Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto da bude FKV kaznjen, jer nisu hteli da igraju dok nekoliko hiljada navijaca ne bude pusteno na stadion!!! A za koga se igra fudbal?ma da, pa trebali su igraci nk partizana da ih mole da nastave mec... Ne znam zasto se ne bi radovali kada je sviran kraj, sta vise trebali su da im nabiju jedno pedeset golova u mrezu posto je vreme utakmice teklo...njihov problem je sto se nisu branili...Da smo u normalnoj drzavi (a svi znamo da nismo) Vojvodini ne bi bilo ni dozvoljeno da igra posle toliko zakasnjenja, vec bi nk partizan pobedio formalnim rezultatom...a svakako bi klub bio kaznjen (novcano) zbog prekida utakmice, pa da vidimo da li ce Kan Kan opet da im dozvoli odlazak sa terena...
Sto se tice Toleta, ako nemate sve argumentovano onda cutite, a ako imate...pa brate dokazite... svi ste vi delije (da ne kazem cigani, da ne vredjam rome) isti, kada pobedite tu ste, a kada gubite ili ne pratite taj sport ili je u slucaju fudbala tole kriv...
A zasto da bude FKV kaznjen, jer nisu hteli da igraju dok nekoliko hiljada navijaca ne bude pusteno na stadion!!! A za koga se igra fudbal?
Sacekaj ne zuri. Prvo da se javi disciplinska komisija pa da komentarisemo, niko nije rekao da se sudija nece kazniti.
Zato sto je to protivno svim pravilima. Prosto. Ako ides na stadion na utakmicu koja pocinje u 20:15 ti odes ranije da bi zauzeo mesto. A ne ides kao kum na svadbu zadnji i da te svi cekaju. Koga boli uvo sto oni nisu usli na vreme ili sto ih je policija usporila? Dal sada Partizan upravlja i policijom pa je naredila da se ne puste navijaci Vojvodine? E to bi pored ovolikih gluposti koje sam procitao bila u Top 3. Izgleda da Partizan prica i Tadicu sta da radi.
Дечко буди једном реалан...
са ''Фирминог'' форума
Конвој је кренуо у 16;30, ипак више него довољно да се пређе раздаљина од 75 километара. На почетку и на зачељу конвоја је било полицијско обезбеђење са све ротацијом. Кроз наплатну рампу на ауто путу се прошло без заустављања јер је клуб то унапред регулисао. А онда на неки волшебан начин, аутобуси су преузети у ингеренцију београдске полиције, преусмеравају се на Обреновац. МОЛИМ ВАС УЗМИТЕ АУТО ИЛИ ГЕОГРАФСКЕ КАРТЕ И ПОГЛЕДАЈТЕ јер је сувишно описивати. Били су надомак Београда око 18;00, а тако далекоооо.
Na stadionu Karadjordje navijaci Zvezde i Partizana ulaze na stadion cak do 15 minuta POSLE pocetka meca ako ne znate...O kakvom odlaganju zbog kasnjenja se uopste prica?!? Pa to se dogadja godinama unazad...i to vazi za sve navijacke grupe !!
"GROBARI" KASNILI, UTAKMICA POČELA
UTAKMICA u Ivanjici počela je tačno na vreme, a autobusi sa navijačima Partizana nisu stigli!
Izgleda da nedavna slična situacija sa finala Kupa zavisi od slučaja do slučaja. Fanovi Partizana ušli su na tribine tek u 30. minutu utakmice, pa nisu imali priliku ni da vide gol svoga tima.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:330555-Partizanu-samo-bod-u-Ivanjici
I?Sta smo mi trebali?Da cekamo pola sata dok se tribina ispuni?
Razlika je samo ta što su firmaši krenuli skoro 4 sata pre početka utakmice za razdaljinu od svega 75 kilometara.
Takođe,ne verujem da je za Ivanjicu iz Beograda krenulo 6-7 hiljada vaših.
Razlika je samo ta što su firmaši krenuli skoro 4 sata pre početka utakmice za razdaljinu od svega 75 kilometara.
Takođe,ne verujem da je za Ivanjicu iz Beograda krenulo 6-7 hiljada vaših.
Kakve to veze ima? Zna se kada utakmica igra a to sto oni nisu dosli na vreme iako su posli kada treba to nije problem organizatora.
Svejedno.To ne opravdava kasnjenje utakmice i svakom moze da se digne,pa da to ubuduce iskoristi kao argument za neigranje.
I "Delije" su bojkotovale derbi,pa su ipak vasi igraci casno i posteno izasli na
teren.
Da nisu pravili ta sranja sto su pravili,policija ih ne bi zadrzala i stigli bi na utakmicu na vreme
A ni to koliko je grobara doslo u Ivanjicu ne menja situaciju.
Kakve to veze ima? Zna se kada utakmica igra a to sto oni nisu dosli na vreme iako su posli kada treba to nije problem organizatora.
Da ali ako kažu da su oko 18:00 bili nadomak Beograda i da je sve išlo ka tome da stignu na vreme.Nije mi jasno otkud da se preusmere za Obrenovac
Čak i da su bacali to smeće nelogičan potez tih što su ih pratili da ih preusmeravaš ka zapadu Srbije!!!
Nešto mi ne pije vodu sve to da su firmaši imali udela u kašnjenju jer da je postojao neki sukob ili slično moralo bi da izađe saopštenje policije.
Mislim da je bio problem oko ulaska na istok Marakane i da su čekali na taj problem da reše pa tek onda firmaše da usmere ka Marakani.Ne znam,to je neko moje mišljenje.
Ne mogu tačno da se setim koje su utakmice bile u pitanju ali bilo je ovakvih situacija kada se čekalo da svi navijači uđu na tribine.Mada,ne treba zaboraviti i to da je Voša bila formalni domaćin i da je nelogično početi bez njih.
Cekaj,zar ti onda logicnije deluje da je Partizan imao neki dil sa policijom?
I kako objasnjavas tvrdnje da su se igraci Vojvodine na "kvarno" zagrevali na pomocnom stadionu,dok su igraci Partizana bili u tunelu?
Utakmica je trebala da pocne na vreme i delgat je mimo pravilnika,odlozio pocetak meca.Kasnjenje navijaca ne moze da bude alibi za odlaganje pocetka utakmice,mislim da cemo se sloziti![]()
Ma više nemam pojma o čemu se tu sve radilo.Mnogo je bilo sr*nja i o ovome može da se napravi film.
Одржана седница Такмичарске комисије ФСС
Регистрована утакмица финала Купа Србије Војводина - Партизан 0:3
У Београду је данас одржана седница Такмичарске комисије ФС Србије, на којој је, а на основу приспелилих допунских извештаја, поново разматран случај финалне утакмице Купа Србије између Војводине и Партизана, одигране 11. маја 2011.
Чланови Такмичарске комисија су регистровали утакмицу Војводина - Партизан резултатом 0:3. Одлуку су донели на основу комплетне алализе и допунских извештаја од стране службених лица, као и у складу са чланом 49. Правилника о фудбалским такмичењима и чланом 28. Пропозиција такмичења за Фудбалски куп Србије за сезону 2010/2011.
Такође, донесена је одлука и о одбијању жалбе ФК Војводине, за коју је закључено да је неоснована.
Све стране имају право жалбе Комисији за жалбе ФС Србије у року од три дана, од дана пријема првостепене одлуке.
На данашњој седници Такмичарске комисије одлучено је да се комплетна документација проследи Дисциплинској комисији ФС Србије, која је и иначе захтевала допунске извештаје од службених лица, као и од ФК Војводине, играча, чланова Стручног штаба и званичника овог клуба.
Такмичарска комисија ФС Србије је на основу достављених извештаја службених лица са утакмице финала Купа Србије, а у складу са чланом 105. Дисциплинског правилника ФС Србије поднела пријаву Дисциплинској комисији против учесника ове утакмице за учињене пропусте, који се односе на кашњење почетка утакмице, неспортско понашање играча оба клуба, инцидентног понашања навијача оба клуба (уношења у стадион односно коришћење пиротехничких средстава, чиме је између осталог узрокована повреда помоћног судије Саше Живковића крајем првог дела утакмице). Поред тога, током утакмице од стране навијача оба клуба узвикиване су пароле и певане песме екстремистричког садржаја које су вређале људско достојанство по основу етничке припадности.
Preformulisi mi recenicu pa cu ti onda odgovoriti, ovako nemam pojma sta si hteo da kazes.IMA SVAKO PRAVO DA TRAZI DA SE MEC MEC SAT VREMENA...PRE NEGO STO PRICAS NAUCI!!!!!
Da ali ako kažu da su oko 18:00 bili nadomak Beograda i da je sve išlo ka tome da stignu na vreme.Nije mi jasno otkud da se preusmere za Obrenovac
Čak i da su bacali to smeće nelogičan potez tih što su ih pratili da ih preusmeravaš ka zapadu Srbije!!!
Nešto mi ne pije vodu sve to da su firmaši imali udela u kašnjenju jer da je postojao neki sukob ili slično moralo bi da izađe saopštenje policije.
Mislim da je bio problem oko ulaska na istok Marakane i da su čekali na taj problem da reše pa tek onda firmaše da usmere ka Marakani.Ne znam,to je neko moje mišljenje.
Ne mogu tačno da se setim koje su utakmice bile u pitanju ali bilo je ovakvih situacija kada se čekalo da svi navijači uđu na tribine.Mada,ne treba zaboraviti i to da je Voša bila formalni domaćin i da je nelogično početi bez njih.
Preformulisi mi recenicu pa cu ti onda odgovoriti, ovako nemam pojma sta si hteo da kazes.
Svaki tim ima pravo da trazi od cetvrtog sudije da se mec odlozi najvise sat vremena![]()
Vecu glupost nisam cuo u zivotu. Ali od cetvrtog sudije![]()