- Poruka
- 17.686
Ne znamo da li se iko, temeljno, bavio istorijskim fenomenom da je jedino Srbima zabranjeno da ispovedaju katoličku veru!?
Pa obratite se vasoj SPC vezano za tu zabranu.
Jos ce Hrvati i za to ispasti krivi, ybt.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znamo da li se iko, temeljno, bavio istorijskim fenomenom da je jedino Srbima zabranjeno da ispovedaju katoličku veru!?
pa vidi to ne treba da pitaš nas nego kad dođeš kod predaka
pitaj njih
mi naše nemoramo imali su obraz i čast
Pa obratite se vasoj SPC vezano za tu zabranu.
Jos ce Hrvati i za to ispasti krivi, ybt.
Pa nekom ne vredi ni davati dokaze oni od drveta ne vide sumu .
Pa nekom ne vredi ni davati dokaze oni od drveta ne vide sumu .

Dakle Dubrovnik je bio posebna drzava koja nikakve veze nije imala ni sa Srbima ni sa Hrvatima. Bili su jedna od najrazvijenijih evropskih i mediteranskih drzava.

toliko o ne uticaju Srba na Dubrovnik........sta mislis da li je iko od nasih kolega to procitao celo...ja sam to morala i mnogo vise na faksu..![]()
odprilike,kao i kosovo.nekad bugarsko,nekad bizantsko,nekad arbansako..danas,ovaj..jucer, srpsko..![]()
Dakle Dubrovnik je bio posebna drzava koja nikakve veze nije imala ni sa Srbima ni sa Hrvatima. Bili su jedna od najrazvijenijih evropskih i mediteranskih drzava.
odprilike,kao i kosovo.nekad bugarsko,nekad bizantsko,nekad arbansako..danas,ovaj..jucer, srpsko..![]()
Udariga sho te opet biju komplexi batice?A nije lako da nemash povijest znam.....Ali evo pozajmicu ti malo naseg. Uzmi bilo kog naseg kralja,a ima ih mnogo. Evo poklanjam ti da imash chim da se zanimash
![]()
Ma zbog mene neka se zovu i marsovci ako ih to cini srecnima i ja cu ih nazivati marsoci ali ono sto je bilo bilo je, ntreba se stideti toga ,ljudi menjaju veru naciju pa i sami menjaju imena pa opet nije to nista za stideti se .Ali istoriju nemogu da promene ma koliko se upinjali.
Sutra opet srpsko a jos i ponesto ce biti sutra srpsko.Malo zapadnije.
batice,fala ti ko bratu.ali mnogo je kume.radje i dalje najveci koljac u evropi,
i parola " sacuvaj me boze rata,kuge i Hrvata..."nego netko koga nitko ni ne spominje..i ako ga slucajno spomene,onda uvik samo kao zrtvu raznoraznih genocida...![]()
kako ti kazes,moj romski prijatelju."vojvodina" je vishe sjeverno..![]()
Kako nas niko ne spominje? Pa najpopularniji smo u EU,a i shire.Stvarno su chudni tvoji koreni mrznje prema Srbima. Mislim rekao bih chak i patoloshki
![]()

ko,ja..makaki.ja sam najveci prijatelj srbije,ali nazalost uvik krivo interpretiran..![]()
kako ti kazes,moj romski prijatelju."vojvodina" je vishe sjeverno..![]()
Oh,pa onda se zaista izvinjavam. Imas li kakav dobar savet za prijatelje?![]()

i kad ce napokon netko da nam logicki objasni fenomen zasto su "srbi" u dubroniku postali Hrvati...a Hrvata tamo nigdi ni za lijeka...pa to nemoze biti tako tesko,tetku mu..
nikad bez gume..sve drugo je nebitno.![]()

Pa sad moj srpski prijatelju granice ko sto rekoh se menjaju ,a koliko vidim u pojedinim delovima lepe vase i nacije, pa stoga ako neko menja naciju ko carape onda nema sta da razmisljam sta ce biti sutra.