Spyro, ploca, pa i disk kao izdanje vise nije toliko bitno. Sad bendovi albume i dzabe daju. Glavne su svirke i video materijali sa tih svirki i video spotovi. To je sad glavno. To ostaje i za unuke, to sluzi i za promociju benda. Snimanje sad moze da se uradi u poluprofesionalnij varijanti daleko jeftinije nego ranije-moze i u kucnoj radinosti uz kompjuter. Ali ti znas tu draz biti u bendu, ici na probe, praviti muziku i testove, zajednicka druzenja....Da li je ASP imao neki video materijal i da li to moze negde da se pogleda? To je ono sto ostaje kao vecna stvar. Evo ja sam preko interneta naisao na video zapise tvoje grupe Antistres produkt, ali oni nisu direktno sa nekog koncerta ili makar sa probe. Drago mi je da postoji makar i ono sto ste postavili na facebooku i you tube, ali javi ako imate jos materijala. Tamo se pojavljuje i bend prethodnik ASP-a pod nazivom Crna Mamba u kom si i ti sa Pedjom Pavlovicem svirao(procitao u biografiji ASP).
Ideje koje ste imali i cela koncepcija bile su daleko ispred ostalih leskovackih grupa i s time se slazem sa Ljaksom. Javno cu te pitati u ime jos nestrpljivih da li uopste postoje neke sanse(s obzirom na tvoj stav o nostalgiji) da se Antisters produkt opet okupi u nekoj postavi, makar da obelezi neku godisnjicu i odsvira neki koncert.
Idemo redom...
Tacno je da snimanje danas moze da se uradi onako kako si napisao. Ali je jos tacnije da bi, barem sto se ASP tice, trebalo godinu dana da se okupimo, provezbamo i podsetimo kako i sta bese se svira... Znam ljude, tako da znam i sta pisem. Uostalom, to smo i pokusali pre desetak godina da uradimo (i tada je moglo uz pomoc kompjutera da se mnogo toga ucini). Sve sto smo snimili je bubanj, bas i deo klavijatura za pesmu "Da i ne". Posto ovo, ipak, nije autobiografsko kazivanje, ne bih da pisem zbog cega (koga) se nije otislo dalje.
Dalje, u kojoj postavi da okupljamo ASP? Pa treba da se nadje i tehnika na kojoj bi se sviralo... Sve to je ostvarljivo, ali neko treba da juri i okuplja. Mozda bih ja to i uradio da sam nostalgican, ali ja lepo kazem da nisam

Znaci, sanse postoje, samo treba da se nadje neko ko ce da bude menadzer/organizator.
Lako je bilo ranije. U medjuvremenu smo sebi navukli jos neke obaveze (posao, zena, deca...)
Imam ja odavno ideju da se napravi neka grupna svirka, tipa ASP, King, Fist, Stoper (koga navatamo) dobrih desetak godina kasnije... Samo to, da bi ispalo nekako OK, zahteva i neka ulaganja. Najjednostavnija varijanta je da se nadje neka prostorija skrpi tehnika i ostave muzikanti da vezbaju nekih mesec dana, pa kom opanci, kom obojci! I da snimi koncert, naravno. Cak moze i dvd da se spremi sa pricom kako, sta, zasto...
Eto,a ko ima ludaka koji bi da juri i ovo organizuje, ja mu obecavam okupljanje ASP u rekordnom roku

U bendu Crna mamba nisam nikad svirao. Tu se radio o ostatku Plavih bluza. Ja sam u to vreme bio dosta udaljen u kilometrima. Bio sam u Trebinju, u vojsci.
Po jedan javni nastupe imao sam sa grupama Plave bluze, Napad (Pedja i ja na Gitarijadi, ono je bilo...

)) ), Leva linija (slican fazon - Murka i ja na moru, ono leskovacko odmaraliste kod Omisa. Tamo su svirale Koale, bilo neko vece tipa "A sad malo vi, dragi gosti", pa mi iskoristili priliku. To je bio tek pocetak obnavljanja ASP, gde smo Murka i ja imali navezbane dve ili tri pesme. Basista Koala se prikljucio samoinicijativno u toku nastupa, pa je to jos i dobro zvucalo). Sve ostalo je ASP.
P.S. Daj mi taj link o ASP koji si nasao, da vidim o cemu se radi. Postoje neki video zapisi, samo sto se ja toga setim kad sam uz kompjuter