Gledali... Obrazložili... Ocenili... part 2

Restore Point

Počeh sinoć da gledam pa sam na pola zaspao i zato nemam ocenu za sada.

No ono što mi je odmah upalo u oči je da ga je sponzorisalo naše ministarstvo kulture. Znači, za češki SF se nađe para a za naše nema?
Da zaokružim, ideja iz Altered Carbon ali plasirana na krajnje smoren način. Tako da nisam slučajno skoro zaspao nastavljajući od juče. 2-

Odgledao sam True Detective seozonu 4.

Ocekivao sam da je losa, i jeste jako losa i plitka; ali kraj je jedno od najvecih djubreta koje sam u zivotu gledao.

Slabo je i reci da je kraj los, ono je djubre od kraja.

Scenario je uzas, kao da ga je pisala neka studentkinja studija rodne ravnopravnosti i ekoloske svesti, koja sprema master iz indigenous people culture.

Zbog cega su ovome dali ime True Detective, nemam pojma.
Planiram da počnem prvu sezonu, valja li šta? Na internetu je svi hvale.

Civil War

Glumci: Kirsten Dunst,Wagner Moura,Cailee Spaeny

Putovanje kroz distopijsku budućnost Amerike kroz gradjanski rat , prateći novinare koji se utrkuju sa vremenom
da stignu do Vašingtona pre nego što pobunjeničke frakcije napadnu Belu kuću.

Film je pun nelogicnosti i gluposti da sam jedva cekala da se završi.Ko ima vremena neka pogleda

Građanski rat (2024.), 0/10
Posle bolnih 15 minuta gledanja prebacio se na novi film sa Dženifer Lopez.
Atlas ( 2024.) , 0/10
To je priča o jednoj nesrećnici koja je u konstantnom PMSu..posle 60 minuta sam odustao od gledanja
Fall guy ( 2024. ) ahahaha...toliko je smešan u prvih 25 minuta. Onda sam ugasio komp.
0/10
Bolja sam od tebe..odgledala sam ceo Gradjanski rat ali kao što rekoh bolje da nisam ..u zadnje vreme nisam gledala lošiji film od ovog

Građanski rat (2024.), 0/10
Posle bolnih 15 minuta gledanja prebacio se na novi film sa Dženifer Lopez.
Atlas ( 2024.) , 0/10
To je priča o jednoj nesrećnici koja je u konstantnom PMSu..posle 60 minuta sam odustao od gledanja
Fall guy ( 2024. ) ahahaha...toliko je smešan u prvih 25 minuta. Onda sam ugasio komp.
0/10
E jbg kad nisi odgledao do kraja JLo.

Na kraju je sve objasnjeno, da nije to PMS ili klimaks nego je osecaj krivice jer je ona kriva za sve.

Nju je taj zli robot prevario da ga oslobodi i onda zapoceo rat, a sad treba da veruje drugom robotu.

To ima logike potpuno, zbog toga se ona preznojava, a ne zbog zenskih problema. :D

Back