Ivan Plavsic je pokusavao da bude neko ko ce da bude menadzer nekom od leskovackih bendova... Jednom je Murku i mene zvao na neki razgovor - nas dvojica otisli, u to vreme nam je bilo vazno samo da neko predlozi i mi idemo (u bunar, u bunar, u zezanje u zezanje

) Da skratim pricu, zamajavao nas je sat vremena pricom kako ima veze svuda redom i kako ce da od nas napravi cudo, samo ako mi hocemo... Za pocetak, pobedicemo na Gitarijadi koja treba da bude za nedelju-dve. Svo vreme je nabacivao pricu o parama, kako sve kosta, kako treba da se plati, sve te veze kostaju, svako ce da trazi nesto... Ja sam, takodje, izokola

rekao da leskovacki muzicari su nezahvalni i da nista nece da placaju, ni obicno pice, sve bi hteli da im neko radi dzabe

MIslim da su se on i Murka culi jos jednom gde ga je on savetovao da vezbamo i nista ne brinemo, on stvar drzi pod kontrolom...

Naravno, ni Murki ni meni nije na pamet palo da platimo i kad je ovaj to shvatio... Nismo pobedili na Gitarijadi

))) Inace, kako nam je rekao Vlada Gugl u glasanju smo bili po jednom ziriju drugi, po drugom treci (ziri muzicara i publika). Onda je dosao Plavsic i nas nije vise bilo nigde... Izbacio nas covek, da ne bi morao da nam objasnjava kako je to sredio da budemo drugi, a ne prvi

))) Onda je prestao da nam se javlja, tako da nam je propala karijera izvan le-prostora

Inace, te godine e pobedio FIST. Secam se da sam ovu pricu rekao Skonetu i zezao ga da su platili Plavsicu za pobedu. Skone odgovorio da je i njih zvao na dogovor, a kad je pomenuo pare neko od njih ga uhvatio za revere, podigao iz kolica i
zapretio da ce da ga bace sa vrha zgrade ako ne pobede 
))) Te godine je bubnjeve sa FIST-om svirao Njanja, bio je neki direktor u "Zlatnom tragu".
Mislim da je Plavsic imao i neku epizodu, nazovimo to tako, sa Stoperom, nisam siguran...
Pocetkom rata devedesetih sam ga sreo ispred Robne kuce, kao svratio kuci na dan-dva. Vozili su ga u nekom jugicu, valjda su bile SA tablice i na kolima je ogromnim slovima pisalo TV. Kao, on radi kao ratni izvestac za RTS. Bilo mi cudno da neko posalje osobu koja se krece u kolicima da izvestava sa mesta gde se puca, ali 'ajde, de...