Glavni problem srpskog fudbala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni ovo ništa nije jasno,prvo se posvadjaju Voša i komšije..i onda se pomire kao da i ništa nije bilo..dobro, to stoji da je za dobrobit srpskog fudbala i bla bla, da bude što manje neslaganja,ali nisu mi tu jasne baš sve stvari..:s I kako je i ovaj Blater tek našminkat, skontao sam posle izjave kad se do neba zahvaljivao glavnom lopovu..prvo nam nešto prete i onda smo kao najbolji drugari, pa nam tapšu po ramenima..prosto neverovatno koje licemerje..takvi smao mi možemo biti, niko drugi

Treba privatizovati klubove , kada u upravnim odborima ne budu politicari bice svima bolje .Strasno je da pojedine opstine ne mogu da obezbede narodne kuhinje i imaju gomilu problema od javnog znacaja na koje se zale a na drugoj strani ulazu ogromne sume u finansiranje klubova .

Уопштено, главни проблем је инфраструктура.. Да не буде да трубим у празно или како већ :mrgreen:

ОФК Београд

Градски стадион Зајечар

БСК Борча

23_bskaborca303-1.jpg

И тако даље, наравно има и напретка. Ниш добија нови стадион, Чика Дача лепо изгледа итд..

I u Nisu je jadno stanje, pricaju o nekom renoviranju, sad kad ce da bude pojma nemam.

Видео сам да су им порушили један део трибина, требали би ваљда почети нове да праве само је питање колико ће се на то чекати знајући каква је наша држава..

Видео сам да су им порушили један део трибина, требали би ваљда почети нове да праве само је питање колико ће се на то чекати знајући каква је наша држава..

Pa jel' znas odtakd su resili da renoviraju stadion Radnickog? Ima mozda 2 godine. I jos nista.

Osim toga razgovarala sam sa jednim bivsim trenerom (za decu) - kaze da se uopste selekcija ne vrsi po talentima, nego koji roditelj vise plati (da mu dete igra na nekoj utakmici) i njemu su prakticno vezane ruke, tako da dobri od losih tesko imaju sanse.

На то смо се већ навикли у сваком клубу на овим просторима нажалост.. Изговор тренера су наравно "мале плате".

Bitno da su ga srusili sto je najlakse a sada kada treba da se dignu tribine radovi su stali. Sigurno nemaju para pa cekaju izbore da dodju politicari da se slikaju pored buldozera i kamiona da bi pokazali kako se nesto gradi u Nisu. Rok prve faze je do 24 decembra a kako stvari stoje nema nista od toga.

Upravo tako, Bane Banana ce malo da se slika i toliko.

Neke stvari nisu skroz čiste. BASK je odustao od superlige,svoje mesto je dao Novom Pazaru i prešao u 3. ligu ( Srpsku ligu). Čemu to,kad su velike pare uložili na prvi teren sa veštačkom travom ??? Onda predsednik BASK-a postaje novi predsednik Novog Pazara ??? Sve to prolazi regularno...

Ja moram da napisem ovde nesto.Sta sad ako ja naprimer prestanem da navijam za Partizan i predjem da navijam za FK Petlovo Brdo,FK Resnik,FK Labudovo Brdo,FK Dorcol.Ti klubovi uopste ne bi imali malo navijaca.A ko bi onda navijao za Partizan i Zvezdu?Mozda samo ljudi iz Humske i okoline stadiona?Ne ide to tako...Ako neko zivi u Krusevcu ima pravo da navija za koga on hoce(citaj:Grobari Krusevac),(ima takvih primera i sa Zvezdom),on ne mora da navija za Napredak.
Znate i sami kolika je koncentracija klubova u Beogradu-to bi mnogo rasparcalo navijace i nastao bi haos...Znamo svi da to policija ne bi dozvolila i onda ne bi bilo niti navijaca niti dobrog fudbala.Poenta je u tome da propagiranje navijanja za lokalne timove u slucaju cele drzave jeste dobro,ali da bi to u sredini kao sto je Beograd bilo pogubno.
I zapamtite:ako neko od malena ide na utakmice FK Partizan,FK Crvena zvezda,ma gde ziveo,moze tek tako da predje preko te ljubavi i predje da navija za lokalni tim kojeg do juce nigde nije bilo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back