Glam rock

Za 17 godina uchenja u mucichoj shkoli, mislim da sam nauchilla dovoljno moronu. Samnom s eo muzici ne treba kachiti debilu.A to shto mi jebena bezhichna tastatura prekida, nisam ja kriva.
A tebe hit bi na svakom normalnom forumu banovali zbog spojenih postova...Ali ajde, ovo je iditotski 4um sa 2 budale na njemu [chitajte sid & hit] i ko ga ****.

ovo je tako pateticno da mogu samo da se slatko nasmejem, sto i jesam ucinio veruj mi, slatko sam se ismejao, hvala ti...

Za 17 godina uchenja u mucichoj shkoli, mislim da sam nauchilla dovoljno moronu. Samnom s eo muzici ne treba kachiti debilu.A to shto mi jebena bezhichna tastatura prekida, nisam ja kriva.
A tebe hit bi na svakom normalnom forumu banovali zbog spojenih postova...Ali ajde, ovo je iditotski 4um sa 2 budale na njemu [chitajte sid & hit] i ko ga ****.

sta si studirala muzicku skolu,:hahaha: mogla bi malo pogledat srpsku gramatiku,a ovde se ne kaci,o muzici, i to ne pogotovo sa tobom,vec sto rece Sid RASPRAV;)LJA

sta si studirala muzicku skolu,:hahaha: mogla bi malo pogledat srpsku gramatiku,a ovde se ne kaci,o muzici, i to ne pogotovo sa tobom,vec sto rece Sid RASPRAV;)LJA

Ne, nego privatna shkola i privatni profesori. jer zapravo planiram se baviti muzikom. Ne u nekom berndu, vetj mnog, mnogo, mnogo vishe od toga, a i ko si ti da ti se pravdam?!A ti nauchi kako s ekoriste znakovi interpunkcije , pa onda razmishljaj o gramatici -.-`.

NSCZ Re: Glam rock

--------------------------------------------------------------------------------
Al' su dosadni ovi pankeri, misle da su oni bolji od glamera...
Glameri možda izgedaju malo neobično, al' zato 100x normalnije nego pankeri... A i ne prave dečje pesmice...

Car[ica] si! A da, punk inache znachi derishte na engleskom, a pravac je nastao `72. u Velikoj Britaniji i Evropi, posle se proshirio u Americi `74. i `76. dospeo u Australiju.
Glam rock je mnooogo stariji pravac muzike i zreliji.
Zakljuchak, punkeri su derishta koja nikada ne odrastu. Divljaci, varvari, ..............

Car[ica] si! A da, punk inache znachi derishte na engleskom, a pravac je nastao `72. u Velikoj Britaniji i Evropi, posle se proshirio u Americi `74. i `76. dospeo u Australiju.
Glam rock je mnooogo stariji pravac muzike i zreliji.
Zakljuchak, punkeri su derishta koja nikada ne odrastu. Divljaci, varvari, ..............

Car...
Ma dobri su pankeri uglavnom, iako su neozbiljni, al' ne volim kad se pro***avaju...
Inače, pank je nastao upravo od glama (New York Dolls), tako da su ovi što se ovde pro***avaju očigledno neznalice...

e sto mi na klinac idu ovakvi ljudi kao ti,KOJI MISLE DA SU POPILI SVU PAMET OVOGA NAMA CUDNOG SVETA,I DODJU OVDE DA SOLE PAMET I SPUSTAJU DRUGE LJUDE.
sidji malo na zemlju i pogledaj bolje u profil u kojem pise da imas16 godina sto znaci da nikako ne mozes imati 17 godina uizicke skole iza sebe,i ne seri vise:otkacio:

Hwala lepo, ali sam bila nauchena da ne valja postavljati na internet slike, lichni profil, adresu i ta sranja.
Ne treba ni psovati, ali kada mi neki ljudi idu na zhivce, bolje da se istresem na 4umu nego na muzhu i detetu.

Datum rođenja
19.07.1992. (16)

Jel ti to ucis 17 godina a imas 16? :rotf:

P.S. Pricas sa nekim ko je zavrsio osnovnu i srednju muzicku...a akademija dzez gitare (na koju sam primljen, ali je ne studiram) je vec suvisna da je spomenem jer si jos mala :)

i onda su Hit i Sid debili...:thumbdown::sad2:

Datum rođenja
19.07.1992. (16)

P.S. Pricas sa nekim ko je zavrsio osnovnu i srednju muzicku...a akademija dzez gitare (na koju sam primljen, ali je ne studiram) je vec suvisna da je spomenem jer si jos mala :)

Alo budalo, ja sam slagala u profilu, rodjena sam 19.7.`86. Ali ne volim nishta stvarno otkrivati na 4umima o meni, jer mi i ne treba. Na jednom sajtu chak imam 42 godine....
a, da, jako si talentovan i sve... vidim, pristoji ti to "punk"[er].

Datum rođenja
19.07.1992. (16)

Ma opasan si ti.

Hotjesh da ti pokazhem lichnu?
Na tom profilu sam slagala, jer imam 22

:hahaha: definitivno ne stojis,dobro sa matematikom 22-17 je josh uvek 5, a sve se mislim da si krenula/o u m.s. sa 5 godina,dosad bi valjda culi za tebe:lol: jer 17 godina rada je zaista veliki period,i ako tvrdis da si isla/o u te m.skole a nisi nista napravila/o,jer cak ni ime ne smes da postavis onda bi trebala/o da batalis tu muziku kojom se zelis toliko baviti,mozda je ovo sve baljezganje, presipanje iz supljeg u prazno,ali ko god hoce i ima volju moze nauciti sam da svira,i ne trebaju mu nikakve m.skole da bi uspeo i postao nesto,uzgred treba imati i malo mozga
a to sve sto ti govoris je cisto proseravanje:bye:

Poslednja izmena:

Back