Glasovi iz pakla

Da, tu si u pravu, na žalost. Da postoji snimak "glasovi iz Raja" verovatno ne bi privukao toliku pažnju kao ovaj. A kad smo već kod pakla, ne treba ići daleko ... Citiram: "Svet je postao grogiran; pojmovi su izgubili značenje, definiciju. Svetom vlada pseudonauka, glupost je postala opšta, tako da se istina i ne prepoznaje. Nameće se imperativ reforme, ideologija, politika, sistema, režima, nauke, filozofije, religije, svega ... Ili, kad u jednoj zemlji, jednom narodu, nema u crkvi ljubavi, u bolnici humanosti, u sudu pravde, onda je to pakao - pakao na zemlji." - Dr Veselin Savić

Podhitno da se menjaju znakovi dobrodoslice na granici iz Dobrodosli u Srbiju u Dobrodosli u Pakao.A ispod da pise - Vi koji dolazite ovde odbacite svaku nadu za povratak.:cool: :mrgreen:

Podhitno da se menjaju znakovi dobrodoslice na granici iz Dobrodosli u Srbiju u Dobrodosli u Pakao.A ispod da pise - Vi koji dolazite ovde odbacite svaku nadu za povratak.:cool: :mrgreen:

Neće ni poželeti da se vrate, uđe taj pakao nekako pod kožu :lol: Možda baš zbog onog što si rekao ranije, apokaliptičnog stava. Dno ne postoji, a i da postoji, odavno smo odustali od toga da ga nađemo :dontunderstand:

pa od cega je onda napravljen ako nije od zemlje?
i, ako imas neki link na tu svoju teoriju, bio bih ti zahvalan.

Nisi čitao moj post. Zemlja u tom kontekstu ne znači planetu,već substancu od kojeg je napravljeno telo i supstanca na kojem hodamo i živimo.
Ti tekstovi se ne nalaze javno na sajtovima. Mnoga duhovna saznanja nalazim proučavajući druge religije ili u skriptama i knjigama koje nalazim tokom istraživanja.

Ovako, moje misljenje je da ovo nisu zvuci iz pakla jer preovladava jedan isti zvuk (mislite da je zenski) i nekoliko raznih te zakljucujem da je se ovakav zvuk retko desava ali i da stvarno lici na krike iz pakla ali ipak u tu pricu bas i ne verujem.

Odgledajte klipove pa da prodiskutujemo.

Ako imate problema sa spavanjem, ogledajte ovo sutra! [12:53h]

Neces ti uspjeti ni 5 minuta da odgledas...
Javi ako si saznao sta je u 6. minutu. :mrgreen:

Odgledao. Pa mnogi narodi su verovali u postojanje podzemnog sveta i nasuprot tome, gornjeg. Npr Maje su verovale da je povrsina zemlje sredina, i da postoji put gore, i dole. Gore kako kaze prica isli su smo pojedini, oni koji su postovali volju bogova, izvodili rituale i obredja zrtvovanja itd. Rimljani su imali had .. Zanimljivo je da sam u jednom delu, kada se govorilo o putovanju duse, opisano na slican nacin kao price o mitarstvima koje je navodno u snu doziveo jedan kalucer. Odnosi se na to da dusa posle smrti putuje, pa ako ne bude povedena na nebo, pada dole .. Ili Dante Aligijeri, inspiracija iz koje su crpeli rimokatolici.

Na sajtu gde sam citao o putovanjima kroz mitarstva primetio sam diskusiju .. Jedni su tvrdili da demoni mogu da obmanu, pa tako da je ta vizija njihovo delo. Kasnije u ragovoru sa diplomiranim teologom u vezi ovoga, cuo sam slicne zakljucke, a razlog svega toga je da bi ljudi videli boga kao svirepog kaznjavaoca, pa tako odstupili od vere, ljubavi, i uopste duhovnog zivota. Poznato je iz biblije da je Isus izgonio demone iz ljudi u zivotinje, koje su potom se udavile u reci. U slucaju klipa gore u kom se govori o kravi koja cuje zvukove iz pakla, a kao dokaz tome je to sto ima probavni zatvor, pa kada bi se odvela do mesta grobova ljudi koji nisu rodjeni u vreme kada je ta vera postojala, krava bi cula glasove i usled straha .. bi joj proradio. Sada, ako su demoni odgovorni za sugestije tim ljudima, kao i "ulazak" u kravu, izvodi se zakljucak da demoni imaju ismevacki smisao za humor.

Takodje sam na par mesta citao objasnjenje kako su drevne civilizacije imale znanje o preciznom merenju vremena, planetama i sl. Kontakt sa demonima je bio odgovor, i to usled voljnog padanja u trans medijuma. Demoni se predstavljaju kao lazljiva duhovna bica, koja sve rade ne bi li odveli sto vise ljudskih dusa na pogresnu stranu. Posto su izvan ove realnosti imaju vise prakticnih saznanja od coveka koji je na povrsini zemlje. Ta prakticna, ukoliko im ne kvari plan, mogu da istinito prenesu. Takodje i blisku buducnost. Deluju kao legija, svako ima svoj zadatak, i u sluzbi su velikog plana. Drugim recima, truju ljudska srca, ili vade iz korena.

inner-demons.jpg

Poslednja izmena:
Koja je posledica verovanja u pakao kao vecno muciliste? Na primeru se vidi da takvi ljudi na neki nacin opravdavaju nasilje, pa ga i cine, i to na isti nacin na koji su oni naterani da deluju tako - strahom od kazne. Tako je postojala kazna nabijanja na kolac, kao sistem sprecavanja daljih pobuna i drzanja kontrole nad stanovnistvom. Ili inkvizicija kod drugih verskih skupina. Ljudi su muceni na bolesno-kreativne nacine, cak su i sprave postojale za tako nesto.

Valjda po ugledu na demone u samom paklu, u koga su verovali. Najvise masovnog zla pocinjeno je zbog jedne opasne emocije - STRAHA Mnogi ne bi ni isli u ratove da ne strahuju od kazne, ili ne bi isli u pljacke pa iz straha od zatvora ubili ocevidce da nisu prepusteni ulici kao jedinom izvoru prihoda od kojih zive. Itd ..

Poslednja izmena:
Mislim da si, izvini, to sasma obrnuo.

Ljudi nisu pravili inkvizitorske sprave po ugledu na demone, već su svoje predstave o demonima radili na konto svojih inkvizitorskih sprava.

I vlažnih snova koji su ih osmislili.

Svaki čovečiji bog(ovi) motivisan je čovečijom predstavom. Razlog iz kojeg više poverenja imam u olimpski panteon, naprimer, jeste taj što su Grci, barem, bili pošteni; pa su svojim bogovima dali svaku karakteristiku koju su i sami, u svojoj čovečnosti, pokazali.

Dok se hrišćanska predstava bazira na tvrdoglavom oponiranju i samoproklamovanom, neretko posve mazohističkom, odricanju.

Ne verujem u negaciju; verujem u priznanje i razumevanje.

Čak i ono da postoje sadisti sa dovoljno političke moći da osmisle sopstveni eden, inkvizitorske tamnice.

Ovaj snimak nije ništa, vredan taman ko i zadnji spot lady gage. A možda i manje.

Naime, ona možda manipuliše, ali se ne odriče.

Poslednja izmena:
Ja kad se orakijam ono bas u totalu cujem neke glasove koji me teraju da se setim svih muka i jadova koji me muce i tad kad mi sto ono kazu padne mracuga na oci moze biti svega.Olesim se totalus i ne daj boze da mi neko ko me nekada pre zavrno tad saka padne nema te sile koja bi me sprecila da opravim neko cudo.Sutra me mozes seci i peci al ja cu to nacuniti bez obzira na sve jer me neko cudo tada vodi i razuma nema ni zere.

Ja kad se orakijam ono bas u totalu cujem neke glasove koji me teraju da se setim svih muka i jadova koji me muce i tad kad mi sto ono kazu padne mracuga na oci moze biti svega.Olesim se totalus i ne daj boze da mi neko ko me nekada pre zavrno tad saka padne nema te sile koja bi me sprecila da opravim neko cudo.Sutra me mozes seci i peci al ja cu to nacuniti bez obzira na sve jer me neko cudo tada vodi i razuma nema ni zere.

:zcepanje:

Mislim da si, izvini, to sasma obrnuo.

Ljudi nisu pravili inkvizitorske sprave po ugledu na demone, već su svoje predstave o demonima radili na konto svojih inkvizitorskih sprava.

Svaki čovečiji bog(ovi) motivisan je čovečijom predstavom. Razlog iz kojeg više poverenja imam u olimpski panteon, naprimer, jeste taj što su Grci, barem, bili pošteni; pa su svojim bogovima dali svaku karakteristiku koju su i sami, u svojoj čovečnosti, pokazali.
Predstavom iz knjiga prepunih opisa mucenja u paklu. Samo je jos trebalo pronaci "krivca" i eto zrtve.

Back