Gledajte HRT1....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa vidi to ne treba da pitaš nas nego kad dođeš kod predaka
pitaj njih

mi naše nemoramo imali su obraz i čast

nemoze to tako,moj romski prijatelju.vi kazete da su dubrovcani bili "srbi".ja kazem da je to laz i mitomanija,kao i barem 99% srpske istorije.

na vama je znaci da dokazete,argumentativno i naucno,zasto su svi dubrovcani postali Hrvati..a ne ostali "srbi".

da cujem..

toliko o ne uticaju Srba na Dubrovnik........sta mislis da li je iko od nasih kolega to procitao celo...ja sam to morala i mnogo vise na faksu..:)

o tzv.utjecaju "srba" u dubrovnku nema smisla govorit.jer dubrovnik i srbi imaju toliko veze, koliko krava muzara i atomska fizika.pet-sest Hrvata podplaceni od ministra garsanina da promoviraju "srpstvo" i to je to.

kako je pocelo tako je i zavrsilo..

Dakle Dubrovnik je bio posebna drzava koja nikakve veze nije imala ni sa Srbima ni sa Hrvatima. Bili su jedna od najrazvijenijih evropskih i mediteranskih drzava.

Ma zbog mene neka se zovu i marsovci ako ih to cini srecnima i ja cu ih nazivati marsoci ali ono sto je bilo bilo je, ntreba se stideti toga ,ljudi menjaju veru naciju pa i sami menjaju imena pa opet nije to nista za stideti se .Ali istoriju nemogu da promene ma koliko se upinjali.

Udariga sho te opet biju komplexi batice?:D A nije lako da nemash povijest znam.....Ali evo pozajmicu ti malo naseg. Uzmi bilo kog naseg kralja,a ima ih mnogo. Evo poklanjam ti da imash chim da se zanimash:D

batice,fala ti ko bratu.ali mnogo je kume.radje i dalje najveci koljac u evropi,
i parole " sacuvaj me boze rata,kuge i Hrvata..."nego netko koga nitko ni ne spominje..i ako ga slucajno spomene,onda uvik samo kao zrtvu raznoraznih genocida...;)

Poslednja izmena:
batice,fala ti ko bratu.ali mnogo je kume.radje i dalje najveci koljac u evropi,
i parola " sacuvaj me boze rata,kuge i Hrvata..."nego netko koga nitko ni ne spominje..i ako ga slucajno spomene,onda uvik samo kao zrtvu raznoraznih genocida...;)

Kako nas niko ne spominje? Pa najpopularniji smo u EU,a i shire.:D Stvarno su chudni tvoji koreni mrznje prema Srbima. Mislim rekao bih chak i patoloshki;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back