Glavni problem srpskog fudbala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zasluzili su svoju temu

tomislav-karadzic-498.jpg

veselinovi%C4%87-sudija.jpg

Mazic-I-Jovanetic-610x225.jpg

Kakav ocaj! Iz aviona se vide dvostruki arsini a ovaj komentator prica o nesportskom ponasanju igraca Vojvodine.....Usporeni snimak kod obe situacije samo jednom pusten??? Treba svi da izadju lepo iz lige pa nek ostanu samo oni i Teleoptik da se igraju!!!
tole stvano nema sta vise da trazi, kad mu navijaci samo jednog tima ciji je predsednik bio skandiraju, a svi ostali, cak i u subotici vicu LOPOVE.
A igrace ne znam kako nije sramota da se raduju posle ovoga.

evo i na fudbalu da postavim komentar kojim je sve receno(nije moj, sa sajta b92)
Hvala ti Bože što nisam navijač Partizana...!!!
Mislio sam da ovo neću nikad reći, ali sam evo... Rekao i to! Sramotno je kako se igrači Partizana raduju nakon tzv. odsviranog kraja utakmice. Nepoštovanje protivnika koje se na taj način pokazuje govori samo o njima samima. Ugledajte se na Saleta Đorđevića koji je molio Marčuljonisa da se vrati na teren 95-te godine u finalu EP. On je zato veliki, ali mu je klub za koji navija veoma mali. I taj je klub nekada na sreću nas Zvezdaša bio veliki, ali su ga protuve na žalost nas Zvezdaša učinile malim.
Stidio bih se da se radujem ovakvoj "pobedi"...
Molio sam se da igrači Vojvodine napuste lakrdiju...
Uvek sam navijao za Partizan u Evropi, ali nakon ovoga...
Treba pustiti Partizan da igra "svoju" ligu sa Toletom na čelu, a normalni timovi neka formiraju svoju...
Svaka čast Milinkoviću na povlačenju igrača sa terena! Demagozi će reći da se trebalo sačuvati dostojanstvo tako što bi se igralo do kraja, ali će pametni reći da je taj potez konačna bitka za spas srpskog fudbala...
Na sreću normalan sam čovek; ja ću i dalje ići na stadione i gledate utakmice, ali se još više nadati da ću na čelu FSS-a videti normalne ljude, a ne mafijaše...

evo i na fudbalu da postavim komentar kojim je sve receno(nije moj, sa sajta b92)

"Hvala ti Bože što nisam navijač Partizana...!!!
Mislio sam da ovo neću nikad reći, ali sam evo... Rekao i to! Sramotno je kako se igrači Partizana raduju nakon tzv. odsviranog kraja utakmice. Nepoštovanje protivnika koje se na taj način pokazuje govori samo o njima samima. Ugledajte se na Saleta Đorđevića koji je molio Marčuljonisa da se vrati na teren 95-te godine u finalu EP. On je zato veliki, ali mu je klub za koji navija veoma mali. I taj je klub nekada na sreću nas Zvezdaša bio veliki, ali su ga protuve na žalost nas Zvezdaša učinile malim.
Stidio bih se da se radujem ovakvoj "pobedi"...
Molio sam se da igrači Vojvodine napuste lakrdiju...

Uvek sam navijao za Partizan u Evropi, ali nakon ovoga...
Treba pustiti Partizan da igra "svoju" ligu sa Toletom na čelu, a normalni timovi neka formiraju svoju...
Svaka čast Milinkoviću na povlačenju igrača sa terena! Demagozi će reći da se trebalo sačuvati dostojanstvo tako što bi se igralo do kraja, ali će pametni reći da je taj potez konačna bitka za spas srpskog fudbala...
Na sreću normalan sam čovek; ja ću i dalje ići na stadione i gledate utakmice, ali se još više nadati da ću na čelu FSS-a videti normalne ljude, a ne mafijaše...
"

Pitam se da li taj sto je napisao ovo zna ko je predsednik Vojvodine.

ma da, pa trebali su igraci partizana da ih mole da nastave mec... Ne znam zasto se ne bi radovali kada je sviran kraj, sta vise trebali su da im nabiju jedno pedeset golova u mrezu posto je vreme utakmice teklo...njihov problem je sto se nisu branili...Da smo u normalnoj drzavi (a svi znamo da nismo) Vojvodini ne bi bilo ni dozvoljeno da igra posle toliko zakasnjenja, vec bi partizan pobedio formalnim rezultatom...a svakako bi klub bio kaznjen (novcano) zbog prekida utakmice, pa da vidimo da li ce Kan Kan opet da im dozvoli odlazak sa terena...
Sto se tice Toleta, ako nemate sve argumentovano onda cutite, a ako imate...pa brate dokazite... svi ste vi delije (da ne kazem cigani, da ne vredjam rome :D) isti, kada pobedite tu ste, a kada gubite ili ne pratite taj sport ili je u slucaju fudbala tole kriv...

Hahaha a sta ces vise dokaza nego vrlo diskutabilan penal za partizan pri rezultatu 1:1, lepo se vidi da se vosin igrac izmakao, pa ne igra se balet....Onda se gol za 2:2 ponistava zbog nekog faula u napadu?? Obostranog guranja je mozda bilo, ali faul ne. I na kraju ne svira penal za start iste jacine samo drugi tim....Takvo sudjenje i direktno uticanje na rezultat je nedopustivo u finalu kupa. A zna se ko ima moc na sve to da utice...

Hahaha a sta ces vise dokaza nego vrlo diskutabilan penal za partizan pri rezultatu 1:1, lepo se vidi da se vosin igrac izmakao, pa ne igra se balet....Onda se gol za 2:2 ponistava zbog nekog faula u napadu?? Obostranog guranja je mozda bilo, ali faul ne. I na kraju ne svira penal za start iste jacine samo drugi tim....Takvo sudjenje i direktno uticanje na rezultat je nedopustivo u finalu kupa. A zna se ko ima moc na sve to da utice...

A kako je Tole tu kriv jel imas bilo kakav dokaz? Ja ga isto ne volim ali ne mogu da pricam bez argumenata.

A kako je Tole tu kriv jel imas bilo kakav dokaz? Ja ga isto ne volim ali ne mogu da pricam bez argumenata.

nije kriv, ali je odgovoran
sve i da NIJE NJEGOVA LICNA KRIVICA on snosi ODGOVORNOST, takva mu je pozicija (ebo ga onaj ko ga postavi)

svuda u svetu sudija kada napravi ovoliko gresaka bude suspendovan na neko vreme samo kod nas takve sudije dobijaju ordenje za najboljeg sudiju lige...

nije kriv, ali je odgovoran
sve i da NIJE NJEGOVA LICNA KRIVICA on snosi ODGOVORNOST, takva mu je pozicija (ebo ga onaj ko ga postavi)

svuda u svetu sudija kada napravi ovoliko gresaka bude suspendovan na neko vreme samo kod nas takve sudije dobijaju ordenje za najboljeg sudiju lige...
Sacekaj ne zuri. Prvo da se javi disciplinska komisija pa da komentarisemo, niko nije rekao da se sudija nece kazniti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back