Glam rock

Pa? Brani se ako ti smeta!

kretenu -.-
Chinjenica da me mrzi da kuckam na ovom 4umu, protiv ... stvari...osoba...ljudi[ shta li si vetj, osoba chisto sumnjam, jer nemash svoju lichnost...],kao ti, jer to je uzaludno troshnjenje zhivaca. ako ja imam prijatelje na netu poput mene, i ako moji prijatelji u RL prihvataju moj stajlng, shta sad tu trebna da se raspravljam sa tobom?!
A i ja sam looda jer sam napisala ovoliku poruku protiv toga.
P.S. Da znash da imash chast da je najduzha poruka od mene, uputjena nekom antifanu, namenjena bash tebi. To se ne vidja svaki dan!

kretenu -.-
Chinjenica da me mrzi da kuckam na ovom 4umu, protiv ... stvari...osoba...ljudi[ shta li si vetj, osoba chisto sumnjam, jer nemash svoju lichnost...],kao ti, jer to je uzaludno troshnjenje zhivaca. ako ja imam prijatelje na netu poput mene, i ako moji prijatelji u RL prihvataju moj stajlng, shta sad tu trebna da se raspravljam sa tobom?!
A i ja sam looda jer sam napisala ovoliku poruku protiv toga.
P.S. Da znash da imash chast da je najduzha poruka od mene, uputjena nekom antifanu, namenjena bash tebi. To se ne vidja svaki dan!

Pa zasto pises ako te mrzi? Neko te tera da to radis?
Na forumu se raspravlja...a ako ne zelis da raspravljas MAGLA!
A uvrede na moj racun pokazuju samo koliko nemas argumenata. Deriste glupo...

Ja nemam nishta protiv rasprava, ali imam protiv vredjanja. Ja nisam zashla u punk temu i vredjala punkere. A veruj mi, ima i tekako da pljjujem po njima.
a tvoj rechnik mi govori tvoju zrelost...Koliko imash? 12-13?15 ili 16 u vr` glave!

tako je...
ma glupa deca... pazi, nisi dostojan njenog obimnog posta... "to se nigde ne vidja"... ae kuci... mislim za ovu nevadatan....

kretenu -.-
i ako moji prijatelji u RL prihvataju moj stajlng

haha ovo su mi vrh recenice... tacnije dno...
sta je RL? Real Life? ahahahaha....

a za ovu drugu recenicu... ae kuci...

Tvoja je stvar sto ne zalazis u "pankrske" teme...a kapiram da o tome nemas pojma pa zato i ne raspravljas. A pazi sad, JA kao "prljavi panker" o glemu znam mnogo vise nego ti pa zalazim u "vase" teme... i ?

Tvoja je stvar sto ne zalazis u "pankrske" teme...a kapiram da o tome nemas pojma pa zato i ne raspravljas. A pazi sad, JA kao "prljavi panker" o glemu znam mnogo vise nego ti pa zalazim u "vase" teme... i ?

Za 17 godina uchenja u mucichoj shkoli, mislim da sam nauchilla dovoljno moronu. Samnom s eo muzici ne treba kachiti debilu.A to shto mi jebena bezhichna tastatura prekida, nisam ja kriva.
A tebe hit bi na svakom normalnom forumu banovali zbog spojenih postova...Ali ajde, ovo je iditotski 4um sa 2 budale na njemu [chitajte sid & hit] i ko ga ****.

Back