pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.544
La comunidadDajte mi ideju za neku dobru dramu…![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
La comunidadDajte mi ideju za neku dobru dramu…![]()
Gledala.La comunidad
uzivam samo dok gledam prirodu ..i muzika mi prija.The PlaceGledala.
Nasla sam neku italijansku, skoro da i nema radnjuuzivam samo dok gledam prirodu ..i muzika mi prija.
Hvala ti, svakako..
hate to say it, ali čak i iz trejlera se oseća neka plastika, bajčica neka bez glave i repa...dokle će upropašćavati potencijalno najjaču od svih priča?Superman 2025 - meni licno bzvz...
Imaju fazon 15 filmova posle Endgame, sve smeće do smeća.https://www.imdb.com/title/tt14513804/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_captai
HAHA nije kraj i dalje bez obzira na jebeni endgame auh štoe mlogo mlogo je..daj da im se pokvari nekako štampač na kom štancuju ova smeća neprestano 200 vekova ili AI koja ih oci gledno režira da crkne..NEŠTO jebeno da se desi da neizlazi više NAKON 35 JEBENI DELOWA ALOO HAHA WTF CRKOH![]()
3/10
znam,čak planiraju i nastavak samih avengersaImaju fazon 15 filmova posle Endgame, sve smeće do smeća.
nekapiram kako je moguće IKOME da se nije smučilo jbt,čak i naj većim fanovima
To izlazi krajem sledeće godine, ukombinovaće Avengerse, Fantasic 4 i X-mene, jer je Disney lupio Fox, pa mogu.znam,čak planiraju i nastavak samih avengersa
nekapiram kako je moguće IKOME da se nije smučilo jbt,čak i naj većim fanovima
![]()
hate to say it, ali čak i iz trejlera se oseća neka plastika, bajčica neka bez glave i repa...dokle će upropašćavati potencijalno najjaču od svih priča?![]()
Marvelovve filmove za decu ne gledamhttps://www.imdb.com/title/tt14513804/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_captai
HAHA nije kraj i dalje bez obzira na jebeni endgame auh štoe mlogo mlogo je..daj da im se pokvari nekako štampač na kom štancuju ova smeća neprestano 200 vekova ili AI koja ih oci gledno režira da crkne..NEŠTO jebeno da se desi da neizlazi više NAKON 35 JEBENI DELOWA ALOO HAHA WTF CRKOH![]()
3/10

pametno,i ja gledam čisto iz nawike,jer sam počo dawno pa reko glupomi da neodgledam sve što izadje sade,ma kolko lošo biloMarvelovve filmove za decu ne gledam
![]()
ocd neki vrv

Što lepo ne kažeš: njasreKoji uzas od filma ....5/10
Možda se nekom i svidiŠto lepo ne kažeš: njasre
Nekako sam izdržao trećinu filma, i naišao tornado i ....ništa

Film je smeće. Ne znam kako ima 90% na Rotten Tomatoesu.Superman
Utisak na kraju nije los.
Pocetak mi je bio debilan i kraj je losnjikav zbog vrlo losih i besmislenih Luterovih recenica, monologa i dijaloga.
Izmedju je cak i dobar.
Ne valjaju neki glumci, Luter je katastrofa, taj glumac je da glumi zombije, vampire i tako neke sporednjake. Supermen ni blizu HC-a mada se trudi da ga kopira.
Takodje mi je smetala neverovatna potreba da do najsitnijih ulogica budu neki poznati glumci. Tipa ovi sto daju glasove robotima su poznati, Bredley Cooper se pojavljuje 5 sekundi, ajde Nathan Fillion je jos i imao neku ulogu, ali sve ispod Isabele Merced je besmisleno, Milly Alcock kao pijana Supergirl na kraju tako neke budalastine.
Lepo je rekao The Rock Gunnu da pravi Black Adam protiv Supermena i da HC bude Supermen i to je to.
Ali moraju nesto da eksperimentisu i da zayebu pa to ti je.
Od pohvala Rachel Bosnahan je sasvim pristojna Lois. To je greska kod HC Supermen filmova jer su mu uvalili Amy Adams kao Lois. Zena je starija od njega dosta, a izgleda jos starija, ko da mu je tetka. Ali Rachel je mladja od HC-a. Da su njih dvoje bili par to bi bila druga prica.
I pohvala za Nathan Filion-a cap je bio i ostao glumcina.
Akciona komedija bez nekog razmisljanja, u sustini se napusta taj mracniji pristup DC Comicsa u stilu Dark Knight, Man of Steel, No Way Home Spider-Man i ide se ka kopiji Marvela, cista zabava, samari i efekti.
Meni je djelovao kao kopija Vudija Harelsona.I pohvala za Nathan Filion-a cap je bio i ostao glumcina.![]()