Ulični muzičar
Zainteresovan član
- Poruka
- 375
Sad se secam!!!Verovatno se Zvonko zurio kuci, on nikako nije mogao da shvati zasto se nesto desava posle pola 10 uvece
Sad se prisecam kako je izgledao i onaj Vertigo nastup...Bio moj bubanj na sceni, a posle je trebalo da mi ga organizator (DKM, ko drugi) vrati kuci. Zvonko bio zaduzen za prevoz. I sad, kako da ostane, pa u svoje selo ce da dodje posle ponoci (nije mi to rekao, ali pretpostavljam da je to poenta)... Postavio par pitanja, tipa "Mora li sada, pa ostavi bubanj u holu i dodji sutra po njega, nece nista da mu se desi..." Kad sam ja rekao "Naravno da nece nista da mu se desi, samo ce da postane nevidljiv i tesko cu da ga pronadjem posle..." prosto mi je delovao uvredjeno.
Inace, isti lik je milion puta u bioskopu na poslednjoj projekciji znao da cim krenu slova na kraju filma odmah prekine emitovanje, pali se svetlo, publiko 'ajde napolje, sta ima da citate ko je glumio itd, itd...![]()
nego , Spiro, daj остави link ka tvom blogu.
Pratio si Ljaksov blog, pa sam te tamo bio našao, al' on ga je obrisao, pa sam tako i tebe zagubio...
Verovatno se Zvonko zurio kuci, on nikako nije mogao da shvati zasto se nesto desava posle pola 10 uvece