Ipposthenis
Primećen član
- Poruka
- 700
kineski Marvel superheroj...pokušaji humora...
Jasno je da sada moram pogledati film...Katatonični kineski glumci u pokušaju da budu i opasni i smešni. Sjajno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kineski Marvel superheroj...pokušaji humora...
haha, true storyPogledajte prilog 1026648
Jasno je da sada moram pogledati film...Katatonični kineski glumci u pokušaju da budu i opasni i smešni. Sjajno.
Ali kako si ocenila drugi - a to je u stvari treci film bolje nego prvi.U oba filma Margot Robbie odlicna i ona je ta koja nosi celu pricu
Žešće glup filmFree guy. Smijesno sto sam se susretao sa ljudima koji su spremni ‘naloziti’ nekog da je to ovo ili da je ovo to.
Ne moze film biti glup koliko ti moze biti dosadno.Žešće glup film
Ali kako si ocenila drugi - a to je u stvari treci film bolje nego prvi.
Prvi film je umetnost za ovo. Pogledaj samo trejler. Jedan od najboljih trejlera ikad.
I drugi film je bolji nego treci. Radnja je gotovo kao u crtanoj seriji koja je fenomenalna.
A treci film je trash. Ne znam ni da li sam uspeo da ga odgledam do kraja. Mislim da nisam.![]()
Nije dosadan zbog Rajana ali tako je kreiran da ne samo da je glup, nego treba uvesti cenzuru na slične filmove američke produkcije.Ne moze film biti glup koliko ti moze biti dosadno.
Govori o sebi. Dakle, njemu je bilo toliko dosadno da je pogledao taj film.Usraću se....
- Mali čovek želi preko crte, preko crte želi ali ne sme
Njega guše propisane norme, preko crte njegovo je mesto -
Pesma od pre 40 godina od Šarla, dovoljno govori koliko je film Free Guy izlizan idejno.
Tako i tvoj pokušaj opisa moje ličnosti staje u jednu prostu rečenicu arhivatora Čvarkova: Usraću se!

Lajk za recenziju kao i uvek ali propusticu... velicanje kafanskih pevaca me ne interesujeToma (2021)
Pogledajte prilog 1031562
Veoma nekompetentan sam ušao u ovaj film. Utiske sam sklapao usput, a i dalje nisam siguran da li je to što o Tomi Zdravkoviću znam samo: a) neke pesme, deo obaveznog kafanskog dekora b) da ga niko, pa ni ja, nije doživljavao kao tipičnog narodnjaka, bila moja olakšavajuća ili otežavajuća okolnost.
Pozitivno sam iznenađen. Za digitalni film iz 2021, nije lišen atmosfere. Struktura je jedna od jačih strana, pejsing odličan za film od 180min. Predvidivo, film je emotivan ali ne patetičan...više nego što to mora biti. Dosta kvalitetne drame. Doduše slab sam na boeme, autodestruktivce, nepatvorene mazohiste itd. Neke scene, čak trenuci i stvari u njemu su mi pale teže nego što sam mislio da će. Da ne dužim - drago mi je što sam ga pogledao iako 'dolazim' iz totalno različitog muzičkog sveta, mada su sve to slične emocije. Drago mi je da se naš film još drži u masi ovih kompjuterizovanih, politikantskih, megalomanskih sra*a. Ocena - valjalo bi ne propustiti.
Ovo moram pogledati. Preuzimam ovog momenta i gleda se večeras.Ufff kakav film. Malo težak,ali odličan. Jedan od boljih Kejdžovih.
Pogledajte prilog 1030236
CenimLajk za recenziju kao i uvek ali propusticu... velicanje kafanskih pevaca me ne interesuje
Da potvrdim da je dobar kaubojacOld Henry - 7,5/10
Odlican kaubojac.
Pocetak je umetnicki i pomalo depresivan sa prikazima suma, proplanaka, livada i pricom o starom farmeru i nezahvalnom sinu, koji misli da je matorog vreme pregazilo i koji ne moze da veruje u kakvoj vukojebini je njegov cale odabrao da zive i samo zeli da ga napusti i ode u grad.
Drugi deo je samaranje, sibanje i rokanje iz svih oruzja. Kada zloce dodju na farmu u potrazi za beguncem sa torbom punom para, pocnu da maltretiraju matorog i klinca i onda shvate da matorikoji se pokajao za svoja nedela i pokusava da zivi kao sav posten svet.Billy the Kid
Preporuka za kisnu jesen.
Nemojte da gledate trejler jer previse otkriva.![]()