Glad za izdajnicima

Hm, ja ovde moram da crknem od smeha! Vule pa ti si car!:lol::lol::lol:
Btw. Lj_950; izvini druže zbog ovog off topica... morao sam.
Gde si, bre, druže... Nema te, pa te nema, a ja izgiboh ovde... :bye:

Vrana malo naišao, pa otišao... kanda ljut što sam mu replicirao, učinilo mu se da je malo oštrije...

Naravno da je Vule car... Samo, ja sam se malo uozbiljio kada sam pročitao da ima razvijena virtuelna čula kada kaže da mene muči nešto u vezi sa zdravljem.

I, što mi otkrivaš stari nik... odrekao sam se 2.336 postova i 8 tekstova u blogu ne bih li se malo popravio...

Ali, brate, oće me ove starine pa to ti je...

Vule, ne brini, u snažnoj sam remisiji već četiri godine. :super:

Vrana malo naišao, pa otišao... kanda ljut što sam mu replicirao, učinilo mu se da je malo oštrije...

Naravno da je Vule car... Samo, ja sam se malo uozbiljio kada sam pročitao da ima razvijena virtuelna čula kada kaže da mene muči nešto u vezi sa zdravljem.

I, što mi otkrivaš stari nik... odrekao sam se 2.336 postova i 8 tekstova u blogu ne bih li se malo popravio...

e svashta
vrana ne svraca ovde josh od velikih reformi
a kad vidim ovoliko maloumnika na 1 mestu
kao ovi bolidi s kojima se machujesh

ja ne mogu da im ocuti
a onda se svadjam s gazdom...
mada... gazda me opasno razocharao onom prilikom
tako da to i nije razlog

nego...
vredi li tom stvoru isfrustriranom Bobu da objashnjavash da je u najmanju ruku isfrustriran
a, budimo realni, totalni debil i majmun?
ne vredi

a ovaj dodjosh, prikriveni bob... :D
ajoj!

a vujadin
ebesh udbu, 5 na svetu
kad im ovakvo govedo umache preko granice :(

...

kao shto vidish... bolje da ne svracam ;)

istorica je postala prava srbija
kao shto je dssovski turchin i zeleo
ima 20 korisnika
od kojih jedino ti ljupche normalan
i nas par koji svratimo 1 u mesec

i 90% idiota

pa ne je krstarici takva
srpska firma ... shto bi situacija bila drugachija nego u srbiji ;)

@crow

Dobro je, dobro... samo još Bi2 nekako da se privoli...

Nije dobro kada se ode... Srbija ne može da se promeni ako Bobovi (čita se: bolidi) zavladaju i ovde.

Poz.

da nije toliko bobova
srbija ne bi bila zadnja! :(

a ovde sam da se debilishem
da provociram miljenike one garniture na politici

i da dobacim shtoshta

od onih reformi
biram da ne budem deo krstarice

ubijacu vreme na nachin koji mi se trenutno dopada 8)

dok me trajno ne banuju ;)

Па добро сад смо сви на окупу, само још ње нема, а зашто? Или је и она под другим ником, али не верујем, можда је она била један ваш клон, само чији?

То је лепо да се види глас више форумаша, па макар и негативан, јер кад се ради нешто ће бити и урађено, а кад се пише нешто ће бити и написано. Што се разлике између Србина и Великосрбина тиче, ја би то формулисао овако; Србин је онај ко се родио Србин и који је увек остао Србин, а Великосрбин је онај који се вратио из Турака или Комуниста и сад мора бити већи Србин од Србина да би доказао да је Србин, мислим да се они због тога тако осећају и замишљају. А то се не односи само на ову епоку него и на ону за време Турака и почетка Србовања. Што се здравља тиче, обрати се Љуби, њега то нешто мучи. Нисам разумео какве Данте има везе са темом. А постављање теме о Великосрпству није препоручљиво, јер би то сигурно прешло у нешто друго.

:D

chek da josh jednom protrljam ochi...

NE MOGU DA VERUJEM!

ovaj stvor je neshto smisleno reko!!!

Па добро сад смо сви на окупу, само још ње нема, а зашто? Или је и она под другим ником, али не верујем, можда је она била један ваш клон, само чији?

BI nije tu
jer je legenda

nece da se spushta tolko nisko
i pricha vam ono shto, ako mene pita, treba 8)

shta da trazi ovde?
od tolikih majmuna
i konstantnih agresija

povukla se na brod

od muke
onda joj brod ukinuli
a neki mulac dosho s ebem li ga kog foruma da joj soli pamet i da je banuje...

shta da trazi na 41 temu o najstarijem, nebeskom, narodu
pa ovoliko gluposti nema nigde!

BI nije tu
jer je legenda

shta da trazi ovde?
od tolikih majmuna
i konstantnih agresija

povukla se na brod

od muke
onda joj brod ukinuli

Moj predlog da predjete na podforum o kucnim zivotinjama, ili dom i porodica.
I nema nervoze, ma divota.

Cornix cornici occulos non efodiet,ili vrana vrani oči ne izvadi.Ne znam šta treba Vrani ili croxu da vređa ljude nazivajući ih neodgovarajućim imenima?Pa,s kim si,pa makar i na forumu,onakav si.A našoj vrani preporučam jedan kragujevački pozdrav- disi vrana,ni za disi nisi.Ljubi si više odmogao nego pomogao. A definicija Srbin i Velikosrbin je odgovarajuća i ja se slažem.

Cornix cornici occulos non efodiet,ili vrana vrani oči ne izvadi.Ne znam šta treba Vrani ili croxu da vređa ljude nazivajući ih neodgovarajućim imenima?Pa,s kim si,pa makar i na forumu,onakav si.A našoj vrani preporučam jedan kragujevački pozdrav- disi vrana,ni za disi nisi.Ljubi si više odmogao nego pomogao. A definicija Srbin i Velikosrbin je odgovarajuća i ja se slažem.
Da li si ti pročitao ovo:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6768521&postcount=140

A zasto, pa ja tebi prijateljsku preporuku a ti mene , ej...nije fer

svako ko tvrdi da su srbi
slovenski srbi
srbi koji su govorili jezik slichan danashnjem srpskom
ziveli na balkanu pre rimske okupacije

su ili retardirani
il imaju neki chudni, njima znani fetish...

da objashnjavam shto
iako je veeeeeeeeeeeeoma jednostavno
ne pada mi na pamet

da ti ljudi nisu takvi kakvi jesu

nebi im ni trebalo objashnjenje

a poshto jesu
ne znachi im nishta...
8)

Na Djurdjevdan, za slavskom trpezom, venčali su se moji Ivana (dev. Ilić) i Nebojša.

Društvo, častim...

5183Mladenci.jpg

Mladenci Ivana i Nebojša...

9214Kum-i-mladenci.jpg

Sa kumom Vladom...

3856Moje-cerke.jpg

Sada imam dve ćerke: Ivana i Nevena

Pošto je većina moji virtuelnih prijatelja ponovo aktivna na ovom pdf-u, a kako nema Broda ili neke druge za ovo prikladne teme, iskoristiću ovu koju sam ja postavio za ovaj, meni najdraži off topic.

Onima koji moje stavove u vezi sa "istinskom i jedino istinitom" istorijom "naroda najstarijeg" tumače kako im se ćefne, samo kratko:

Ja sa vama raspravljam zarad ovih mojih na fotografijama, ne zbog novoromantičara, ne zbog vas i ne zbog sebe.

I zbog prinove mojoj porodici koju će mi, daće Blagostivi Gospod, podariti moja nova ćerka Ivana.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BI nije tu
jer je legenda

shta da trazi ovde?
od tolikih majmuna
i konstantnih agresija

povukla se na brod

od muke
onda joj brod ukinuli

Није баш то разлог, јер се она спуштала чак и на кочијашки ниво да би нешто доказала. Него ће пре бити неки други разлог, којега ти врло добро познаш, али није лепо да о томе дискутујемо, а ни тема није погодна.

Na Djurdjevdan, za slavskom trpezom, venčali su se moji Ivana (dev. Ilić) i Nebojša.

Društvo, častim...

5183Mladenci.jpg

Mladenci Ivana i Nebojša...

9214Kum-i-mladenci.jpg

Sa kumom Vladom...

3856Moje-cerke.jpg

Sada imam dve ćerke: Ivana i Nevena

Pošto je većina moji virtuelnih prijatelja ponovo aktivna na ovom pdf-u, a kako nema Broda ili neke druge za ovo prikladne teme, iskoristiću ovu koju sam ja postavio za ovaj, meni najdraži off topic.

Onima koji moje stavove u vezi sa "istinskom i jedino istinitom" istorijom "naroda najstarijeg" tumače kako im se ćefne, samo kratko:

Ja sa vama raspravljam zarad ovih mojih na fotografijama, ne zbog novoromantičara, ne zbog vas i ne zbog sebe.

I zbog prinove mojoj porodici koju će mi, daće Blagostivi Gospod, podariti moja nova ćerka Ivana.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mislim da vec jesam,
ali ako nisam, chestitam 8)

Није баш то разлог, јер се она спуштала чак и на кочијашки ниво да би нешто доказала. Него ће пре бити неки други разлог, којега ти врло добро познаш, али није лепо да о томе дискутујемо, а ни тема није погодна.

da be, Bi kochijash.... :D

koje si ti govego... i to ono, pokvareno, do srzi...

Hm, ma tu sam ja... gledam, čitam, poneki put padnem i sa stolice... od smeha naravno...:lol:
Vidim, vodi se ''rovovska'' borba... sam protiv svih... tako sam i ja nekad... Nego, mislim da ćeš uskoro dobiti pomoć... mislim da ćeš uskoro vratiti stari prepoznatljiv nik i avatar... nešto mi se javlja... :lol:
Hm, ybt. izgleda da Vule nije jedini koji ima ''ta'' čula... mislim, virtuelna... i tako...:lol:

da be, Bi kochijash.... :D

koje si ti govego... i to ono, pokvareno, do srzi...

Кажем увек, псовкама и увредама се не јача поставка, него умањује, а ти никако да напустиш тај стил него силом намећеш сам себи етикету теме. Дај се већ једном уравнотежи са стварношћу и одустани од највишег ранга, са таквим понашањем само сам себи шкодиш.

Back