- Poruka
- 27.056
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Netflix je upravo pustio ovaj film. Meni je super. Zaplet osvežavajući. Produkcija vrhunska.
Netflix je upravo pustio ovaj film. Meni je super. Zaplet osvežavajući. Produkcija vrhunska.
teoretski jeste moguće kao što je moguće da je inspirisano stvarnim dogadjajima (mada to ne žele da reklamiraju)Drugi film u kojem Rosamund tumači beskrupuloznu ženu koja koristi rupe u sistemu za ostvarivanje svojih ciljeva. Ne znam da li je ovo što prikazuje film zakonski moguće u SAD, ali i sama pomisao je prilično zastrašujuća.
bolestan , zločinački, cionistički jeb film. To i nije film , već PROPAGANDANetflix je upravo pustio ovaj film. Meni je super. Zaplet osvežavajući. Produkcija vrhunska.
Čim ti tako burno reaguješ to znači da je film super uradjen a glumica odglumela za Oskara.bolestan , zločinački, cionistički jeb film.
ko god vidi ovu kučku kao heroja , neka se zapita, KOLIKO DJECE JE ODUZETO U SRBIJI I PREDATO PEDOFILIMA ????
Ovaj film je srž ZLA koje se trenutno dešava u svijetu.
Svi koji to NE VIDITE ste zaslužili da vam se desi isto .
Nisam pogledao film još uvek, ali da je Holivud čisto, samo i isključivo propaganda - odavno stoji činjenica!Čim ti tako burno reaguješ to znači da je film super uradjen a glumica odglumela za Oskara.

Akoi išta, taj film baš ističe nepravde a ni slučajno ih ne veliča. Naravno, neću da prepričavam film, da ne kvarim.Nisam pogledao film još uvek, ali da je Holivud čisto, samo i isključivo propaganda - odavno stoji činjenica!
Rado ću pogledati nešto za šta neko ustvrdi da nije propaganda... čisto da nađem zamerku![]()
Odličan, jedan od retkih gde Stalone nije tabadžija.FIST kultni film borbe radnika za njihova prava, glavna uloga Stalone.