- Poruka
- 25.559
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolji od HerkulesaOn mora da ispuni 13 zadataka, da bi dobio milionsku novčanu nagradu...

Mislim da je ocena sasvim na mestu. A sad pitanje za sve, koji su po vama razlozi da se propaganda ovako otvoreno i bez imalo stida koristi?

odgledao ga dva puta proslog leta, Demi Mur je jedino mogla brkove malo bolje da sakrijeDisclosure - https://www.imdb.com/title/tt0109635/
![]()
Dobri stari korporacijski triler. Sećam se da mi je kada sam bio klinac i kada je testosteron pumpao kao lud kroz moje telo, čitav zaplet bio ludikrus, i da mi je pomisao da muškarac može da odbije ženu u ovakvim okolnostima bila ludačka. Sada kada sam stariji, i kada mi je rupa u zemlji bliža nego rođenje, pomisao da bi muškarac mogao da odbije zgodnu ženu mi je još ludačkija![]()

Разлози су дозирање србомржње и кроз такву бесрамну пропаганду демонизација дежурних "злоћи" Срба.A sad pitanje za sve, koji su po vama razlozi da se propaganda ovako otvoreno i bez imalo stida koristi?
Да коментарисао сам га некада давно, Паразит је узео Оскара јер је прављен-прилагођен за такву награду, међутим мени је овај филм заправо чисти огољен приказ практично исте теме без превише каклулисања и зато ми је далеко бољи филм од хваљеног Паразита.Jedan od meni ludo dobrih filmova. Za one koje vole recimo pomalo "iščašene" filmove... Odlična radnja, gluma, kamera. Ocena 10