Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.794
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovakvih filmova u poslednje vreme ima citav tuce. Radnja skoro svakog takvog filma je sledeca "A broke-ass director is trying to make a full length movie with a budget equal to an average Serbian salary".Inside ( 3+/5)
![]()
https://www.imdb.com/title/tt14781036/
Можда филм заслужује и нижу оцјену због тешког и преспорог концепта али просто Willem Dafoe је толико индивидуално јак глумац да се ја лично лако саживим оваквим соло улогама које великој већини публике сигуран сам неће одговарати.Сигуран сам да ће велика већина погрешно схватити ову надреалну драму у којој је екстремно преживљавање заправо метафора за много шири концепт схватања умјетности генерално.Нисам нигдје прочитао такву рецензију али мене лично је овај концепт затвореног човјека у стану подсјетио на планету Замљу и људе у њој који све уништавају без пардона за секунд преживљавања-живота у њој.И када све униште звог живота-индивидуалног, биће принуђени да је напусте на овај или онај начин.У висине него гдје?![]()
Indijanski tj indiski film neznam kako se zove ali traje tri sata!
Najbolji film koji sma gleda!!!!
Pretrazite na googlu
Ja ne merem naci
Glumi onaj klumac sto glumi sa jakiejm chajnom
Taj se film zove kung fu joga ali je od indiju glumac nesto kame hame kan
A nije goku!
Raxnja filma:
Robin good kao ali u nesto jako puno modernijoj verziji
Ima vagon sf efekata!
Leave the world behind - 3/10
2h 20min...da nije ova glumacka ekipa verovatno bi bila ocena 0/10. Dosadan, nemam drugi komentar.
Има али нема са Willem DafoeOvakvih filmova u poslednje vreme ima citav tuce. Radnja skoro svakog takvog filma je sledeca "A broke-ass director is trying to make a full length movie with a budget equal to an average Serbian salary".
Да глумачка постава је поприлично озбиљна.Филм генерално и није толико лош међутим две главне замјерке:Leave the world behind - 3/10
2h 20min...da nije ova glumacka ekipa verovatno bi bila ocena 0/10. Dosadan, nemam drugi komentar.
Killers of the Flower Moon
Ja ovaj film ne mogu da završim evo 5-tu noć. U pitanju je revizionistički western, ovu sintagmu sam naučio pre dvadesetak minuta. Klintara u svom najboljem modernom vesternu Unforgiven, nije ništa revizionirao , nije dao ustupak nijednom bednom sentimentu koji podilazi... Skorseze je mator, pravi salonske filmove kao što se pravi salonska muzika, lagana da ide uz koktele na zabavi, ovde fali prosto rečeno mladalačke žestine...
De Niro glumi jednog te istog lika već 20 godina. Namrgođena faca, bradu nabije sebi u grudi i brboće nešto, sem što ovde ta namrgođenost ide uz lik negativca pa ajde...
Sećam se da sam u Irishman-u primetio da mogu da mu podmlađuju kožu koliko mogu, oči ne mogu, one staračke umorne otupele oči... oči se ne podmlađuju.
DiKaprio glumi tupsona i dobro mu ide... možda zbog njega i završim film.
Najgori film koji sam gledao u zadnjih par godina sigurno. Ne bih ga preporucio ni najgorem neprijatelju.Inside ( 3+/5)
![]()
https://www.imdb.com/title/tt14781036/
Можда филм заслужује и нижу оцјену због тешког и преспорог концепта али просто Willem Dafoe је толико индивидуално јак глумац да се ја лично лако саживим оваквим соло улогама које великој већини публике сигуран сам неће одговарати.Сигуран сам да ће велика већина погрешно схватити ову надреалну драму у којој је екстремно преживљавање заправо метафора за много шири концепт схватања умјетности генерално.Нисам нигдје прочитао такву рецензију али мене лично је овај концепт затвореног човјека у стану подсјетио на планету Замљу и људе у њој који све уништавају без пардона за секунд преживљавања-живота у њој.И када све униште звог живота-индивидуалног, биће принуђени да је напусте на овај или онај начин.У висине него гдје?![]()
Знаш како он углавном и не прихвата "најбоље" филмове осим ако му затреба кеша па одради неког зликовца на брзину за блокбастер.Najgori film koji sam gledao u zadnjih par godina sigurno. Ne bih ga preporucio ni najgorem neprijatelju.![]()