Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako reagujete kad cujete neku glasinu o sebi?
Ja sam danas saznao jednu koja me je baaas nasmejala, a uzrokovana je mojim jucerasnjim statusom na fejsbuku...
Samo da mi je znati ko je pokrenuo...![]()
Kako reagujete kad cujete neku glasinu o sebi?
Ja sam danas saznao jednu koja me je baaas nasmejala, a uzrokovana je mojim jucerasnjim statusom na fejsbuku...
Samo da mi je znati ko je pokrenuo...![]()
Mrzim glasine o bilo kome ne samo o meni. Ća ću, kao, ali ima i slučajeva kada glasine nekome unište život. Nisu one nimalo naivne i bezazlene, a nisu naivni ni ljudi koji ih plasiraju.
Za dobrim konjem prasina se dize (: ...
znachi decu ne prijavljujesh![]()
pa od koga moze da potekne..od nekog dokonog ko te ne poznaje dovoljno tj niste bash bliski inache bi znao da pricha koju ce da plasira o tebi nije istina
Najiskrenije se potresem mnogo, danima vrtim po glavi da li sam nesto kriva, da li sam negde pogresila te zagadim sebi vrlo cesto nedelje koje slede...
Pa sam si plasirao glasinu preko tog statusa.Koliko ja vidim.Da nisi hteo da se prica o necemu,verovatno da ne bi pisao to nesto ni na Facebook-u.
Neke me nasmeju, neke me iznerviraju. Zavisi šta čujem... i od koga.Kako reagujete kad cujete neku glasinu o sebi?
Neke me nasmeju, neke me iznerviraju. Zavisi šta čujem... i od koga.
Рекла сам:,,Све што сте о мени чули, истина је, и још је много горе!'' Само то.