Ulični muzičar
Zainteresovan član
- Poruka
- 375
hehehe ... i ja sam gledao kad su svirali sa LALOM ... SECAS SE KAD JE SOLIRAO NA BUBNJU BEZ PALICA ...RUKAMA ? ja sam se zaprepastio
kada je krvnicki udarao po po cinelama ... spoljnim delom sake ...
bilo je u onoj maloj sali u ZIZ ... (mala digresija ... u sali pozorista je svirao Bosko Petrovic ... jesi gledao? )
Nego, cuo sam da je bio u SPS-u , ivanovic...tokom devedesetih ...
to , ako je tacno, ne mogu da oprostim tek tako ... ha ha ha
a znas li kako je nakrivo stajao dok je svirao , a mi umirali od zelje da ga gledamo u prste ...
Bichi mi je pricao da je to radio upravo da sakrije svoje (gitarske) fore ... hahaha ......(p.s. rekoh ...Biči ... promenio sam svoj nick ...)
nego, sta li je sada sa njim ...?
ajde ti nastavi o gitarijadi.... nemoj da te mi zadrzavamo ...
samo opsirno , please ... mnogo zanimljivo ...
kada je krvnicki udarao po po cinelama ... spoljnim delom sake ...
bilo je u onoj maloj sali u ZIZ ... (mala digresija ... u sali pozorista je svirao Bosko Petrovic ... jesi gledao? )
Nego, cuo sam da je bio u SPS-u , ivanovic...tokom devedesetih ...
to , ako je tacno, ne mogu da oprostim tek tako ... ha ha ha
a znas li kako je nakrivo stajao dok je svirao , a mi umirali od zelje da ga gledamo u prste ...
Bichi mi je pricao da je to radio upravo da sakrije svoje (gitarske) fore ... hahaha ......(p.s. rekoh ...Biči ... promenio sam svoj nick ...)
nego, sta li je sada sa njim ...?
ajde ti nastavi o gitarijadi.... nemoj da te mi zadrzavamo ...
samo opsirno , please ... mnogo zanimljivo ...
Poslednja izmena:
. Šatro su se klali po televizijama i mitinzima ali su zato uredno poslovali obično na neprocenjivu štetu građana. I tada sam verovao da je cela politička scena šarena laža što se danas ispostavlja tačnim. Partije i mediji su na vrhuncu moći, nikada nisu bili jači ali su zato u moralnoj septičkoj jami. Normalno, to je njihova prirodna sredina. Koji su Ivanovićevi motivi za taj nakazan politički angažman, nemam pojma ali to što je neko dobar muzičar ne znači automatski da je pametan, prijatan i moralan čovek. Neretko je upravo obrnuto i to ne važi samo za muzičare. Verujem da je Ivanović više doneo toj partiji založivši svoj obraz no što je ona njemu vratila. SPS je bio mašinerija koja guta mnogo pristojnih ljudi na bi li namirila zveri ogromnih stomačina i minijaturnih mozgova. 

) .. grupa LE ... (kosovski bozuri smo "svirali" 
)