvazifilozofske debilne rijeći na koje se tinejdjeri u depri lože.. mrššš![]()
![]()
dva tela a dve dušeda slozismo se tiija odavno po tom pitalju
https://forum.krstarica.com/threads...-vam-se-svidelo.190996/page-267#post-37009089
dobra stara vremena, a ne losa nova nevremena
hodi..hodi u dnjepropetrovsk da se ispovraćaš..
jes gledo te nove? čodi fonster na aljasci ili atlantidi na ledu nekom se gubi nešto i jedu gomna svi zajedno juju sačuvaj ti bože (haha najača recemzija ikad,još jača i elokvemtnija od ove tvoe onomad onomadevski)..ko da je režiro đošin pas nevenko karamarković mladji 
Pokušah tu četvrtu ali nisam mogao dalje od prve epizode koliko mi je ton bio infantilan i paljevinski...dva tela a dve dušehodi..hodi u dnjepropetrovsk da se ispovraćaš..
mogo bih da posta neš profesijonalan kriti čar tj recezent,mlogo ti dobro ide,koristiš sjajno i znakeve terpukcie i velka slova i vokanbular (to značim rečnik) ti je vrlo odličan itd
ali bat treća i četvrta,ako je četvrta beše zadlja,sezona..prva je naj bolja sezona bilo koje serije ikad u porećenju sas tojes gledo te nove? čodi fonster na aljasci ili atlantidi na ledu nekom se gubi nešto i jedu gomna svi zajedno juju sačuvaj ti bože (haha najača recemzija ikad,još jača i elokvemtnija od ove tvoe onomad onomadevski)..ko da je režiro đošin pas nevenko karamarković mladji
![]()

HAHA i ja sam crko crkavčevićPokušah tu četvrtu ali nisam mogao dalje od prve epizode koliko mi je ton bio infantilan i paljevinski...
nevenko karamarković mladji hahahahahahahahahahahaha legoh![]()
jasam BOG a ne nebog 

Sta ti je ovo? Serija?Mystic river 9/10

Pretraži po internetu.Sta ti je ovo? Serija?![]()
Dajte mi ideju za neku dobru dramu…![]()
sekula se opet ženiDajte mi ideju za neku dobru dramu…![]()