Bosko_Buha
Primećen član
- Poruka
- 910
HAHA mogu reci da sam se bas nasmejao i ako je gomila gliposti ali dobre su slike.A najveca razlika je sad sto je u CG prosecna plata 500 eura a u Srbiji 300.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HAHA mogu reci da sam se bas nasmejao i ako je gomila gliposti ali dobre su slike.A najveca razlika je sad sto je u CG prosecna plata 500 eura a u Srbiji 300.
Мислим да је горе усликана Милена Дравић са ДН узела ЦГ држављанство.
Рифрешујте мало фотке.
Izvinte zbog velike slike
![]()
Svi postavljeni Crnogorci na slici su Srbi ,osim dzukanovica ,mislim da je neukusno taqko o Srbima iz Crne Gore ,o Njegosu netreba tako pisati .Doticni glumci su Srbi ,kao i Pevaci.

Jesu li i ovi konji i ovce Srbi?![]()
nisu..to su tvoji brastvenici![]()

Не, они су на црногорској страни. Основно средство за дотур цигарета. После дваест тура имају право почасног чланства у дукљанској академији.

Oćeš da kažeš da ti ja dođem nešto kao ujčevina?![]()
ne..ti mi dodješ 300 evra od ljetos..ali ne mari...lijepo si ispa na ove slike,da ti ne kvarim raspoloženje....
E možda sam spao na neke grane, al da mi takvi zajme pare, to se nikad desit neće
bio si mali il se nijesi ni rodio kad ste "zajmili" poslije zemljoitresa 1980 g........
Oni služe za prijevoz onih Srba koji nemaju traktor![]()
Oni služe za prijevoz onih Srba koji nemaju traktor![]()
Jesu li i ovi konji i ovce Srbi?![]()
Nisam ih uvrstio u Srbe ,dakle nisu .Nevidim sta nije jasno ,Rajovic sa severa srbin ,Mima iz Vasojevica Srbin ,Njegos Srbin ,Andrija Iz Niksica Hercegovac Srbin ,Nacionalnost ovih ljudi nije javna tajna ,vec siroko poznata stvar.