Gledali... Obrazložili... Ocenili... part 2

Virgin Territory (ponegdje ima alternativni naziv Decameron Pie) je film iz 2007. Slobodna je adaptacija djela Dekameron.

Radnja filma prati Lorenca,momka koji ima sreće u kocki i ženama,sve dok ne pobijedi zloglasnog Gerbina. Gerbino je naredio svojim ljudima da ga pronađu i ubiju,pa je zato Lorenco morao da pobjegne iz grada. Utočište pronalazi u ženskom manastiru...

Film je mješavina avanturističkog filma sa seks komedijom. Neće se svidjeti svakome,ali nema veze. Meni je bio ok.

U glavnim ulogama glume:Hayden Christensen,Mischa Barton i Tim Roth

https://m.imdb.com/title/tt0437954/

Warlock(1989)

Pogledao sam ovaj "klasik" prvi put u životu, iako sam planirao već duže vreme da ga pogledam. Šta znam, dopao mi se film, malo su mi efekti loši ali ajde s obzirom na zanimljivu priču i budžet neću im to uzeti za ozbiljno. Da je ovakav film snimljen sa većim budžetom i boljim efektima verujem da bi ga više ljudi pogledalo, a i glavni negativac je odličan ovde.

Mislim da je ocena na IMDB realna, ali ja mu dajem jakih 7/10.

Shotgun Wedding - jeniferka i josh duhamel..prosto bzvz film..i jedino vrijedan paznje na par sekundi jeste JLo dupence, ko bomba je dobra..

BOiZ6O0.jpg
bBFi872.jpg
sbtCXMh.jpg

Warlock(1989)

Pogledao sam ovaj "klasik" prvi put u životu, iako sam planirao već duže vreme da ga pogledam. Šta znam, dopao mi se film, malo su mi efekti loši ali ajde s obzirom na zanimljivu priču i budžet neću im to uzeti za ozbiljno. Da je ovakav film snimljen sa većim budžetom i boljim efektima verujem da bi ga više ljudi pogledalo, a i glavni negativac je odličan ovde.

Mislim da je ocena na IMDB realna, ali ja mu dajem jakih 7/10.
Danas da se snimi, bio bi odličan.

Babylon

Glumci:Brad Pitt,Margot Robbie,Jean Smart

Vavilon je originalna priča epskih razmera smeštena u Los Anđeles 1920ih, predvođena Bredom Pitom, Margo Robi, Dijegom Kalvom, kao i ansamblom koji čine Džovan Adepo, Li Jun i Džin Smart. Priča o ogromnoj ambiciji i nečuvenim ekscesima, prati početak i uspon Holivuda kroz nastranost i padove svojih protagonista. tokom ere dekadencije i izopačenosti koja je vladala u počecima Holivuda.

Narvik: Hitler's First Defeat

Norveški Istorijski film

Glumci: Kristine Hartgen,Billy Campbell,Henrik Mestad

Film prikazuje bitku kod Narvika od 9. aprila do 8. juna 1940

Narvik, mali rudarski grad u severnoj Norveškoj,gde se nalaze rudnici gvozdene rude potrebne za Hiterovu ratnu mašineriju.
Tokom dva meseca žestokog zimskog ratovanja, Hitleu je nanet prvi poraz.Narvik se smatra prvim Hitlerovim porazom u II dv.ratu.
Narvik je oslobodjen ali nije dugo trajalo.Stanovnistvo je uspelo da pobegne iz Narvika kog su nemci bombardovali i sravnili sa zemljom

Plane - gerard butler, pilot koji ne napusta svoje putnike..najupecatljivija scena je u samom uvodu kad se kapetan pilot upoznaje sa ko-pilotom i ko-pilot pogadja zemlju pilota i kaze englez..a gerard ponosno odgovora nope, ŠKOTLANDJANIN...:heart: nicola sturgeon ako pogleda ovaj film ima da se upiski od srece..8/10 jedno malo razocaranje je pojava kelly gale u filmu, ocekivo sam na pustom ostrvu da ce protrcati u bikiniju bar na 10sek..

Back