tema je boldrikchanstvena, integrishuca nesumnjivo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
verovatno il se čoek rodi takav ili vremenom ogugla na batake pa poželi karu bez bataka.....

Ja pricam o sebi, ne pricam o tebi.![]()
nema leba u njemu..neće on dugo..a i ovo što ušpara pa vi pošlje nije ni za jedan dan dembeluka kako ste navikli....

Tema je mentolska skroz......nisam crnogorac, ali je ovo tupavo, primitivno poredjenje srba kao nadljudi i crnogoraca kao plemena dostojno krstarice i njenih moderatora koji nemaju toliko mozga da provale tipican sovinizam .....
elem, sto se naslova tice, glavna razlika izmedju CG i Srbije je , fakat, da je ova prva mnogo pametnije i bolje prosla kroz tranziciju i mnogo se mudrije ponasa od Srbije , koja i ranije a i sada glumata uvredjenu mladu , robujuci anahrozmima , ovakvim tupavim zabludama o Srbima kao nadljudima, Srbiji kao centru univerzuma i naravno, robujuci nesposobnim i iskvarenim politicarima svih boja, od zla oca i gore im majke

Svaka čast, imaš bonu od mene
p.s. Al su zato temu o Ristu Radoviću odmah zatvorili, i to prenešena vijest sa interneta, iz razloga "nepravilno postavljena tema"...![]()

Maloprije ga vidjoh sa deckom.![]()

Ćosić je turski pisac iz Srbije, a kralj Petar turski kralj Srbije..Ma vrh je slika,al i Srbija i Crna Gora su srpske zemlje,Njegos je srpski pisac iz Crne Gore,kralj Nikola je srpski kralj Crne Gore...
Pises gluposti,Njegos i kralj Nikola su sami sa sebe govorili da su Srbi...Ćosić je turski pisac iz Srbije, a kralj Petar turski kralj Srbije..
Njegoš nije nigda, iako je srbova, a Nikola jest. No, to ih ne čini srbskijem. I ja bih moga reć e sam Šveđanin, ali to ne bi promijenilo fakat da sam Crnogorac.Pises gluposti,Njegos i kralj Nikola su sami sa sebe govorili da su Srbi...