Ako oćeš da gledaš zbog takvih stvari, bolje Openheimer gledaj.znaci barbi feministicki film..mozda gledam samo zbog margot..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako oćeš da gledaš zbog takvih stvari, bolje Openheimer gledaj.znaci barbi feministicki film..mozda gledam samo zbog margot..
Ne znam. Ima sa Florence, o tome se dosta priča.jel ima seksa sa emily blunt..
Nego, kakav je Openheimer? Ako će biti neko overhypovano trosatno preseravanje čija će cjelokupna radnja biti zasnovana na moralnim dilemama glavnog lika, onda ga neću ni gledati (Izuzev pojedinih scena).
Nemoguća misija je film, imaginacija, lažan svet, nešto što se ne događa ali je vrhunska produkcija. Stvoren da zabavi. Stvarno dobra akcija i priča je dobra. Čak da su ga raširili, slobodno bi jedan od boljih filmova o Terminator-u. tj. uvod o onome što sledi.Pa zato sto si guarana generacija,kad si neku dramu pogledo,pa nikad jbt jer mora da bude samo 200/h u krivinu da ti drzi paznju
I da ne kazes kako su samo moja prosla vremena bolja,ja mogu da gledam filmove 50 godina pre moje generacije cak sta vise su prekvalitetni
Mene bolje zabavi jeftina produkcija bez ludilo lasera i 200/h u krivinu,tipa price iz nepricave sa 2 vrhunska nefolirantaNemoguća misija je film, imaginacija, lažan svet, nešto što se ne događa ali je vrhunska produkcija. Stvoren da zabavi. Stvarno dobra akcija i priča je dobra. Čak da su ga raširili, slobodno bi jedan od boljih filmova o Terminator-u. tj. uvod o onome što sledi.
Svakom po ukusuMene bolje zabavi jeftina produkcija bez ludilo lasera i 200/h u krivinu,tipa price iz nepricave sa 2 vrhunska nefoliranta
Ti si poseban...Mene bolje zabavi jeftina produkcija bez ludilo lasera i 200/h u krivinu,tipa price iz nepricave sa 2 vrhunska nefoliranta
Drugi deo je odlična akcija, 9/10Dobar film, veoma zanimljiv, drži pažnju. Generalno volim Ričijeve filmove.
8,5/10
Drugi film mi je znatno lošiji.
5,5/10