- Poruka
- 25
hoces da kazes da je neko pre dve godine znao da ce sada Savo Milosevic i Boban Dmitrovic da kazu da ima namestanja u Super Ligi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glavni problem srpskog fudbala
Hvala ti Bože što nisam navijač Partizana...!!!
Mislio sam da ovo neću nikad reći, ali sam evo... Rekao i to! Sramotno je kako se igrači Partizana raduju nakon tzv. odsviranog kraja utakmice. Nepoštovanje protivnika koje se na taj način pokazuje govori samo o njima samima. Ugledajte se na Saleta Đorđevića koji je molio Marčuljonisa da se vrati na teren 95-te godine u finalu EP. On je zato veliki, ali mu je klub za koji navija veoma mali. I taj je klub nekada na sreću nas Zvezdaša bio veliki, ali su ga protuve na žalost nas Zvezdaša učinile malim.
Stidio bih se da se radujem ovakvoj "pobedi"...
Molio sam se da igrači Vojvodine napuste lakrdiju...
Uvek sam navijao za Partizan u Evropi, ali nakon ovoga...
Treba pustiti Partizan da igra "svoju" ligu sa Toletom na čelu, a normalni timovi neka formiraju svoju...
Svaka čast Milinkoviću na povlačenju igrača sa terena! Demagozi će reći da se trebalo sačuvati dostojanstvo tako što bi se igralo do kraja, ali će pametni reći da je taj potez konačna bitka za spas srpskog fudbala...
Na sreću normalan sam čovek; ja ću i dalje ići na stadione i gledate utakmice, ali se još više nadati da ću na čelu FSS-a videti normalne ljude, a ne mafijaše...
evo i na fudbalu da postavim komentar kojim je sve receno(nije moj, sa sajta b92)
Pitam se da li taj sto je napisao ovo zna ko je predsednik Vojvodine.
Ko je uticajniji, predsjednik kluba ili predsjednik FSS?
Danas smo videli kako jedan predsednik kluba ima uticaj i na pocetak meca i na ulazak navijaca i na povlacenje igraca iz igre i na prekid meca tako da sam ti dao odgovor.
Jeste odmah posle prve halabuke a onda su podvili rep i otisli do istocne tribine i pitali cika Kan Kana da li mogu da se povuku sa terena.Milinkovic je povukao ekipu a ne Butorovic...
Jeste odmah posle prve halabuke a onda su podvili rep i otisli do istocne tribine i pitali cika Kan Kana da li mogu da se povuku sa terena.
otisli su da pozdrave navijace posto ih he Milinkovic povukao sa terena a ne da dobiju istrukcije od Bate...
A Kan Kan se slucajno zatekao u prvim redovima... sio mi ga Djura!
evo i na fudbalu da postavim komentar kojim je sve receno(nije moj, sa sajta b92)
Hahaha a sta ces vise dokaza nego vrlo diskutabilan penal za partizan pri rezultatu 1:1, lepo se vidi da se vosin igrac izmakao, pa ne igra se balet....Onda se gol za 2:2 ponistava zbog nekog faula u napadu?? Obostranog guranja je mozda bilo, ali faul ne. I na kraju ne svira penal za start iste jacine samo drugi tim....Takvo sudjenje i direktno uticanje na rezultat je nedopustivo u finalu kupa. A zna se ko ima moc na sve to da utice...
A kako je Tole tu kriv jel imas bilo kakav dokaz? Ja ga isto ne volim ali ne mogu da pricam bez argumenata.
Sacekaj ne zuri. Prvo da se javi disciplinska komisija pa da komentarisemo, niko nije rekao da se sudija nece kazniti.nije kriv, ali je odgovoran
sve i da NIJE NJEGOVA LICNA KRIVICA on snosi ODGOVORNOST, takva mu je pozicija (ebo ga onaj ko ga postavi)
svuda u svetu sudija kada napravi ovoliko gresaka bude suspendovan na neko vreme samo kod nas takve sudije dobijaju ordenje za najboljeg sudiju lige...