Redmond
Elita
- Poruka
- 18.101
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Poludeću... ništa, znači ništa zanimljivo nema da se odgleda... furaju si oni njihov woke fazon i tako godinama
Zaintrigiralo me je. Mada moram reci da se obicno razocaram u filmove sa rasnom tematikom jer mi ta tema prosto nije bliska.Imitation of Life
https://www.imdb.com/title/tt0052918/
Ovo je jedan od najboljih filmova koje sam u životu gledao. Dvoumio sam se da li da skoknem do kinoteke ili ne i nisam pogrešio.
Imamo četiri ženska lika. Lepa glumica koja pokušava da se probije bez prodavanja svog tela. Crnkinja koja ima belo dete i traži krov nad glavom. Glumičina ćerka. Belkinja kojoj se ne sviđa što joj je majka crnkinja. Život je težak, s jedne strane majčina ljubav a s druge devojka koja se stidi svog porekla jer bi joj to upropastilo šanse u životu. Glumici Lori Meredith (Lana Tarner koju nisam do sada mnogo gledao) cvetaju ruže na poslovnom planu ali je ćerku zapostavila a odbacila je i pravu ljubav od sebe. Kraj je u isto vreme i tužan i poučan.
10/10