Gledali... Obrazložili... Ocenili... part 2

odgledo John Wick 4..uh sta reci..ideologija nije losa..podsjeca me na onu narodnu " tesko se boriti protiv rogatih i bogatih"..e sad ako ih izazoves sa njihovim pravilima, to jest moras dobro poznavati njihove zakone i jezik, onda mozda sjednes sa njima za isti sto i osjecas se ravnopravno..znamo dobro kako je kad te neko i tuzi i sudi a i guzi..sa druge strane akcija, brate dragi precerali su..pasti sa 4 sprata, odlomiti kombi i ustanes ko da ti nista nije bilo..lupi te auto, noge od kamena nista im nije..skotrljas se niz 222 stepenice dal 2 il 3 puta, brate dragi..precerali su posteno, bez potrebe..nije mi se dopao sto se toga tice..i ne mogu ga ocjeniti..

Beast 2017 prelepi glumci, hot prica, neizvesnost do kraja :balavi:

1681779738548.png

Je l' ima neko da preporuci neki film koji bi mi drzao paznju? U zadnje vrijeme imam problem jer mi nista ne drzi paznju i smorim se posle 15 minuta kad upalim film... nekad nije bilo tako
Zadnje sto sam gledao je CREED 3 i ono, na silu sam ga odgledao do kraja... Avatar ugasio posle 15 minuta... i tako, zadnje sto mi je drzalo paznju je The Pale Blue Eye... ostalo sve sta sam gledao je za zaborav :) preporucite nesto dobri ljudi :)
Gledaj neku klasiku, siguricu pa makar vec gledao. Evo ja odgledah pre neki dan Poverljivo iz LA iako sam ga gledao vec 2 puta. Odlican.

MUNJE 05:

munje.jpg

Loše ali onako, baš... Jeftin humor i po koja dobra fora tek na momente tu i tamo. Previše likova i svega ostalog smućeno u jedan film koji je ako ništa durgo onda trebao da bude bar dostojan naslednik prvog dela. Nije mi jasno kada ljudi snime nešto ovako i pogledaju pre premijere da li stvarno žive u ubeđenju da je to dobro urađeno? Po meni velika šteta jer su sa ovakvom postavkom glumaca mogli to da odrade 30x bolje ali eto, izgleda da su im sponzorstva za klopu i pivo bili važniji od samog humora. Velika šteta što neko nije imao sluha i vid da od ovog napravi nešto.

OCENA: 5/10

MUNJE 05:

munje.jpg

Loše ali onako, baš... Jeftin humor i po koja dobra fora tek na momente tu i tamo. Previše likova i svega ostalog smućeno u jedan film koji je ako ništa durgo onda trebao da bude bar dostojan naslednik prvog dela. Nije mi jasno kada ljudi snime nešto ovako i pogledaju pre premijere da li stvarno žive u ubeđenju da je to dobro urađeno? Po meni velika šteta jer su sa ovakvom postavkom glumaca mogli to da odrade 30x bolje ali eto, izgleda da su im sponzorstva za klopu i pivo bili važniji od samog humora. Velika šteta što neko nije imao sluha i vid da od ovog napravi nešto.

OCENA: 5/10
Ja mislim da si previše blag. Film bi trebalo spaliti, glumce poslati na prinudan rad u rudniku od najmanje godinu dana, scenaristu vezati za šljivu i davati mu da jede samo utorkom i četvrtkom....

cija je ovo mitologija, kakav dokumentarac, sta ti je ovo? :think:
tolkinov legendarijum. Ako si gledao lord of the rings, ovo je dokumentarni narativ kako je sve nastalo, stvaRanje zemlje, svetla, prirode, glavnog negativca ( koji predstavlja Lucifera ako prevedemo to u hrišćanstvo) . Jeste kratko ali se nadam da će ljudi nastaviti ovaj dobar posao za nas koji volimo temu.

Renfield - 8/10

Dobar. :D

Posebno prvi deo gde je bilo najvise zezancije, da je tako ostao do kraja bio bi filmcina.

Ali naravno mora da bude i dramskih momenata i klasicne akcije, pa se to onda razblazi malo.

Ne znaci da ce se dopasti svakome, ako niste bas nastelovani na pravu frekvenciju mozda vas ovaj film potpuno promasi.

Ako volite superantural i mozda vam se svidela Renfield serija ili Warm Bodies gde je Nicholas Hoult isto imao glavnu ulogu onda slobodno pogledajte Renfield-a.

Odlicna ekipa Nicholas Hoult kao Drakulin pomocnik, Nicolas Cage kao Drakula, Awkwafina kao Renfieldova simpatija, dok zloce glume Shohreh Aghdashloo (The Expanse) i Ben Schwartz.

Film za zabavu i opustanje radnog naroda. :)

Renfield
https://www.imdb.com/title/tt11358390/
Sam koncept mi se dopada. U glavnoj ulozi gledamo komičnog Draculinog pomoćnika koji traži svoj put pokušavajući da se distancira od gospodara. Naravno, gospodaru to ne odgovara. Ono što mi nekako upada u oči je što je izvedba previše obična. Mogli su napraviti malo specifičniju scenografiju, fotografiju, produkciju...kako god to zvali.
Cage dobro izgleda kao Dracula a dok sam ga gledao pomislio sam (iz nekog razloga) kako bi Christoph Waltz bio bolji za tu ulogu, ako i to da je Gary Oldman bio bolji. Mada nije loš ni Cage. Za glavnog glumca su izabrali lepotančića, valjda da privlači žensku publiku. Donekle uspeva da bude komičan.

Back